Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Avenida Brasil : Επεισόδια 6, 7, 8, 9, 10 με ελληνικούς υπότιτλους & περιλήψεις επεισοδίων.


Επεισόδια 6 - 10 & περιλήψεις επεισοδίων


Επεισόδιο 6: Η Μοναλίζα θα καταφέρει να επιζήσει από το ατύχημα, δε θα μπορέσει όμως να αποφύγει μια άλλη οδυνηρή απώλεια. Εν τω μεταξύ, η Λουσίντα σοκάρεται όταν διαπιστώνει το μέγεθος της οργής και το αίσθημα εκδίκησης που τρέφει η Ρίτα για την Καρμίνια και τον Μαξ. Η Καρμίνια θα ακούσει από τον Τουφάο αυτό που πάντα επεδίωκε, ενώ ο Καντίνιο διοργανώνει γιορτή με πυροτεχνήματα στο ξενοδοχείο της Κόπα Καμπάνα, όπως υποσχέθηκε στις δύο συζύγους του. Στο πάρτι εμφανίζεται και η Αλέξια ως φίλη της Βερόνικα..

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 7: Η Μοναλίζα, που βρίσκεται πια στην Παραΐμπα, πληγώνεται όταν βλέπει στην εφημερίδα φωτογραφία του Τουφάο με την Καρμίνια. Προσπαθεί όμως να δείχνει ήρεμη, για να γιορτάσει τον ερχομό του νέου έτους με την οικογένεια και τον καινούργιο της γιο, Ιράν. Ο Καντίνιο πείθει την Αλέξια να μην αποκαλύψει στις γυναίκες του αυτό που τους κρύβει. Παράλληλα, η Ρίτα θέλει να προειδοποιήσει τον «Τυφώνα» για την Καρμίνια, αλλά η Λουσίντα την εμποδίζει. Κι ενώ ο Τουφάο και η Καρμίνια ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η Ρίτα, που πλέον ονομάζεται Νίνα, μετακομίζει με τους θετούς γονείς της  στην Αργεντινή. Τα γεγονότα τρέχουν, καθώς η Καρμίνια απογοητεύεται που φέρνει στο κόσμο κοριτσάκι, και αποφασίζει να αναζητήσει τον χαμένο γιο της Μπατάτα, που πλέον λέγεται Ζόρζε, όπως ο άντρας της, Ζόρζε Τουφάο..

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 8: Ο Ζορζίνιο μεθυσμένος, καταστρέφει με τη συμπεριφορά του την επέτειο της Καρμίνια και του Τουφάο. Παράλληλα, η Νίνα, μετά το θάνατο του θετού πατέρα της, αποφασίζει να μετακομίσει πίσω στη Βραζιλία. Η απόφασή της προξενεί την οργή της αδελφής της, Μπεγκόνια. Μετά την αναστάτωση που προκάλεσε, ο Ζορζίνιο δεν θέλει να επιστρέψει στο σπίτι και ο Τουφάο τού παραχωρεί το διαμέρισμα της Ιπανέμα. Εν τω μεταξύ, η Νίνα θα βοηθήσει την αδελφή της σε μια δύσκολη στιγμή αναλαμβάνοντας ευθύνη για κάτι που δεν έκανε. Κι ενώ ο Ζορζίνιο απορρίπτει την Καρμίνια ως μητέρα του, παράλληλα η Νίνα ορκίζεται να την εκδικηθεί..

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 9: Ο Μαξ ναρκώνει την Ιβάνα και πηγαίνει στην Καρμίνια για να της πει ότι δεν μπορεί να κλέψει άλλα χρήματα από τη γυναίκα του. Παράλληλα, η Μπεγκόνια νοσηλεύεται σε κέντρο απεξάρτησης. Στο μεταξύ, ο Σίλας ονειρεύεται να ζήσει με τη Μοναλίζα, όμως αυτή του δηλώνει ότι δε θέλει να παντρευτεί. Κι ενώ ο Ζορζίνιο μιλά στη μνηστή του, Ντέμπορα, για το παρελθόν του, η Καρμίνια διαπιστώνει ότι η Άγκαθα τής θυμίζει τη Ρίτα στο πόσο πολύ ενοχλητική ήταν. Παράλληλα, η Νίνα επιστρέφει στη Βραζιλία και επισκέπτεται τη Λουσίντα για να ρωτήσει για τον Μπατάτα...

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 10: Ο Καντίνιο προσκαλείται από τη Νοέμια στο διαμέρισμα που νοίκιασε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, ενώ παράλληλα προσπαθεί να στηρίξει την Αλέξια, που του λέει ότι η κόρη της εξαφανίστηκε. Η Ιβάνα ενημερώνει την οικογένεια για την πρόσληψη της καινούργιας μαγείρισσας με το όνομα Νίνα, ενώ η Σουέλεν προσπαθεί να αποπλανήσει τον Διογένη προκειμένου να αναιρέσει την απόλυσή της. Παράλληλα, η Νίνα πηγαίνει στο σπίτι του Τουφάο και η Ιβάνα θα την παρουσιάσει στην Καρμίνια. Η στιγμή που η Νίνα περίμενε τόσο καιρό, πλησιάζει..

Δες το επεισόδιο εδώ


Τα επεισόδια προέρχονται από το geomelitini.blogspot.gr.




Προηγούμενα Επεισόδια:

Περιγραφή

Η σειρά φαινόμενο από τη Βραζιλία έφτασε στον Alpha!Η σειρά που έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης στη Βραζιλία, κατέκτησε τα social media και εξελίχθηκε σε τηλεοπτικό και εμπορικό φαινόμενο έφτασε στον Alpha.Πρόκειται για αισθηματική-δραματική σειρά βραζιλιάνικης παραγωγής 2012, με επίκεντρο μια ιστορία έρωτα, εμμονής και εκδίκησης στα προάστια του Ρίο ντε Τζανέιρο. Η σειρά θα μας καθηλώσει με τις μεγάλες ανατροπές της πλοκής και τα έντονα πάθη των ηρώων, ενώ τα πλούσια εξωτερικά γυρίσματα θα μας ταξιδέψουν στις φυσικές ομορφιές της Βραζιλίας. Το Avenida Brasil θα μας γνωρίσει τη σύγχρονη ζωή στο Ρίο και τις αντιθέσεις που τη χαρακτηρίζουν -από τις αντιξοότητες στις υποβαθμισμένες φαβέλες, στην υψηλή κοινωνία του σύγχρονου και αναπτυγμένου κέντρου-  διατηρώντας το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς παρακολούθησαν περίπου 80 εκατομμύρια τηλεθεατές ξεπερνώντας σε τηλεθέαση το 82%! Οι δρόμοι της Βραζιλίας ερήμωσαν κυριολεκτικά, ενώ ακόμη και η Πρόεδρος της χώρας, Ντίλμα Ρούσεφ, ανέβαλλε τα προγραμματισμένα της ραντεβού για να το παρακολουθήσει.Η ιστορία…Αφού χάσει αναπάντεχα τη μητέρας της σε μικρή ηλικία, η Ρίτα αναγκάζεται να ζήσει στο ίδιο σπίτι με τον πολυαγαπημένο πατέρα της, Zενέσιο, αλλά και την ύπουλη και υποχθόνια μητριά της, Καρμίνια. Μετά τη προσπάθεια της Καρμίνια να εξοντώσει τον Ζενέσιο, για να μοιραστεί με τον εραστή της τη περιουσία του, η μικρή Ρίτα θα βρεθεί εγκαταλελειμμένη στη χωματερή της πόλης αντιμέτωπη με την απόγνωση…Δώδεκα χρόνια μετά, και ενώ όλοι τη θεωρούν χαμένη, η Ρίτα -με το νέο της πλέον όνομα, Νίνα- επιστρέφει από την Αργεντινή στη Βραζιλία για να εφαρμόσει μεθοδικά και με κάθε λεπτομέρεια το σχέδιο εκδίκησης που θα λυτρώσει τη ψυχή της. Η Καρμίνια έχει πλέον παντρευτεί τον διάσημο ποδοσφαιριστή Τουφάο, έχει υιοθετήσει μαζί του έναν υπέροχο γιο, τον Zορζίνιο, και συναναστρέφεται την υψηλή κοινωνία των πλουσίων και διασήμων, κρύβοντας καλά τον σατανικό χαρακτήρα της πίσω από τη μάσκα της υποδειγματικής συζύγου..

14 σχόλια:

  1. βρε παιδια που ειναι τα video?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To 9 δεν έχει ανέβει ακόμα στο Dailymotion..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφου το χει δειξει στη τηλεοραση γιατι δε το ανεβαζετε?!?!?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.dailymotion.com/video/k3JGVeOheiWyx34flW6 το 10 ειναι αυτό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. to 11 pote 8a anevei????........... ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ευχαριστουμε πολυ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Giati den anebenoun ola ta episodia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...