Ο διάσημος και ταλαντούχος chef Γιάννης Λουκάκος μέσα από την σελίδα του http://www.yiannislucacos.gr μας δίνει συμβουλές και μικρά μυστικά, που θα κάνουν την δουλειά μας στην κουζίνα πιο εύκολη αλλά και πιο διασκεδαστική.
Ντομάτα Κονκασέ: Πώς να βγάλουμε τη φλούδα και τα σπόρια
Πώς να χωρίσουμε το κοτόπουλο σε μερίδες
Πώς να φτιάξουμε σάλτσα καραμέλα
Το μπεν μαρί και πώς λιώνουμε τη σοκολάτα
Πώς να βράσουμε σωστά τα πράσινα λαχανικά
Πώς να πλύνουμε τα σαλατικά
Πιπεριές: πώς να τις ψήσουμε και να βγάλουμε τις φλούδες
Η διαδικασία του παναρίσματος: πώς να πετύχουμε ωραία κρούστα στα τρόφιμα
ΠΗΓΗ: www.yiannislucacos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου