Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013

FATMAGUL - ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ: Περιλήψεις επεισοδίων 75, 76, 77, 78, 79 & promo video.
Περιλήψεις Επεισοδίων 75 - 79

Επεισόδιο 75: Το νυφικό που πήρε ως δώρο γενεθλίων ο Κερίμ στη Φατμαγκιούλ την κάνει να νιώθει ξανά τις πληγές της να αιμορραγούν. Αν και βρίσκεται μακριά από τις σκιές του παρελθόντος, το νυφικό της σηματοδοτεί μια νέα αρχή, μοιάζει για εκείνη σαν μια επανάληψη όλων όσων θέλει να ξεχάσει. Ο Κερίμ, αν και το έκανε με καλή πρόθεση, καταλαβαίνει ότι ήταν ένα λάθος βήμα, αλλά η Φατμαγκιούλ φωτίζει και πάλι τις ελπίδες του. Η Εμπέ Νινέ μαθαίνει πως η Μουκάντες πηγαίνει κάθε μέρα κρυφά στο σχολείο και βλέπει τον Μουράτ. Φροντίζει να εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά της. Αυτή η συνάντηση θα είναι η τελευταία της ευκαιρία πριν εμφανιστεί στο δικαστήριο. Η Μελτέμ, πριν φύγει για Αμερική, πηγαίνει στον Μουσταφά και παίρνει μ’ έναν διαφορετικό τρόπο την εκδίκησή της, περνώντας τη νύχτα της με αυτόν. Οι Γιασαράν μαθαίνουν γι’ αυτή τη συνάντηση και επιβεβαιώνονται οι υποψίες τους για τον Μουσταφά και τη Μελτέμ. Θα έρθει όμως ο καιρός που θα λογαριαστούνε και με τους δυο.α

Δες εδώ:      video 1    video2     video 3     

Επεισόδιο 76: Στο σπίτι, οι ετοιμασίες για τα γενέθλια της Φατμαγκιούλ συνεχίζονται και ο Μουσταφά θα κάνει κάτι για να τους μείνουν αξέχαστα. Η γιορτή των γενεθλίων ξεκινάει και η Φατμαγκιούλ με τον Κερίμ χορεύουν για δεύτερη φορά μαζί, τώρα όμως με εντελώς διαφορετική διάθεση από την πρώτη φορά. Ο Μουσταφά βρίσκει τρόπο για να επισκιάσει αυτό το ευτυχισμένο βράδυ, ενώ ο Κερίμ δεν μπορεί να κάνει τίποτα εκείνη τη στιγμή. Ο Ερντογάν φοβάται ότι πριν από το δικαστήριο υπάρχει το ενδεχόμενο ο Βουράλ να ομολογήσει την αλήθεια, λόγω της πεσμένης του ψυχολογίας. Από την άλλη, ήρθε η στιγμή της αλήθειας για τη Μουκάντες, που άφησε πίσω την οικογένειά της για χάρη του Σαλίχ. Ανακαλύπτει, όμως, τη συνεργασία του με τον Μιουνίρ και ξεσπάει. Οι Γιασαράν τώρα φοβούνται πως εξαιτίας της μπορεί να κινδυνεύσει η έκβαση της δίκης και να έρθουν τα πάνω κάτω στα σχέδιά τους. Το ημερολόγιο δείχνει 16 Ιουνίου και όλοι βρίσκονται στη Σμύρνη, έτοιμοι να πάρουν τη θέση τους στο δικαστήριο. Η Φατμαγκιούλ είναι αποφασισμένη να σταθεί όρθια και δυνατή απέναντι στον τίμιο αγώνα της και να λογαριαστεί ενώπιον της δικαιοσύνης με τους ανθρώπους που της κατέστρεψαν τη ζωή.

Δες εδώ:      video 1    video2     video 3   

Επεισόδιο 77: Για πρώτη φορά μετά από μήνες η Φατμαγκιούλ έρχεται τόσο κοντά με τους εχθρούς της στην αίθουσα του δικαστηρίου. Είναι η πρώτη φορά που θα έχει τη δύναμη να τους ζητήσει να πληρώσουν για όλα όσα της έκαναν. Στο τέλος της πρώτης δίκης, ο Ερντογάν, ο Σελίμ και ο Βουράλ αφήνονται ελεύθεροι με περιοριστικά μέτρα. Η Φατμαγκιούλ νιώθει ξανά ότι νικήθηκε κι επειδή φοβάται για τις εξελίξεις που θα έχει αυτό στο μέλλον, εγκαταλείπει τον αγώνα. Ο Κερίμ, όμως, δεν έχει καμία πρόθεση να την αφήσει να παραιτηθεί. Αυτή η ήττα φέρνει τους δυο τους ακόμη πιο κοντά.

Δες εδώ:      video 1    video2     video 3   

Επεισόδιο 78: Το ίδιο βράδυ, μην έχοντας ξεπεράσει το σοκ της δίκης, ο Κερίμ εξαφανίζεται. Ο Σελίμ, ο Ερντογάν και ο Βουράλ είναι έξω από τη φυλακή. Έτσι, λοιπόν, ο Κερίμ στήνει ενέδρα σ’ εκείνο το τραγικό μέρος και περιμένει τους δολοφόνους να γυρίσουν στον τόπο του εγκλήματος. Σύντομα, η στιγμή που περιμένει φθάνει. Αυτή τη φορά, όμως, θα υπάρξει ένας μάρτυρας των όσων θα συμβούν εκεί. Πρόκειται για τον Μουσταφά, ο οποίος θα εμπλακεί στη δράση, με ένα αποτέλεσμα που θα του σημαδέψει για πάντα τη ζωή.

Δες εδώ:      video 1    video2     video 3   

Επεισόδιο 79: Μια νέα εποχή αρχίζει για τη Φατμαγκιούλ και τον Κερίμ, ο οποίος συλλαμβάνεται! 
Όσο ο Κερίμ περιμένει απελπισμένος μέσα στη φυλακή τη μέρα που θα γίνει η δίκη, η Φατμαγκιούλ είναι το πρώτο άτομο που θέλει να τον πιστέψει για την αθωότητά του. Από την άλλη, ο Κερίμ νιώθει να τον πλακώνει ακόμα ένα μεγάλο βάρος, σκεπτόμενος ότι την άφησε εκεί έξω ανυπεράσπιστη κι ευάλωτη απέναντι στον Μουσταφά και τους Γιασαράν. Η Φατμαγκιούλ, που νιώθει διαρκώς πάνω της τη σκιά του Μουσταφά, είναι αναγκασμένη για άλλη μια φορά να αλλάξει τις ισορροπίες της. Οι φόβοι του Κερίμ επαληθεύονται όταν ο Μουσταφά προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την απουσία του. Κάθε μέρα που περνάει η εταιρεία των Γιασαράν καταρρέει και ο Ερντογάν δεν μπορεί να κάνει τίποτα παρά να συμμορφωθεί με τις αποφάσεις του Ρεσάτ, τροφοδοτώντας τον με ακόμη περισσότερη οργή κατά του θείου του. Εντωμεταξύ, ο Σελίμ περιμένει τη μέρα που θα εκδικηθεί τη Μελτέμ, παρότι πλέον βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά από τον ίδιο και τα προβλήματα που περνά η οικογένειά του.

Δες εδώ:      video 1    video2     video 3   


Υπόθεση:

Η Φατμαγκουλ είναι αρραβωνιασμένη με το νεαρό ψαρά Μουσταφά, ο οποίος λόγω της δουλειάς του φεύγει συχνά από το χωριό.Στη διάρκεια μιας από αυτές τις απουσίες του, η Φατμαγκούλ πέφτει θύμα βιασμού από τέσσερις νεαρούς άνδρες σε μια από τις απομακρυσμένες παραλίες του χωριού.Το γεγονός αυτό αλλάζει εντελώς τη ζωή της καθώς και ο αρραβωνιαστικός αρνείται να συνεχίσει μαζί της και θα πρέπει να καλύψει το βιασμό, καθώς μετά από λίγο προχωρά σε γάμο με έναν από τους βιαστές της. Μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη για να φύγει μακριά από το παρελθόν όμως η ζωή που προσπαθεί να φτιάξει από την αρχή ανατρέπεται ξανά όταν έρχεται να τη βρει μετανιωμένος ο Μουσταφά...ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣΠρωταγωνιστούν: Beren Saat (Φατμαγκιούλ Κετενσί)), Engin Akyurek (Κερίμ Ιλγκάζ), Frat Celik (Μουσταφά Ναλκανί), Murat Daltaban (Μονίρ Τελτσί), Bugra Gulsoy (Βουράλ Ναμλί), Kaan Tasaner (Ερντογάν Γιασαράν), Engin Ozturk (Σελίμ Γιασαράν), Esra Dermacioglu (Μουκάντες Κετενσί), ο Musa Uzunlar (Ρεσάτ Γιασαράν) και η Sumru Yavrucuk (Μεριέμ Ακσόυ-Εμπέ Νινέ)Σενάριο: Ece Yorenc, Melek GencogluΣκηνοθεσία: Hilal Saral

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...