Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013

Βαλς με 12 θεούς - Δείτε τα επεισόδια 21,22,23,24,25


Επεισόδιο 21:  Η Νάσια βρίσκει τη μάνα της Ναταλίας, ψάχνοντας την άκρη του νήματος στην ιστορία της υιοθεσίας της, ενώ η Ελπίδα, αρχίζει να παίρνει στα σοβαρά την επιθυμία του Λευτέρη να κάνουν παιδί. Την ίδια στιγμή, ο Κωστής, μετά από μια δραματική σύγκρουση στο γραφείο, προειδοποιεί το Μηνά να μείνει μακριά απ’ τη γυναίκα του και την οικογένειά του. Κι ενώ ο Δημήτρης καλείται να αντιμετωπίσει την οργή της κόρης του Μαρίνας, που όχι μόνο ανακάλυψε τις εξωσυζυγικές δραστηριότητές του αλλά τον κατηγορεί και για την κάλυψη που παρέχει στον γαμπρό του Νικήτα, η Ναταλία αναγκάζεται να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την σκληρή πραγματικότητα : ο αγαπημένος της, ζει μια ζωή βουτηγμένη σε μυστικά και ψέματα.

Δες εδώ το επεισόδιο

Επεισόδιο 22: Ο Νικήτας λέει στη Ναταλία ότι η Μίνα του επινοικιάζει παράνομα το διαμέρισμα της, γι΄ αυτό δεν της είπε τίποτα γι΄ αυτήν. Μετά, ζητάει απ΄ το Δημήτρη να κανονίσει να μπορεί να πηγαίνει στο διαμέρισμα, όποτε θέλει. Ο Δημήτρης αρνείται κι ο Νικήτας τον εκβιάζει ότι θα πει στην Αλίκη για τη Μίνα. Ο Μηνάς ανακοινώνει στην Αντιγόνη πως, αν επιμένει για το χωρισμό τους, θα φύγει απ΄ τη Λευκωσία και της προτείνει να πάει μαζί του. Οι τέσσερις φίλοι συναντιούνται σ ΄ ένα ταβερνάκι: ο Κωστής λέει στα κορίτσια ότι θέλει να φτιάξει ένα υπέροχο δωμάτιο στην κόρη του στο σπίτι που θα βρει, η Μαρίνα τους μιλάει για το Φίλιππο, τον πρώτο της έρωτα και η Ναταλία τους αποκαλύπτει ότι είναι υιοθετημένη. Στο μεταξύ, η Αντιγόνη μιλάει με τον Μιχάλη, τον πατέρα της, ο οποίος δέχεται τη σχέση της με το Μηνά. Η Αντιγόνη προσπαθεί να βρει το Μηνά στο κινητό για να του πει να μη φύγει, αλλά, εκείνος, που είναι στο αυτοκίνητο, δεν το ακούει.

Δες εδώ το επεισόδιο

Επεισόδιο 23: Η Αντιγόνη ανησυχεί καθώς αδυνατεί να βρει τον Μηνά στο τηλέφωνο. Ο Μηνάς παραμένει αναίσθητος στο τιμόνι, μετά από το τροχαίο του. Στο σπίτι φτάνει ο Κωστής που προσπαθεί να προσεγγίσει την Σοφία και υποψιάζεται ότι πίσω από την αλλαγή της στάσης της κρύβεται η Αντιγόνη. Οι δυο τους έρχονται σε έντονη σύγκρουση. Η Μαρίνα και η Ελπίδα πηγαίνουν για ψώνια. Στο ίδιο εμπορικό κέντρο ο Νίκος πηγαίνει για ψώνια με την Ευγενία και συναντιέται με την Ελπίδα. Η Ναταλία αποφασίζει να αποκαλύψει στην Νάσια πώς έμαθε ότι ήταν υιοθετημένη, ανατρέχοντας στα εφηβικά της χρόνια. Η Νάσια την ακούει γεμάτη συγκίνηση. Οι αναμνήσεις όμως αποδεικνύονται πολύ επώδυνες για την Ναταλία. Ο Νικήτας συναντάει την Κλαίρη στο τένις κλαμπ που τον φλερτάρει υπόγεια. Ο Νικήτας δέχεται μία κλίση από την Ναταλία. Η Κλαίρη υποψιάζεται ότι υπάρχει ήδη κάποια ερωμένη στη ζωή του Νικήτα και αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση.

Δες εδώ το επεισόδιο

Επεισόδιο 24:  Η Αντιγόνη παίρνει το Μηνά απ΄ το νοσοκομείο και του λέει να πάει να μείνει λίγες μέρες σπίτι της για να τον φροντίζει, αφού κανόνισε να μείνει η Σοφία με τους γονείς της. Ο Μηνάς, όμως, δε θέλει να ζούνε άλλο σαν παράνομοι κι η Αντιγόνη του υπόσχεται ότι θα του γνωρίσει τη Σοφία. Η Ναταλία βρίσκει τον Κωστή πιωμένο στο ξενοδοχείο του και του δίνει συμβουλές για να πλησιάσει τη Σοφία. Πάνω στην κουβέντα, έρχονται κοντά κι η Ναταλία αναστατώνεται πολύ. Η Αλίκη πετάει μπηχτές στο Δημήτρη για το διαμέρισμα που αγόρασε και ο Δημήτρης υποψιάζεται ότι κάτι ξέρει για τη Μίνα, ενώ η Μαρίνα ζητάει τη βοήθεια του Δημήτρη για να πιάσει το Νικήτα στα πράσα με την ερωμένη του. Στο μεταξύ, ο Λευτέρης κάνει πρόταση γάμου στην Ελπίδα, ενώ η Κλαίρη ψάχνει να βρει σε ποιον ανήκει το κινητό της Ναταλίας.

Δες εδώ το επεισόδιο

Επεισόδιο 25:  Η Ναταλία, διπλά αναστατωμένη απ΄την ξαφνική εξαφάνιση της Αγραφιώτου και την επίσκεψη της μυστηριώδους Κλαίρης, ετοιμάζεται να συναντήσει τον αγαπημένο της στο σπίτι του, χωρίς να ξέρει τι της επιφυλάσσει η μοίρα. Ενώ την ίδια στιγμή, ο Κωστής προσπαθεί φιλότιμα να ισορροπήσει στην τεντωμένη κλωστή που είναι πια η σχέση του με την μικρή του κόρη, η οποία θα κληθεί να γνωρίσει και «επίσημα» πια, τον νέο φίλο της μητέρας της. Και παρ΄όλο που ο Δημήτρης αναγκάζεται να υποκύψει στην απαίτηση της Μαρινας να παγιδέψουν το Νικήτα με την ερωμένη του στο περίφημο διαμέρισμα της ερωμένης του, δεν έχει -όπως και κανείς τους- υπολογίσει, πως η Αλίκη, έχει αποφασίσει να ανακαλύψει μόνη της τι συμβαίνει και θα επισκεφτεί εντελώς αναπάντεχα τη Μίνα...

Δες εδώ το επεισόδιο
Περιγραφή

 Ο Κωστής (Μάνος Παπαγιάννης), η Μαρίνα (Αντωνία Χαραλάμπους), η Ελπίδα (Μαρίνα Βρόντη) και η Ναταλία (Χρυσή Ανδρέου) γνωρίζονται μετά από μια καραμπόλα. Ο καθένας κουβαλά ένα παρελθόν, έντονο και οδυνηρό.

Ο Κωστής, έχει προσπαθήσει δέκα χρόνια να τα καταφέρει επαγγελματικά, και τη στιγμή της επιβράβευσης, η γυναίκα του, ζητά διαζύγιο. Μένει χωρίς σπίτι, χωρίς οικογένεια, νιώθει να μην έχει κανένα λόγο ύπαρξης. Ο Κωστής πρέπει να ξαναφτιάξει τη ζωή του, πρακτικά και ουσιαστικά, να κερδίσει τη σχέση του με την κόρη του, να ξεπεράσει την απιστία της γυναίκας του, να νιώσει ξανά τη δυνατότητα να αγαπήσει.

Η Μαρίνα, παντρεμένη με ένα όμορφο και συμφεροντολόγο σύζυγο, προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια. Δεν έχει ακόμα ξεπεράσει τον νεανικό της έρωτα, που την ακολουθεί από τα φοιτητικά της χρόνια. Όταν ο πατέρας της καταστρέφεται οικονομικά, ο σύζυγός της, την εγκαταλείπει κι αυτή αποφασίζει να εργαστεί και να αλλάξει ζωή. Προχωρά στο διαζύγιο με τον άντρα της, ενώ την ίδια στιγμή, ανακαλύπτει πως έχει μείνει έγκυος μαζί του. Ξαναβλέπει τον παλιό της έρωτα, το Φίλιππο, και μετά από δισταγμούς και φόβους παραδίνεται ξανά στην αγάπη του, ξεπερνώντας ακόμα και το γεγονός ότι το παιδί που θα γεννήσει ανήκει σε κάποιον άλλον. Αυτός όμως δεν έχει ξεπεράσει την απόρριψη που δέχτηκε κάποτε από αυτήν και με τη σειρά του την τιμωρεί… Μέχρι να αποδεχτεί ότι η αγάπη είναι ισχυρότερη από κάθε εγωισμό και ανάγκη για εκδίκηση.

Η Ελπίδα, νοσοκόμα στο αντικαρκινικό, διατηρεί ερωτικούς δεσμούς, μόνο και μόνο για να μην την διαλύει η μοναξιά. Δεν αγαπά και δεν δένεται με κανέναν απ’ αυτούς. Έχει χωρίσει τον άντρα που παντρεύτηκε στα δεκαοκτώ γιατί δεν είχε καμιά ουσιαστική σχέση μαζί του. Νιώθει έντονα τη μάχη με το θάνατο, που ζουν οι ασθενείς της και λειτουργεί στη σχέση με τους τρεις, σαν ο καταλύτης, που τα καταλαβαίνει όλα και παρεμβαίνει την κατάλληλη στιγμή. Διατηρεί μια σχέση με το Λευτέρη που την βάζει σε διαδικασία να σκεφτεί μια διαφορετική ζωή με παιδιά και οικογενειακή ευτυχία, αλλά οι δαίμονες από το παρελθόν δεν την αφήνουν να προχωρήσει. Νέα είχε εμπλακεί σε ένα δυστύχημα με θύμα ένα δωδεκάχρονο κοριτσάκι… Ζητά την εξιλέωση μέσα από τη δουλειά της νοσοκόμας, αλλά παράλληλα αποφασίζει να βρει τους γονείς του. Βρίσκει τον πατέρα του κοριτσιού – που είναι ο πρόεδρος της εταιρείας που εργάζεται ο Κωστής – τον Νίκο Κυριακίδη (Στράτος Τζώρτζογλου) και τον ερωτεύεται πραγματικά… Το δίλημμά της είναι αν θα αποκαλύψει το ποια είναι και τι ρόλο έχει παίξει στη ζωή του…

Ο Νίκος Κυριακίδης είναι ένας δίκαιος άνθρωπος, ένα σημαντικό στέλεχος της εταιρείας, αυτός που εμπιστεύεται τον Κωστή και του δίνει τη θέση του διευθυντή. Είναι μοναχικός και ζει με τις μνήμες της τραγικής κατάληξης της οικογένειας του. Έχασε τη δωδεκάχρονη κόρη του και η γυναίκα του έφυγε μακριά, προσπαθώντας να γλιτώσει από την κατάθλιψη που τύλιγε τον ίδιο… Ερωτεύεται την Ελπίδα χωρίς να γνωρίζει ποια είναι. Όταν έρχεται η αποκάλυψη, το δίλημμα του ανάμεσα στην αγάπη και την απόδοση δικαιοσύνης είναι μεγάλο…

Η Ελπίδα στο τέλος – αφού βιώνει το μεγάλο έρωτα – νοσεί και η ίδια, και οδηγείται γενναία στη μάχη με το δικό της πεπρωμένο. Μόνη στην αρχή, όπως – εκτός απ’ αυτούς τους δώδεκα μήνες – έζησε. Μετά, με τη συμπαράσταση των φίλων και του Νίκου που με την αγάπη του προσπαθεί να νικήσει το θάνατο…

Η Ναταλία, έχει μια αλυσίδα αποτυχημένων δεσμών. Ενώ είναι όμορφη, γλυκιά, με κατανόηση, όλοι της οι εραστές την παρατούν, την βαριόνται. Η σχέση με την οικογένεια της περίεργη, απαιτεί λύση. Είναι υιοθετημένη και έχει εισπράξει απόρριψη αντί για στοργή και αγάπη. Η σχέση της με τη θετή της μητέρα και την αδερφή της είναι πολύ κακή. Η μόνη που στέκεται σαν άγγελος γι αυτήν είναι η Νάσια Αγραφιώτου (Κάτια Δανδουλάκη), διάσημη συγγραφέας, της οποίας τα βιβλία επιμελείται. Η Νάσια γίνεται φίλη και μέντορας της Ναταλίας, ενώ αποκαλύπτει σιγά-σιγά την αληθινή της ταυτότητα προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις στη σχέση τους… Όταν η Ναταλία νιώθει πως ερωτεύεται τον Κωστή, αισθάνεται φόβο. Αισθάνεται ανεπαρκής και αρνείται να μπει στη διαδικασία μιας παραπάνω απόρριψης, που θα της στερήσει ένα σημαντικό φίλο. Την πονά να τον βλέπει με άλλες γυναίκες. Σιγά-σιγά όμως, με την αγάπη των άλλων, η προσωπικότητα της ανθίζει και αποκαλύπτεται, εκδηλώνει τον έρωτα της και κερδίζει την αγάπη του Κωστή, αλλά και της κόρης του, της Σοφίας.

Οι ιστορίες των τεσσάρων προχωρούν παράλληλα, με συνεχείς ανατροπές, τους δώδεκα μήνες που κρατά η φιλία τους. Επιδρούν και στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Συμπάσχουν αλλά και ορθώνουν το ανάστημα τους σε όποιον βλάψει ή πληγώσει, κάποιον από τους τέσσερεις.

Παίζουν: Κάτια Δανδουλάκη, Μάνος Παπαγιάννης, Στράτος Τζώρτζογλου, Αντωνία Χαραλάμπους, Μαρίνα Βρόντη, Χρυσή Αντρέου,  Κωνστάντια Παύλου, Γιώργος Τζωρτζής, Έλενα Ευσταθίου, Αγγελική Φιλιππίδου, Κώστας Καζάκας, Βίβιαν Νικολαϊδου, Μιχάλης Μακρής, Άλκης Χρήστου, Ελένη Οδυσσέως,  Γιάννης Ιωάννου, Τζούλη Τσόλκα, Μαρία Μπεγιάζη, Γιώργος Σοφοκλέους, Κώστας Σχοινιού, Αστέρω Κυπριανού, Ίρια Ψαρά, Αρετή Θεοδώρου

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Γεωργίου, Δημήτρης Δεμοιράκος

Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...