Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

Βαλς με 12 θεούς - Δείτε τα επεισόδια 51,52,53,54,55

Επεισόδιο 51: Ο Λευτέρης αποκαλύπτει στην Ελπίδα ότι την είδε με τον Νίκο και τη ρωτάει ποιος είναι και τι σχέση έχει μαζί του. Η Ελπίδα του τα μασάει κι ο Λευτέρης θυμώνει, βλέποντας ότι δεν τον εμπιστεύεται. Η Ναταλία προβληματισμένη, δεν βρίσκει τον φάκελο απ΄ την Πρόνοια που γράφει το όνομα της πραγματικής μάνας, αγνοώντας ότι τον έχει πάρει ο Νικήτας . Ο Κωστής της ζητάει βοήθεια για να διαλέξει ρούχα γιατί θα βγει έξω με τη Χαρά. Η Ναταλία, με βαριά καρδιά, το κάνει. Η Κλαίρη προσπαθεί να πείσει το Νικήτα ότι τους συμφέρει να βγάλουν απ τη μέση το Γιάννη, να τον αφήσουν να πεθάνει. Στο εστιατόριο, ο Κωστής αναφέρει άθελα του συνέχεια τη Ναταλία κι έτσι εκνευρίζει τη Χαρά. Όταν γυρίζουν στο σπίτι, η Ναταλία τους ακούει απ΄ το διαμέρισμα της να κάνουν έρωτα και μελαγχολεί. Ο Νίκος προτείνει στη Λίζα να αναζητήσουν από τη μητέρα της την απάντηση για την εξαφάνιση του πατέρα της, ενώ ο Νικήτας σε συνεννόηση με τη Νάσια, αφήνει κρυφά τον φάκελο απ’ την Πρόνοια, στο σπίτι της Ναταλίας, με αλλαγμένο το όνομα της μητέρας της.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 52: H Ναταλία αποκαλύπτει στην Νάσια ότι εντόπισε την πραγματική της μητέρα, αυτή αμφισβητεί την απόφαση της Ναταλίας φοβούμενη ότι θα ανακαλύψει σύντομα την αλήθεια. Η Ναταλία όμως είναι αποφασισμένη να πάει να την συναντήσει το συντομότερο. Η Μαρίνα συναντάει τυχαία τον Φίλιππο σε ένα καφέ και ξαφνιάζεται από το πόσο αλλαγμένος είναι. Ο μποέμ φοιτητής έχει μεταμορφωθεί σε έναν επιτυχημένο διαφημιστή με διεθνή καριέρα. Η αμηχανία στην συνάντησή τους αποδεικνύει ότι το ειδύλλιο τους δεν έχει ακόμη λήξει... Ο Νίκος, συγκινημένος από την επαφή του με την Ελπίδα, της ζητάει να πάνε μαζί στο πάρκο. Η Ελπίδα δέχεται με ανάμεικτα συναισθήματα καθώς είναι πλέον βέβαιη ότι ο Νίκος είναι ο πατέρας του κοριτσιού που πέθανε στο τροχαίο. Η αστυνομία ερευνά τον πυροβολισμό του Γιάννη ο οποίος, μαζί με τον Νικήτα, προσπαθούν να στήσουν το περιστατικό ως ένοπλη ληστεία. Ο Γιάννης ευχαριστεί τον Νικήτα που του έσωσε την ζωή από την Κλαίρη. Ταυτόχρονα όμως του δηλώνει ότι ο εκβιασμός τους παραμένει σε ισχύ…Η Αλίκη μαθαίνει από την Μαρίνα για τον πυροβολισμό του Γιάννη. Ταραγμένη αποφασίζει να τον επισκεφθεί στο νοσοκομείο, παρ’ όλο που γνωρίζει ότι κινδυνεύει να συναντήσει τη γυναίκα του…

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 53: Η Ελπίδα ακούει εμβρόντητη τη Ναταλία να της αποκαλύπτει κλαίγοντας, ότι ο Πέτρος με τον οποίο έχει ερωτική σχέση, είναι στην πραγματικότητα ο Νικήτας – ο σύζυγος της Μαρίνας που της παρουσιάστηκε με ψεύτικο όνομα. Κι ενώ η Ελπίδα πιέζει τη Ναταλία να πει τα πάντα στη Μαρίνα, αποκαλύπτοντας την διπλή ζωή του Νικήτα, εκείνη αποφεύγει να του ομολογήσει ότι συναντήθηκε μετά από πολλά χρόνια ξανά με τον παλιό της αγαπημένο, τον Φίλιππο. Την ίδια στιγμή, και ενώ ο Πρόεδρος ψάχνει μέσω της μητέρας της Λίζας να μάθει το μυστικό από το παρελθόν που καθορίζει την αλλοπρόσαλλη τωρινή συμπεριφορά της μικρής, η επίσκεψη της Αντιγόνης στον Κωστή και η έκκληση που του κάνει να αναλάβει την διαμεσολάβηση στο πρόβλημα που έχουν με την μικρή, θα κάνουν έξαλλο τον Μηνά, που νιώθει ότι δεν έχει πια την πρωτοκαθεδρία στη ζωή της Αντιγόνης. Όμως ο Κωστής, δείχνει να έχει ξεπεράσει ότι έχει συμβεί, και μοιάζει αποφασισμένος να μην χάσει την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε με την Χαρά, τώρα που και η Ναταλία είναι αφοσιωμένη στο να βρει την πραγματική της μητέρα.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 54: Η Μαρίνα ξαναβρίσκει τον Φίλιππο στο καφέ. Μιλούν για τη ζωή του και τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια που έχουν να βρεθούν. Μετά, πηγαίνουν μια βόλτα κι ανακαλύπτουν ότι υπάρχει ακόμα ερωτισμός ανάμεσα τους. Η Ναταλία πηγαίνει στο κομμωτήριο για να γνωρίσει την κομμώτρια, που νομίζει ότι είναι η πραγματική της μητέρα, σύμφωνα με το ψεύτικο όνομα που έγραψε η Νάσια στο φάκελο της Πρόνοιας. Προσπαθεί να βρει το κουράγιο να της πει ποια είναι ενώ η Νάσια καταλαβαίνει πως αν γίνει κάτι τέτοιο, θα αποκαλυφθεί η πραγματική της ταυτότητα. Η Ελπίδα συμβουλεύεται τον Κωστή για την προσέγγιση που θα έχει με το Νίκο. Αυτός καταλαβαίνει για ποιον πρόκειται και φοβάται ότι θα μπλέξει άσχημα. Προσπαθεί να την αποτρέψει. Η Λίζα θυμάται το φοβερό γεγονός που συνέβη με τον πατέρα της στο παρελθόν και το είχε απωθήσει απ το μυαλό της, ενώ η Αντιγόνη πάει στο γραφείο του Κωστή και του ζητάει να επηρεάσει τον Πρόεδρο ώστε να προσλάβει και πάλι τον Μηνά.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 55: Ο Νικήτας επιτίθεται στη Ναταλία και τη ρωτάει, αν είπε στη Μαρίνα για τη σχέση που είχαν. Η Ναταλία δεν τρομάζει και του λέει ότι δεν της το είπε ακόμα, αλλά, σκοπεύει να το κάνει σύντομα. Ο Κωστής μένει άναυδος από την παράκληση της Αντιγόνης να επαναπροσλάβουν το Μηνά στην εταιρία. Η Ναταλία τηλεφωνεί στη Μαρίνα και της ζητάει να βρεθούν οπωσδήποτε την επομένη, γιατί πρέπει να της μιλήσει για κάτι σοβαρό. Η Μαρίνα ρωτάει την Ελπίδα, αν ξέρει κάτι γι΄αυτό κι η Ελπίδα -ενώ ξέρει- της λέει όχι. Η Ναταλία λέει στη Νάσια για την επίθεση του Νικήτα κι ότι παρ΄ όλα αυτά, είναι αποφασισμένη να μιλήσει στη Μαρίνα. Η Νάσια ανησυχεί πολύ. Η Αλίκη μιλάει με τη Μαρίνα για τα χρέη του Γιάννη και τον τραυματισμό του κι η Μαρίνα φοβάται ότι ο Γιάννης μπορεί να πλησίασε την Αλίκη για τα λεφτά της. Η Αλίκη δε μπορεί να το πιστέψει και αποφασίζει να κάνει ένα τεστ στο Γιάννη, ενώ η Λίζα πάει ν΄ αγοράσει ένα πιστόλι.

