Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

FATMAGUL- Περιλήψεις επεισοδίων 6,7,8,9,10 .





Επεισόδιο 6: Ο Κερίμ αποφασίζει και τα πάντα από εδώ και πέρα είναι διαφορετικά. Η Μουκάντες χρησιμοποιεί το αποδεικτικό στοιχείο που έχει στα χέρια της και κάνει μαζί τους μια συμφωνία για να διασφαλίσει το δικό της μέλλον και να εξαφανίσει το μέλλον της Φατμαγκιούλ. 'Ολοι ενεργοποιούνται για να κουκουλώσουν την αλήθεια. Η Μουκάντες και ο Μινίρ αρχίζουν να παίζουν το παιχνίδι που θα αλλάξει τη μοίρα της Φατμαγκιούλ. Για να πετύχει το πλάνο τους θα πρέπει η Φατμαγκιούλ να πει ψέματα στην κατάθεσή της. Η Φατμαγκιούλ, που δεν γνωρίζει το βρώμικο παιχνίδι που πάνε να παίξουν στη ζωή της, προστρέχει στον Μουσταφά. 'Ομως, στο σπίτι που ήταν κάποτε η φωλιά των ονείρων τους, την περιμένει μια πολύ μεγάλη απογοήτευση.


Επεισόδιο 7: Η Φατμαγκιούλ σκέφτεται ότι δεν υπάρχει λόγος να ζει και θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της. 'Ομως ο Κερίμ αντιπαρατίθεται με ανωτερότητα στην οργή και την απελπισία της Φατμαγκιούλ, της οποίας η ζωή έχει πια καταστραφεί. 'Οπως τα όνειρά του χάθηκαν, έτσι και ο Μουσταφά πετά το μέλλον του στη φωτιά και με την οργή του να μεγαλώνει, συνεχίζει να ορκίζεται ότι θα εκδικηθεί. Οι Γιασαράν συνεχίζουν τα παιχνίδια τους για να μπορέσουν να εμποδίσουν να αναμειχθεί το όνομά τους στο συμβάν που έχει ταρακουνήσει όλο το χωριό. Για πρώτη φορά η ένταση μεταξύ των αδερφών Ρεσάτ και Ριφάτ Γιασαράν εκτονώνεται. Ο Μινίρ και η Μουκάντες, για να γυρίσουν την κατάσταση υπέρ τους, βάζουν τα σχέδιά τους σε εφαρμογή. Πρέπει η Φατμαγκιούλ να καταθέσει πως με τον Κερίμ είναι καιρό τώρα κρυφά ερωτευμένοι! Η Φατμαγκιούλ είναι αποφασισμένη να μην συγκατατεθεί στο μέλλον που της έχουνε ορίσει. Ωστόσο, όταν ο Μουσταφά τής γυρίζει ολοκληρωτικά την πλάτη, η αντίσταση της Φατμαγκιούλ αρχίζει σιγά-σιγά να κάμπτεται. Ο Κερίμ έχει μετανιώσει και δεν ξέρει τι να κάνει.


Επεισόδιο 8: Καθώς έρχονται στο φως ένα-ένα όλα τα αποδεικτικά στοιχεία εκείνης της βρόμικης νύχτας, ο Κερίμ συλλαμβάνεται από την αστυνομία. Για να μην αποκαλυφθούν οι αλήθειες, ο δικηγόρος Μινίρ και η Μουκάντες αρχίζουν να πιέζουν τη Φατμαγκιούλ να παντρευτεί με τον Κερίμ. Η Εμπέ Νινέ διακρίνει την ταραχή τους και θέλει να ανακαλύψει την αλήθεια, ενώ ο Κερίμ και η Φατμαγκιούλ δίνουν μια κατάθεση που θα αλλάξει τη ζωή τους. Ο Μινίρ πιέζει τη Φατμαγκιούλ να προχωρήσουν στο γάμο σήμερα, αλλιώς η ζωή της θα καταστραφεί! Ο Σελίμ με τον Εντρογάν πιάνονται στα χέρια, με τις οικογένειες τους να προσπαθούν να ξεπλύνουν τις ενοχές τους. Ο Μουσταφά μαθαίνει για τον επικείμενο γάμο της Φατμαγκιούλ, διαλύει τα πάντα στο πέρασμά του και τρέχει να την βρει. Η Φατμαγκιούλ, που παρακολουθεί με απέχθεια τα παιχνίδια που γίνονται εις βάρος της, μαζί με τον ασταμάτητο πόνο στην καρδιά της θα κάνει το πρώτο βήμα προς το σκοτεινό της μέλλον.


