Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ -Επεισόδια 216, 217, 218, 219, 220 & Περιλήψεις επεισοδίων.





Επεισόδιο 216: Η Εύα βρίσκει τη Βίκυ και της ζητά να πει στη Φαίη έναν καλό λόγο για την ίδια. Ο Σταύρος λέει στεναχωρημένος στη Φαίη ότι δεν έχει νόημα να διαβάζει για τις εξετάσεις, αφού σε λίγο θα αναγκαστεί να επιστρέψει στη φυλακή… Η Εύα λέει στον Άρη να αφήσει ήσυχους τον Σταύρο και τη Φαίη, γιατί φαίνεται πως η κόρη της είναι ερωτευμένη και αυτή τη φορά η Εύα σκοπεύει να σεβαστεί την επιλογή της. Η Ευδοκία, σε συνεννόηση με τον Δημήτρη, σαμποτάρει για άλλη μια φορά την έξοδο του Κίμωνα με την Αλεξάνδρα. Ο Άρης δέχεται τα φλερτ της Νατάσας, μεγαλύτερής του σε ηλικία, που έχει πάει στο μπαρ να γιορτάσει κάποια σημαντική επαγγελματική επιτυχία. Την επόμενη μέρα, τα παιδιά φτάνουν στο κολέγιο για να δώσουν το πρώτο μάθημα. Στην αίθουσα μπαίνει η αντικαταστάτρια της Κρίστη. Ο Άρης βλέπει με μεγάλη έκπληξη πως πρόκειται για τη Νατάσα…

Επεισόδιο 217: Η Χρύσα πηγαίνει στον Δρόσο και τον βάζει να ακούσει τη μαγνητοφωνημένη εξομολόγηση του Σάκη. Ο Δρόσος, όμως, αμφιβάλλει κατά πόσο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν στοιχείο εναντίον του στο δικαστήριο. Ο Δημήτρης πείθει την Αλεξάνδρα να πάνε βόλτα, έχοντας συνεννοηθεί με την Ευδοκία να στήσουν άλλο ένα κόλπο στον Κίμωνα και την Αλεξάνδρα. Η Άννα δίνει στον Σταύρο κάποιες σημειώσεις που θα τον βοηθήσουν στο διαγωνισμό και αυτός την καλεί στο σπίτι του για καφέ. Η Άννα βρίσκει την ευκαιρία να δει τη Βίκυ και της ζητά να την ενημερώσει, σε περίπτωση που δει τον Μπίλυ στην περιοχή τους. Η Μαντώ προσπαθεί να κάνει τον καταπονημένο Γιάννη να αισθανθεί καλύτερα. Η Χρύσα ξεκαθαρίζει στον Άρη ότι θα κάνει τα πάντα για να βγει από τη φυλακή ο Σταύρος. Ο Άρης θυμώνει και την κατηγορεί πως βάζει τον Σταύρο πάνω από τον ίδιο της τον αδερφό.


Επεισόδιο 218: Η Νατάσα ξεκαθαρίζει στον Άρη πως τελειώσανε, αλλά ο Άρης δεν δείχνει να θέλει να το συνειδητοποιήσει. Ο Θεόφιλος λέει στη Νάνσυ πως θα ήθελε πολύ να γίνουν ζευγάρι. Η Σάννυ, όμως, είναι εντελώς αντίθετη και εμμένει στην απόφασή της να φύγει απ’ το σπίτι. Η Ευδοκία ζητά από τον Κίμωνα να τη συνοδεύσει το βράδυ στη δεξίωση που διοργανώνει το σχολείο της μικρής για να τιμήσει τους χορηγούς… Εκείνος δέχεται απρόθυμα. Ο Δρόσος λέει στον Σταύρο πως θα τα καταφέρει να τον ρίξει στα μαλακά. Η Βίκυ φαίνεται να έχει εντυπωσιαστεί από τον Δρόσο και τον κοιτάζει με ευγνωμοσύνη. Η Σάννυ εξομολογείται στη Φρύνη τον έρωτά της για τον Ρώσο, της λέει όμως πως διστάζει να προχωρήσει, γιατί έχει την αίσθηση πως είναι κολλημένος με κάποια άλλη. Η Νάνσυ ανοίγεται στον Θεόφιλο και του λέει την ιστορία του Άγγελου.


