Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ - Περιλήψεις επεισοδίων 226 - 234.




Επεισόδιο 226: Ο Δημήτρης διαβάζει το βιογραφικό του Δρόσου και έπειτα του ζητάει να συναντηθούν κατ’ ιδίαν. Η Βίκυ προσπαθεί να ηρεμήσει τον Σταύρο, που έχει ένα απότομο ξέσπασμα λόγω της επικείμενης επιστροφής του στη φυλακή. Ο Κίμωνας με την Αλεξάνδρα αρχίζουν να υποψιάζονται πως δεν είναι τόσο τυχαίες οι συμπτώσεις που τους απομακρύνουν τον τελευταίο καιρό… Ο Δημήτρης ζητά από τον Μπίλυ να του φτιάξει ένα πιο εξελιγμένο παιχνίδι, βασισμένο στη «σπείρα». Η Νάνσυ προτείνει στον Θεόφιλο να μένει στο δικό της σπίτι τις νύχτες. Ο Άρης τάζει χρήματα στον Σάκη για να καταθέσει εναντίον του Σταύρου στο δικαστήριο. Η Αλεξάνδρα και ο Κίμωνας βάζουν μπροστά το σχέδιο της αιμοδοσίας, αλλά ανησυχούν όταν βλέπουν ότι ο Άρης δεν παρουσιάζεται για να δώσει αίμα…


Επεισόδιο 227: Η Αλεξάνδρα βρίσκεται σε εσωτερική ένταση ενόψει των αποτελεσμάτων της αιματολογικής εξέτασης. Η Νατάσα συναντά τυχαία έξω από το κολέγιο τον Άρη, το αμάξι του οποίου έχει μείνει από μπαταρία. Σταματά για να τον βοηθήσει, ενώ φαίνονται και οι δύο ευτυχείς από τη σύμπτωση που τους έφερε πάλι κοντά. Η Χρύσα και ο Ρώσος έρχονται πιο κοντά, όταν όμως ο Ρώσος πάει να προχωρήσει λίγο παραπάνω, η Χρύσα αντιδρά φοβικά. Η Μαντώ βρίσκει τον Βολιώτη και του ζητάει να πληρώσει τα έξοδα της εγχείρισης του Γιάννη, αλλιώς σκοπεύει να δώσει στην αστυνομία μία κατάθεση που καίει αυτόν και την παρέα του… Η Σάννυ εξομολογείται στη Φρύνη ότι είναι ερωτευμένη με τον Ρώσο και πως σκοπεύει να τον διεκδικήσει.


Επεισόδιο 228: Ο Κίμωνας συνειδητοποιεί πως ο Μαλτέζος και η Ευδοκία έχουν συμμαχήσει και έχουν στήσει ένα ύπουλο κόλπο σε βάρους αυτού και της Αλεξάνδρας. Η Άννα διαπιστώνει ανήσυχη πως ο Σταύρος δεν έχει έρθει να δώσει εξετάσεις για κάποιο μάθημα. Η Βίκυ και ο Δρόσος είναι πανικόβλητοι από την εξαφάνιση του Σταύρου και ψάχνουν τρόπο να τον πείσουν να παραδοθεί. Η Αλεξάνδρα ανακοινώνει στον Κίμωνα πως ζήτησε από τον Δημήτρη να χωρίσουν, αλλά φοβάται για τις αντιδράσεις του, γιατί δεν έδειξε να το αποδέχεται με κανέναν τρόπο. Ο Σταύρος συναντιέται κρυφά με τη Φαίη και της ανακοινώνει την απόφασή του να το σκάσει, γιατί δεν αντέχει σε καμία περίπτωση να επιστρέψει στη φυλακή…


Επεισόδιο 229: Ο Δημήτρης ζητά από την Αλεξάνδρα να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους, της προτείνει μάλιστα να μείνουν χωριστά για λίγο καιρό, ώστε να έχουν χρόνο να σκεφτούν το θέμα ψύχραιμα. Παρά την επιμονή του, η Αλεξάνδρα απορρίπτει τις προτάσεις του. Η Χρύσα ανακοινώνει στον Γιάννη πως οι γονείς της θα του δανείσουν τα χρήματα για να κάνει την ακριβή χειρουργική επέμβαση στην Αμερική. Εκείνος αρχικά φέρνει αντίρρηση, αλλά με την παρέμβαση και της Μαντούς πείθεται. Η Μαρία παροτρύνει τον Ρώσο να μιλήσει στον Σταύρο χωρίς φόβο και να του εξηγήσει ανοιχτά πόσο ερωτευμένος νιώθει με τη Χρύσα. Η Νάνσυ αποκαλύπτει στη Σάννυ ότι σκοπεύει να συγκατοικήσει με τον Θεόφιλο, αλλά, όπως ήταν αναμενόμενο, η Σάννυ δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι τα σχέδια της μητέρας της…


Επεισόδιο 230: Η Φαίη ρωτά, πληγωμένη, τον Σταύρο αν πραγματικά θα ήταν ικανός να φύγει χωρίς να την πάρει μαζί του. Η Χρύσα, στεναχωρημένη για τη δεινή θέση του Σταύρου, πάει στο αστυνομικό τμήμα και αναλαμβάνει όλη την ευθύνη για την ηλεκτρονική απάτη. Δεν γίνεται, όμως, πιστευτή από την Τάνια… Ο Άρης παριστάνει τον ευαίσθητο στη Νατάσα, η οποία τελικά ενδίδει και καταλήγει να κάνει έρωτα μαζί του. Ο Δημήτρης ζητάει επίμονα από τη Βίκυ να τον συναντήσει, προκειμένου να βοηθήσει, όπως λέει, τον Σταύρο. Η Άννα εξομολογείται στον Δρόσο ότι ο Σταύρος είναι συγγενής της κατά κάποιο τρόπο, αλλά τον παρακαλεί να μην πει σε κανέναν αυτήν την πληροφορία. Η Μαντώ προβληματίζεται για το επικείμενο ταξίδι του Γιάννη στην Αμερική, γιατί δεν θέλει να τον αφήσει μόνο του, από την άλλη, όμως, δεν έχει σε ποιον να αφήσει τη Λίνα. Ο Ρώσος επιμένει να μάθει από τη Χρύσα γιατί βοηθάει τώρα ειδικά τον Σταύρο και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η Χρύσα είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του.


Επεισόδιο 231: Η Νάνσυ μένει έκπληκτη όταν βλέπει τη νέα διαρρύθμιση που έχει κάνει στο σπίτι της ο Θεόφιλος. Όταν, όμως, αυτός της δηλώνει πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της, οι αντιστάσεις της κάμπτονται. Ο Κίμωνας ξεμπροστιάζει την Ευδοκία για το κόλπο που έστησε με τον Μαλτέζο, ενώ η Αλεξάνδρα παρακολουθεί όλη τη συζήτηση… Η Βίκυ ανησυχεί καθώς ο Σταύρος παραμένει εξαφανισμένος. Η Άννα προσφέρεται να είναι ο σύνδεσμος του Σταύρου με τον Δρόσο και τη Βίκυ, για το διάστημα που ο Σταύρος αναζητείται από την αστυνομία. Η Μαρία επισκέπτεται τη Μαντώ και προσφέρεται να συνοδέψει εκείνη τον Γιάννη στην Αμερική. Η Χρύσα δίνει στη Φαίη τα κλειδιά του εξοχικού της προκειμένου να βρουν καταφύγιο εκεί με τον Σταύρο.


Επςισόδιο 232: Τα παιδιά οργανώνουν πάρτι στο μπαράκι ενόψει του ταξιδιού του Γιάννη στην Αμερική. Ο Άρης στέλνει ανώνυμο μήνυμα στο κινητό της Βίκυς και της ζητάει να συναντηθούν κάπου, αφήνοντάς τη να πιστέψει πως πρόκειται για τον Σταύρο. Ο Μπίλυ προσπαθεί να ξεφύγει από τη φυλακή του. Στο μεταξύ, ο Άρης ξεγλιστρά μέσα στο σπίτι του Σταύρου και του κλέβει το κόκκινο τετράδιο με την άσκηση του μαθηματικού διαγωνισμού. Οι φωτογραφίες και τα δημοσιεύματα που βρίσκει εκεί τον κάνουν να συνειδητοποιήσει τη μεγάλη αλήθεια… Ο Δημήτρης προσπαθεί να πείσει τον Μπίλυ να δουλέψει εντατικά για να προχωρήσουν τα σχέδιά του, αλλά εκείνος τρομοκρατείται από το σοκ και δεν λέει κουβέντα.


