Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Κλεμμένα όνειρα - Επεισόδια 221 - 225 & Περιλήψεις επεισοδίων.




Επεισόδιο 221: Η Άντα λέει στον Σήφη πως δεν μπορεί να δεχτεί τα λεφτά του. Εκείνος, όμως, επιμένει, της λέει πως την αγαπάει και της εύχεται να πετύχει στην κατάκτηση του ονείρου της. H Μαντώ ανακοινώνει στον Γιάννη πως θα φύγουν για Αμερική, προκειμένου να ακολουθήσει μία νέα θεραπεία. Η Φαίη αποφασίζει να ζητήσει από τον Σταύρο να ακούσει τη Χρύσα, που θέλει πάση θυσία να του μιλήσει. Ο Δημήτρης προσπαθεί να ψαρέψει από την Αλεξάνδρα τι έγινε με το θέμα της τράπεζας και αν εντόπισε τη θυρίδα του Βαλάτου. Ο Ρώσος συγχωρεί τη Χρύσα και αυτή του εξομολογείται πόσο σημαντικός είναι γι’ αυτήν . Ο Γιάννης δέχεται να κάνει τη θεραπεία στην Αμερική. Η Άντα και ο Άρης αποχαιρετιούνται με συγκίνηση. Η Χρύσα ζητά συγγνώμη από τον Σταύρο και του υπόσχεται να τον βγάλει από τη φυλακή. Η στάση του, όμως, παραμένει αρνητική απέναντί της.


Επεισόδιο 222: Η Σάννυ προσπαθεί να προσεγγίσει τον Ρώσο, αλλά εκείνος έχει το μυαλό του στη Χρύσα. Άνεμος αισιοδοξίας στη φάρμα, παρασύρει τη Μαντώ και τον Γιάννη που αρχίζουν να σκέφτονται ότι τα πράγματα μπορεί να διορθωθούν. Ο Κίμωνας μιλά απότομα στην Ευδοκία και αυτή του λέει πως ίσως  ήρθε η ώρα να τελειώνει η συγκατοίκησή τους… Η Άννα ψάχνει απελπισμένη τον Μπίλυ. Ο Δημήτρης λέει στον Μπίλυ να τελειώνει με το πρότζεκτ που του ανέθεσε, αλλά αυτός του λέει πως δεν μπορεί να δουλέψει χωρίς να έχει πρόσβαση στο παιχνίδι. Η Άννα πάει στον Δημήτρη και παρακαλεί να της δώσει πίσω τον Μπίλυ ή να τη βοηθήσει να τον βρει. Όταν πάει να τον απειλήσει, ο Μαλτέζος τής δίνει να καταλάβει πως η ζωή του Μπίλυ μπορεί να κινδυνέψει σοβαρά αν τον πιέσει περισσότερο. Ο Σταύρος λέει στον Ρώσο τα χειρότερα για τη Χρύσα, και έτσι αυτός αποφεύγει να του πει πώς νιώθει γι’ αυτήν. Η Νατάσα προσπαθεί να αποφύγει τον Άρη, που την κυνηγάει επίμονα. Η Φαίη προσπαθεί να εμψυχώσει τον Σταύρο, που είναι στις μαύρες του ενόψει της επιστροφής του στη φυλακή.


Επεισόδιο 223: Η Σάννυ, η Νάνσυ και ο Θεόφιλος τρώνε μαζί μέσα σε μία ατμόσφαιρα γεμάτη από υπόγεια ένταση. Η Βίκυ ανησυχεί για την έκβαση της υπόθεσης του Σταύρου αλλά ο Δρόσος τής υπόσχεται ότι θα το παλέψει μέχρι τελικής πτώσης. Η Άννα δηλώνει στον Θεόφιλο αποφασισμένη να στηρίξει τον Χαλκιά. Η Άντα πηγαίνει στο μπαράκι και αποχαιρετά ένα – ένα τα παιδιά. Λίγο αργότερα, ο Σήφης τής οργανώνει μία έκπληξη… Ο Κίμωνας προτείνει στην Άννα να οργανώσει στο κολέγιο εθελοντική αιμοδοσία, προκειμένου να πάρει αίμα από τον Άρη για το τεστ DNA. Τα παιδιά δίνουν εξετάσεις στο κολέγιο και ο Άρης δεν χάνει την ευκαιρία να προκαλέσει τον Σταύρο. Ο Μηνάς βρίσκει τον Μπίλυ σε πολύ καλύτερη διάθεση, αλλά δεν μπορεί να φανταστεί το λόγο…