Επεισόδιο 219: Ο Δρόσος βρίσκει τον Σάκη και τον πιέζει προκειμένου να τον κάνει να ομολογήσει την πράξη του. Στην εκδήλωση των χορηγών είναι έκδηλη η αμηχανία της Αλεξάνδρας, που βλέπει τον Κίμωνα μαζί με την Ευδοκία. Ο Σάκης συναντιέται με τη Χρύσα και της ζητά να μαζέψει τον δικηγόρο της, αλλιώς θα πει και ο ίδιος για τις απατεωνιές που ξέρει σχετικά με το παιχνίδι του Μαλτέζου. Ο Γιάννης επιστρέφει στη φάρμα, αλλά η προσαρμογή του στη ζωή με το αναπηρικό καροτσάκι δεν είναι καθόλου εύκολη. Ο Άρης βλέπει τον Σταύρο στο μπαράκι και δεν χάνει την ευκαιρία να μαλώσει μαζί του. Ο Σήφης παρακινεί την Άντα να φύγει για το εξωτερικό και της δηλώνει πως την αγαπάει ακόμα και πως θα τη βοηθήσει σε οτιδήποτε τον χρειαστεί.


Επεισόδιο 220: Ο Σήφης μπαίνει στο σάιτ του πανεπιστημίου που έχει δεχτεί την Άντα και της πληρώνει τα δίδακτρα. Παρά τις παρακλήσεις της Νατάσας προς τον Άρη να την αφήσει ήσυχη, εκείνος εμφανίζεται διαρκώς μπροστά της και της ζητά επίμονα να κρατήσουν επαφές. Η Νάνσυ λέει στην Άννα για τη σχέση της με τον Θεόφιλο και εκείνη τη συμβουλεύει να προσέχει, γιατί ο άνθρωπος αυτός είναι παράξενος και δύσκολος. Η Βίκυ λέει στον Ρώσο για τη Χρύσα και την προσπάθειά της να παγιδεύσει τον Σάκη και διαπιστώνει πως τελικά δεν είναι τόσο κακιά. Ο Ρώσος την ακούει προβληματισμένος. Η Χρύσα απαιτεί να μάθει από τον Δημήτρη ποιες απάτες της εταιρείας τού κάλυψε ο Σάκης. Ο Δημήτρης ζητάει από την Άννα να στείλει στο γραφείο του τον Σταύρο. Στο μεταξύ, ο Μηνάς πιέζει τον Μπίλυ να τελειώνει γρήγορα με τη δουλειά που του ανέθεσε ο Μαλτέζος…





Περιγραφή

Στον 2ο κύκλο της σειράς, οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με νέα δεδομένα αλλά και το παρελθόν και θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους:
O Δημήτρης Μαλτέζος θα προσπαθήσει να ξεφύγει από τον ασφυκτικό κλοιό του αστυνόμου Μακρή. Παράλληλα, γοητεύεται όλο και περισσότερο από τη Βίκυ. Η Αλεξάνδρα θα καταλάβει ότι τα θεμέλια του γάμου της δεν είναι τόσο στέρεα όσο πίστευε. Η αντίδρασή της θα είναι καταλυτική για όλους... Ο 'Αρης, βαθιά σημαδεμένος από την περιπέτεια της απαγωγής του, δυσκολεύεται να διαχειριστεί τη σχέση του με τη Φαίη. Εκείνη κάνει υπομονή αλλά, παράλληλα, καταλαβαίνει ότι τα συναισθήματά της φθίνουν, ενώ ο Σταύρος κυριαρχεί στο μυαλό της όλο και περισσότερο... Η επαναπροσέγγιση Φαίης-Σταύρου θα έχει μοιραίες συνέπειες στη ζωή της Μαρίας. Οι απρόβλεπτες εξελίξεις στη ζωή του Σταύρου κάνουν τη Χρύσα να χάσει την ψυχραιμία της και να στήσει μία πλεκτάνη που θα αλλάξει τα δεδομένα. Μία δραματική ανακάλυψη, όμως, θα αρχίσει να ξετυλίγει το μπερδεμένο κουβάρι των καλά κρυμμένων μυστικών του παρελθόντος που θα έρθουν σιγά-σιγά στην επιφάνεια, ανατρέποντας τις ζωές των ηρώων μας.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος ('Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), 'Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου) και η 'Αννα Αδριανού ('Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαΐνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου ('Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Εύα Γαλάνη ('Ελσα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.
Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: 'Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων: Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...