Επεισόδιο 233: Ο Κίμωνας μαθαίνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA και τα ανακοινώνει στην Αλεξάνδρα. Ο Άρης επισκέπτεται τη Νατάσα και της ζητάει συγγνώμη για τον τρόπο του. Ο Σταύρος ζητάει από τον Ρώσο να μιλήσει στον Σάκη μήπως και τον πείσει να πάει στην Ασφάλεια και να ομολογήσει. Η Χρύσα λέει στον Ρώσο πως τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα με τον Σταύρο και αυτός επιμένει να μάθει αν είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Η Μαντώ προσπαθεί συγκινημένη να πείσει τον Γιάννη πως όλα θα πάνε καλά γι’ αυτόν στην Αμερική. Ο Δημήτρης αφήνει την Άννα να επισκεφτεί τον Μπίλυ και αυτή κάνει ό,τι μπορεί για να τον καθησυχάσει και να τον πείσει να δουλέψει. Η Βίκυ τηλεφωνεί στον Δρόσο και πανικόβλητη τού ανακοινώνει ότι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του Σταύρου…


Επεισόδιο 234: Ο Δημήτρης βρίσκει ευκαιρία να παραπλανήσει την Αλεξάνδρα, αναφέροντας, δήθεν από τύψεις, την απόπειρα της Ευδοκίας να τον προσεγγίσει. Η Βίκυ λέει στη Ζωή πως ο Μαλτέζος ίσως θα μπορούσε να βοηθήσει τον Σταύρο με τις γνωριμίες του και η Ζωή παρακινεί τη Βίκυ να του το ζητήσει. Η Ευδοκία φεύγει από το σπίτι του Κίμωνα και αυτός νιώθει πια ελεύθερος να χαρεί τον έρωτά του με την Αλεξάνδρα. Ο Δημήτρης προσπαθεί να προσεγγίσει ερωτικά τη Βίκυ, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει ότι τελείωσαν οριστικά. Η Άννα επισκέπτεται τη Βίκυ και της ζητάει να βρουν την άσκηση που έλυσε ο Σταύρος για το μαθηματικό διαγωνισμό…











Περιγραφή

Στον 2ο κύκλο της σειράς, οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με νέα δεδομένα αλλά και το παρελθόν και θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους:
O Δημήτρης Μαλτέζος θα προσπαθήσει να ξεφύγει από τον ασφυκτικό κλοιό του αστυνόμου Μακρή. Παράλληλα, γοητεύεται όλο και περισσότερο από τη Βίκυ. Η Αλεξάνδρα θα καταλάβει ότι τα θεμέλια του γάμου της δεν είναι τόσο στέρεα όσο πίστευε. Η αντίδρασή της θα είναι καταλυτική για όλους... Ο 'Αρης, βαθιά σημαδεμένος από την περιπέτεια της απαγωγής του, δυσκολεύεται να διαχειριστεί τη σχέση του με τη Φαίη. Εκείνη κάνει υπομονή αλλά, παράλληλα, καταλαβαίνει ότι τα συναισθήματά της φθίνουν, ενώ ο Σταύρος κυριαρχεί στο μυαλό της όλο και περισσότερο... Η επαναπροσέγγιση Φαίης-Σταύρου θα έχει μοιραίες συνέπειες στη ζωή της Μαρίας. Οι απρόβλεπτες εξελίξεις στη ζωή του Σταύρου κάνουν τη Χρύσα να χάσει την ψυχραιμία της και να στήσει μία πλεκτάνη που θα αλλάξει τα δεδομένα. Μία δραματική ανακάλυψη, όμως, θα αρχίσει να ξετυλίγει το μπερδεμένο κουβάρι των καλά κρυμμένων μυστικών του παρελθόντος που θα έρθουν σιγά-σιγά στην επιφάνεια, ανατρέποντας τις ζωές των ηρώων μας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος ('Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), 'Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου) και η 'Αννα Αδριανού ('Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαΐνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου ('Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Εύα Γαλάνη ('Ελσα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.
Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: 'Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων: Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...