Επεισόδιο 224: Η Χρύσα εξομολογείται στον Ρώσο ότι νιώθει πολύ σκάρτη και απογοητευμένη από τον εαυτό της. Ο Ρώσος τής πιάνει προστατευτικά το χέρι και έτσι τους βρίσκει η Σάννυ, που πάει εκείνη την ώρα να μπει στο μαγαζί. Η Μαρία πάει στη Μαντώ τα εβδομαδιαία κέρδη από το μπαράκι και εκείνη της εκφράζει την ευγνωμοσύνη της. Ο Γιάννης δείχνει απογοητευμένος στη Μαντώ το εξώδικο της τράπεζας και της λέει πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει η εγχείριση στην Αμερική. Ο Άρης ζητά από την Αλεξάνδρα να μην βοηθήσει σε καμία περίπτωση τον Σταύρο να ξεμπλέξει. Ο Σταύρος είναι σε πολύ κακή διάθεση λόγω της επικείμενης επιστροφής του στη φυλακή και ξεσπάει την έντασή του στη Φαίη. Ο Άρης επιμένει να πολιορκεί τη Νατάσα και καταφέρνει να κάμψει τις αντιστάσεις της. Ο Σάκης απειλεί τη Χρύσα ανοιχτά και της λέει πως σκοπεύει να στείλει τον Δημήτρη στη φυλακή αν συνεχίσει να τον εμπλέκει στην υπόθεση…


Επεισόδιο 225:  Ο Δημήτρης λέει στη Βίκυ ότι την είδε μαζί με τον Δρόσο και της ζητά το λόγο που τον άφησε. Η Αλεξάνδρα ζητά συγγνώμη από τον Κίμωνα για τον απότομο τρόπο της και εκείνος επιμένει να συναντηθούν για να μιλήσουν από κοντά. Η Φαίη προσπαθεί να πείσει τον Σταύρο να μιλήσει στην αστυνομία για τον Σάκη, αλλά αυτός αρνείται κατηγορηματικά. Ο Δημήτρης εξετάζει με μεγάλο ενδιαφέρον την ελκυστική πρόταση συνεργασίας που του κάνουν κάποιοι Ρώσοι επιχειρηματίες. Ο Θεόφιλος κακολογεί τη Σάννυ στη Νάνσυ και την κατηγορεί πως προσπαθεί να τους χωρίσει. Η Νάνσυ εκνευρίζεται μαζί του και προσπαθεί να υποστηρίξει την κόρη της με κάθε τρόπο. Ο 'Αρης προσεγγίζει τη Μαρία με διάθεση φλερτ, αλλά εκείνη τον απορρίπτει κατηγορηματικά. Η Μαντώ προτείνει στην Τάνια ένα κόλπο που θα καθυστερήσει τη σύλληψη του Βολιώτη και θα τους εξασφαλίσει το χρηματικό ποσό που έχουν τόση ανάγκη...









Περιγραφή

Στον 2ο κύκλο της σειράς, οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με νέα δεδομένα αλλά και το παρελθόν και θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους:
O Δημήτρης Μαλτέζος θα προσπαθήσει να ξεφύγει από τον ασφυκτικό κλοιό του αστυνόμου Μακρή. Παράλληλα, γοητεύεται όλο και περισσότερο από τη Βίκυ. Η Αλεξάνδρα θα καταλάβει ότι τα θεμέλια του γάμου της δεν είναι τόσο στέρεα όσο πίστευε. Η αντίδρασή της θα είναι καταλυτική για όλους... Ο 'Αρης, βαθιά σημαδεμένος από την περιπέτεια της απαγωγής του, δυσκολεύεται να διαχειριστεί τη σχέση του με τη Φαίη. Εκείνη κάνει υπομονή αλλά, παράλληλα, καταλαβαίνει ότι τα συναισθήματά της φθίνουν, ενώ ο Σταύρος κυριαρχεί στο μυαλό της όλο και περισσότερο... Η επαναπροσέγγιση Φαίης-Σταύρου θα έχει μοιραίες συνέπειες στη ζωή της Μαρίας. Οι απρόβλεπτες εξελίξεις στη ζωή του Σταύρου κάνουν τη Χρύσα να χάσει την ψυχραιμία της και να στήσει μία πλεκτάνη που θα αλλάξει τα δεδομένα. Μία δραματική ανακάλυψη, όμως, θα αρχίσει να ξετυλίγει το μπερδεμένο κουβάρι των καλά κρυμμένων μυστικών του παρελθόντος που θα έρθουν σιγά-σιγά στην επιφάνεια, ανατρέποντας τις ζωές των ηρώων μας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος ('Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), 'Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου) και η 'Αννα Αδριανού ('Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαΐνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου ('Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Εύα Γαλάνη ('Ελσα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.
Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: 'Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων: Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...