Δες το επεισόδιο εδώ

Περιγραφή

 Ο Κωστής (Μάνος Παπαγιάννης), η Μαρίνα (Αντωνία Χαραλάμπους), η Ελπίδα (Μαρίνα Βρόντη) και η Ναταλία (Χρυσή Ανδρέου) γνωρίζονται μετά από μια καραμπόλα. Ο καθένας κουβαλά ένα παρελθόν, έντονο και οδυνηρό.

Ο Κωστής, έχει προσπαθήσει δέκα χρόνια να τα καταφέρει επαγγελματικά, και τη στιγμή της επιβράβευσης, η γυναίκα του, ζητά διαζύγιο. Μένει χωρίς σπίτι, χωρίς οικογένεια, νιώθει να μην έχει κανένα λόγο ύπαρξης. Ο Κωστής πρέπει να ξαναφτιάξει τη ζωή του, πρακτικά και ουσιαστικά, να κερδίσει τη σχέση του με την κόρη του, να ξεπεράσει την απιστία της γυναίκας του, να νιώσει ξανά τη δυνατότητα να αγαπήσει.

Η Μαρίνα, παντρεμένη με ένα όμορφο και συμφεροντολόγο σύζυγο, προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια. Δεν έχει ακόμα ξεπεράσει τον νεανικό της έρωτα, που την ακολουθεί από τα φοιτητικά της χρόνια. Όταν ο πατέρας της καταστρέφεται οικονομικά, ο σύζυγός της, την εγκαταλείπει κι αυτή αποφασίζει να εργαστεί και να αλλάξει ζωή. Προχωρά στο διαζύγιο με τον άντρα της, ενώ την ίδια στιγμή, ανακαλύπτει πως έχει μείνει έγκυος μαζί του. Ξαναβλέπει τον παλιό της έρωτα, το Φίλιππο, και μετά από δισταγμούς και φόβους παραδίνεται ξανά στην αγάπη του, ξεπερνώντας ακόμα και το γεγονός ότι το παιδί που θα γεννήσει ανήκει σε κάποιον άλλον. Αυτός όμως δεν έχει ξεπεράσει την απόρριψη που δέχτηκε κάποτε από αυτήν και με τη σειρά του την τιμωρεί… Μέχρι να αποδεχτεί ότι η αγάπη είναι ισχυρότερη από κάθε εγωισμό και ανάγκη για εκδίκηση.

Η Ελπίδα, νοσοκόμα στο αντικαρκινικό, διατηρεί ερωτικούς δεσμούς, μόνο και μόνο για να μην την διαλύει η μοναξιά. Δεν αγαπά και δεν δένεται με κανέναν απ’ αυτούς. Έχει χωρίσει τον άντρα που παντρεύτηκε στα δεκαοκτώ γιατί δεν είχε καμιά ουσιαστική σχέση μαζί του. Νιώθει έντονα τη μάχη με το θάνατο, που ζουν οι ασθενείς της και λειτουργεί στη σχέση με τους τρεις, σαν ο καταλύτης, που τα καταλαβαίνει όλα και παρεμβαίνει την κατάλληλη στιγμή. Διατηρεί μια σχέση με το Λευτέρη που την βάζει σε διαδικασία να σκεφτεί μια διαφορετική ζωή με παιδιά και οικογενειακή ευτυχία, αλλά οι δαίμονες από το παρελθόν δεν την αφήνουν να προχωρήσει. Νέα είχε εμπλακεί σε ένα δυστύχημα με θύμα ένα δωδεκάχρονο κοριτσάκι… Ζητά την εξιλέωση μέσα από τη δουλειά της νοσοκόμας, αλλά παράλληλα αποφασίζει να βρει τους γονείς του. Βρίσκει τον πατέρα του κοριτσιού – που είναι ο πρόεδρος της εταιρείας που εργάζεται ο Κωστής – τον Νίκο Κυριακίδη (Στράτος Τζώρτζογλου) και τον ερωτεύεται πραγματικά… Το δίλημμά της είναι αν θα αποκαλύψει το ποια είναι και τι ρόλο έχει παίξει στη ζωή του…

Ο Νίκος Κυριακίδης είναι ένας δίκαιος άνθρωπος, ένα σημαντικό στέλεχος της εταιρείας, αυτός που εμπιστεύεται τον Κωστή και του δίνει τη θέση του διευθυντή. Είναι μοναχικός και ζει με τις μνήμες της τραγικής κατάληξης της οικογένειας του. Έχασε τη δωδεκάχρονη κόρη του και η γυναίκα του έφυγε μακριά, προσπαθώντας να γλιτώσει από την κατάθλιψη που τύλιγε τον ίδιο… Ερωτεύεται την Ελπίδα χωρίς να γνωρίζει ποια είναι. Όταν έρχεται η αποκάλυψη, το δίλημμα του ανάμεσα στην αγάπη και την απόδοση δικαιοσύνης είναι μεγάλο…

Η Ελπίδα στο τέλος – αφού βιώνει το μεγάλο έρωτα – νοσεί και η ίδια, και οδηγείται γενναία στη μάχη με το δικό της πεπρωμένο. Μόνη στην αρχή, όπως – εκτός απ’ αυτούς τους δώδεκα μήνες – έζησε. Μετά, με τη συμπαράσταση των φίλων και του Νίκου που με την αγάπη του προσπαθεί να νικήσει το θάνατο…

Η Ναταλία, έχει μια αλυσίδα αποτυχημένων δεσμών. Ενώ είναι όμορφη, γλυκιά, με κατανόηση, όλοι της οι εραστές την παρατούν, την βαριόνται. Η σχέση με την οικογένεια της περίεργη, απαιτεί λύση. Είναι υιοθετημένη και έχει εισπράξει απόρριψη αντί για στοργή και αγάπη. Η σχέση της με τη θετή της μητέρα και την αδερφή της είναι πολύ κακή. Η μόνη που στέκεται σαν άγγελος γι αυτήν είναι η Νάσια Αγραφιώτου (Κάτια Δανδουλάκη), διάσημη συγγραφέας, της οποίας τα βιβλία επιμελείται. Η Νάσια γίνεται φίλη και μέντορας της Ναταλίας, ενώ αποκαλύπτει σιγά-σιγά την αληθινή της ταυτότητα προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις στη σχέση τους… Όταν η Ναταλία νιώθει πως ερωτεύεται τον Κωστή, αισθάνεται φόβο. Αισθάνεται ανεπαρκής και αρνείται να μπει στη διαδικασία μιας παραπάνω απόρριψης, που θα της στερήσει ένα σημαντικό φίλο. Την πονά να τον βλέπει με άλλες γυναίκες. Σιγά-σιγά όμως, με την αγάπη των άλλων, η προσωπικότητα της ανθίζει και αποκαλύπτεται, εκδηλώνει τον έρωτα της και κερδίζει την αγάπη του Κωστή, αλλά και της κόρης του, της Σοφίας.

Οι ιστορίες των τεσσάρων προχωρούν παράλληλα, με συνεχείς ανατροπές, τους δώδεκα μήνες που κρατά η φιλία τους. Επιδρούν και στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Συμπάσχουν αλλά και ορθώνουν το ανάστημα τους σε όποιον βλάψει ή πληγώσει, κάποιον από τους τέσσερεις.

Παίζουν: Κάτια Δανδουλάκη, Μάνος Παπαγιάννης, Στράτος Τζώρτζογλου, Αντωνία Χαραλάμπους, Μαρίνα Βρόντη, Χρυσή Αντρέου,  Κωνστάντια Παύλου, Γιώργος Τζωρτζής, Έλενα Ευσταθίου, Αγγελική Φιλιππίδου, Κώστας Καζάκας, Βίβιαν Νικολαϊδου, Μιχάλης Μακρής, Άλκης Χρήστου, Ελένη Οδυσσέως,  Γιάννης Ιωάννου, Τζούλη Τσόλκα, Μαρία Μπεγιάζη, Γιώργος Σοφοκλέους, Κώστας Σχοινιού, Αστέρω Κυπριανού, Ίρια Ψαρά, Αρετή Θεοδώρου

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Γεωργίου, Δημήτρης Δεμοιράκος

Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...