Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Avenida Brasil : Επεισόδια 86 - 90 με ελληνικούς υπότιτλους 7 & περιλήψεις επισοδίων.


Επεισόδια 86 - 90 με ελληνικούς υπότιτλους & περιλήψεις επεισοδίων.

Επεισόδιο 86: Η Καρμίνια μαθαίνει από τη Ζεζέ ότι η Μπεγκόνια είναι αδελφή της Νίνα. Η Λουσίντα συλλαμβάνει τον Νίλο καθώς προσπαθεί να κρύψει τα λεφτά της Νίνα στο κοτέτσι, ενώ παράλληλα, ο Μαξ αγοράζει γιοτ με τα χρήματά της.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 87: Καθώς η Καρμίνια ζητά εξηγήσεις από τη Νίνα για τα ψέματά της, αυτή προσπαθεί να την εξαπατήσει, αλλά η Καρμίνια τη βλέπει πια ως εχθρό της. Την ίδια στιγμή, ο Μαξ διαβεβαιώνει τη Νίνα ότι η Καρμίνια σύντομα θα ξέρει την αλήθεια για την ταυτότητά της.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 88: Η Νίνα προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις στον Ζορζίνιο αλλά εκείνος είναι θυμωμένος μαζί της και αποφασίζει να φύγει μόνος για ένα ταξίδι στο βουνό. Ο Ιράν ανησυχεί και ειδοποιεί την Ντέμπορα. Την ίδια στιγμή, η Καρμίνια πηγαίνει στην Μπεγκόνια για να μάθει περισσότερα για τη Νίνα.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 89: Μετά το τσακωμό στο σπίτι, ο Τουφάο προτείνει στη Νίνα ένα ταξίδι στο Παρίσι, αλλά εκείνη απαντά ότι θα χαιρόταν πολύ να ταξιδέψει με όλη την οικογένεια. Στο μεταξύ, ο Ζορζίνιο φτάνει στην κορυφή του βουνού και ενώ σκέφτεται τη Νίνα, χάνει την ισορροπία του.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 90: Η Καρμίνια βλέπει τη Νίνα στο σπίτι της Μπετάνια με τη Λουσίντα, ενώ η Μπετάνια ομολογεί στη Λουσίντα ότι αποκάλυψε τη γνωριμία της με τη Νίνα στην Καρμίνια. Παράλληλα, η Ντέμπορα και ο Ιράν βρίσκουν τον χτυπημένο Ζορζίνιο και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Δες το επεισόδιο εδώ

Τα επεισόδια προέρχονται από το geomelitini.blogspot.gr.  

Προηγούμενα Επεισόδια:


Περιγραφή

Η σειρά φαινόμενο από τη Βραζιλία έφτασε στον Alpha!Η σειρά που έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης στη Βραζιλία, κατέκτησε τα social media και εξελίχθηκε σε τηλεοπτικό και εμπορικό φαινόμενο έφτασε στον Alpha.Πρόκειται για αισθηματική-δραματική σειρά βραζιλιάνικης παραγωγής 2012, με επίκεντρο μια ιστορία έρωτα, εμμονής και εκδίκησης στα προάστια του Ρίο ντε Τζανέιρο. Η σειρά θα μας καθηλώσει με τις μεγάλες ανατροπές της πλοκής και τα έντονα πάθη των ηρώων, ενώ τα πλούσια εξωτερικά γυρίσματα θα μας ταξιδέψουν στις φυσικές ομορφιές της Βραζιλίας. Το Avenida Brasil θα μας γνωρίσει τη σύγχρονη ζωή στο Ρίο και τις αντιθέσεις που τη χαρακτηρίζουν -από τις αντιξοότητες στις υποβαθμισμένες φαβέλες, στην υψηλή κοινωνία του σύγχρονου και αναπτυγμένου κέντρου-  διατηρώντας το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς παρακολούθησαν περίπου 80 εκατομμύρια τηλεθεατές ξεπερνώντας σε τηλεθέαση το 82%! Οι δρόμοι της Βραζιλίας ερήμωσαν κυριολεκτικά, ενώ ακόμη και η Πρόεδρος της χώρας, Ντίλμα Ρούσεφ, ανέβαλλε τα προγραμματισμένα της ραντεβού για να το παρακολουθήσει.Η ιστορία…Αφού χάσει αναπάντεχα τη μητέρας της σε μικρή ηλικία, η Ρίτα αναγκάζεται να ζήσει στο ίδιο σπίτι με τον πολυαγαπημένο πατέρα της, Zενέσιο, αλλά και την ύπουλη και υποχθόνια μητριά της, Καρμίνια. Μετά τη προσπάθεια της Καρμίνια να εξοντώσει τον Ζενέσιο, για να μοιραστεί με τον εραστή της τη περιουσία του, η μικρή Ρίτα θα βρεθεί εγκαταλελειμμένη στη χωματερή της πόλης αντιμέτωπη με την απόγνωση…Δώδεκα χρόνια μετά, και ενώ όλοι τη θεωρούν χαμένη, η Ρίτα -με το νέο της πλέον όνομα, Νίνα- επιστρέφει από την Αργεντινή στη Βραζιλία για να εφαρμόσει μεθοδικά και με κάθε λεπτομέρεια το σχέδιο εκδίκησης που θα λυτρώσει τη ψυχή της. Η Καρμίνια έχει πλέον παντρευτεί τον διάσημο ποδοσφαιριστή Τουφάο, έχει υιοθετήσει μαζί του έναν υπέροχο γιο, τον Zορζίνιο, και συναναστρέφεται την υψηλή κοινωνία των πλουσίων και διασήμων, κρύβοντας καλά τον σατανικό χαρακτήρα της πίσω από τη μάσκα της υποδειγματικής συζύγου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...