Επεισόδιο 9:  Η Φατμαγκιούλ, που πνίγεται από το περιβάλλον της και τις σκοτεινές σκιές που την ακολουθούν, παντρεύεται με τον Κερίμ. Μετά από την τελετή, η Φατμαγκιούλ θα κάνει και την τελευταία υποχώρηση. Ο σιδηρουργός δάσκαλος του Κερίμ συνεννοείται μ' έναν φίλο του δημοσιογράφο για να γράψει την αλήθεια για τον βιασμό της Φατμαγκιούλ από τον Σελίμ Γιασαράν. Ο Κερίμ, παντρεμένος πια με τη Φατμαγκιούλ, βλέπει διαρκώς στα μάτια της τον πόνο και το μίσος της, ενώ οι Γιασαράν παίρνουν μια προσωρινή ανάσα. Τερματίζεται η κράτηση του Μουσταφά κι εκείνος, αμετανόητος, γίνεται δέσμιος της οργής του και πηγαίνει στο σπίτι της Εμπέ Νινέ για να πάρει εκδίκηση από τον Κερίμ. Ο Μινίρ, για να καθαρίσει εντελώς το όνομα των Γιασαράν, στέλνει οριστικά τον Κερίμ και τη Φατμαγκιούλ μακριά από το χωριό... Το μίσος της Φατμαγκιούλ για τον Κερίμ διαρκώς μεγαλώνει.


Επεισόδιο 10: Η Εμπέ Νινέ είναι θυμωμένη επειδή δεν μπορεί να αλλάξει τη ροή των γεγονότων, αλλά δεν παρατάει τον αγώνα της για την αλήθεια, καθώς διαισθάνεται ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο διαφορετικά απ' ότι φαίνονται. Η Φατμαγκιούλ κι ο Κερίμ φτάνουν στην Πόλη. Ο Κερίμ προσπαθεί να απαλύνει τις τύψεις της συνείδησής του, μοιράζοντάς τις με τους συνενόχους του. 'Ετσι, ο Σελίμ, ο Ερντογάν και ο Βουράλ έρχονται αντιμέτωποι με την αλήθεια που δεν μπορεί να ξεχάσει κανείς τους. Ο Βουράλ ξαφνικά θυμάται τα αληθινά γεγονότα. 'Ηταν τελικά συμμέτοχος ο Κερίμ; Σε μια εντελώς απρόσμενη στιγμή, αυτά που προσπαθούν να κρύψουν αποκαλύπτονται και οι Γιασαράν στριμώχνονται στη γωνία. 'Ενας νοσοκόμος αποκαλύπτει στον Μουσταφά την εμπλοκή των Γιασαράν, εξοργίζοντας τον. Η Φατμαγκιούλ, γεμάτη απελπισία και μίσος, θα τα ρισκάρει όλα.







Υπόθεση:


Η Φατμαγκουλ είναι αρραβωνιασμένη με το νεαρό ψαρά Μουσταφά, ο οποίος λόγω της δουλειάς του φεύγει συχνά από το χωριό.Στη διάρκεια μιας από αυτές τις απουσίες του, η Φατμαγκούλ πέφτει θύμα βιασμού από τέσσερις νεαρούς άνδρες σε μια από τις απομακρυσμένες παραλίες του χωριού.

Το γεγονός αυτό αλλάζει εντελώς τη ζωή της καθώς και ο αρραβωνιαστικός αρνείται να συνεχίσει μαζί της και θα πρέπει να καλύψει το βιασμό, καθώς μετά από λίγο προχωρά σε γάμο με έναν από τους βιαστές της. Μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη για να φύγει μακριά από το παρελθόν όμως η ζωή που προσπαθεί να φτιάξει από την αρχή ανατρέπεται ξανά όταν έρχεται να τη βρει μετανιωμένος ο Μουσταφά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...