Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

FATMAGUL - ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ : Περιλήψεις επεισοδίων 36, 37, 38, 39, 40





Επεισόδιο 36: Ο Βουράλ έχει ακόμη σοβαρές υποψίες για την Ασού και με τον τρόπο του καταφέρνει να πάρει από εκείνη τις απαντήσεις που θέλει. Η είδηση της επιστροφής της Φατμαγκιούλ ανακουφίζει τους Γιασαράν. Καθώς αρχίζει όμως η αντίστροφη μέτρηση για το γάμο της Μελτέμ και του Σελίμ, υπάρχουν ακόμη δυο μεγάλοι κίνδυνοι. Η Μουκάντες και η Εμπέ Νινέ. Για το λόγο αυτό, δραστηριοποιείται ο Μιουνίρ προκειμένου να βρεθεί λύση. Βρίσκει πρόφαση να στείλει τη μέρα του γάμου μακριά από την Πόλη τη Μουκάντες και την Εμπέ Νινέ. Μετά από μήνες, η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ μένουν επιτέλους μόνοι. Η Φατμαγκιούλ είναι αποφασισμένη να του πει όλη την αλήθεια για τα συναισθήματα της…


Επεισόδιο 37: Η πληροφορία που έδωσε η Φατμαγκιούλ στη Μελτέμ, σκάει σαν βόμβα στην αίθουσα που γίνεται ο γάμος. Η Μελτέμ είναι πλέον αντιμέτωπη με την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της. Ο Κερίμ καταλαβαίνει ότι όλα θα αλλάξουν. Σκεπτόμενος ότι οι Γιασαράν θα θελήσουν να πάρουν εκδίκηση, προσπαθεί να πείσει τη Φατμαγκιούλ να απομακρυνθούν από το σπίτι. Φοβάται πλέον ότι η Φατμαγκιούλ θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους εχθρούς της. Το παιχνίδι της απόκρυψης της αλήθειας φτάνει πια στο τέλος του για τη Φατμαγκιούλ. 'Ομως ούτε ο Ερντογάν ούτε ο Ρεσάτ Γιασαράν έχουν σκοπό να την αφήσουν έτσι...


Επεισόδιο 38: Ο φόβος του Κερίμ επαληθεύεται και μια νύχτα που είναι μόνος με τη Φατμαγκιούλ, κάνει έφοδο ο Ερντογάν. Η Φατμαγκιούλ έρχεται αντιμέτωπη με τις σκιές που τις μαύρισαν τη ζωή πριν από μήνες. Η Εμπέ Νινέ κι η Μουκάντες καταφέρνουν να πουλήσουν τα σπίτια τους στο χωριό, χωρίς να γνωρίζουν τι έχει συμβεί στην Πόλη. Η Εμπέ Νινέ την τελευταία στιγμή καταλαβαίνει ότι έχουν πέσει σε παγίδα του Μιουνίρ. Τώρα πια και η Εμπέ Νινέ ξέρει την αλήθεια. Τα γεγονότα, όμως, θα φέρουν αντιμέτωπους σε μια μάχη ζωής και θανάτου τον Κερίμ με τον Μουσταφά!


Επεισόδιο 39: Ο Μουσταφά μαθαίνει από τον Κερίμ, εκείνον που μισεί πιο πολύ, ότι η αλήθεια που ήθελε να πιστέψει ήταν τελικά ένα μεγάλο ψέμα. Τώρα ήρθαν στο φως και οι αλήθειες και οι ένοχοι. Ο Κερίμ απέναντι στον Μουσταφά, βάζει τη ζωή του μπροστά, προκειμένου να προστατεύσει τη Φατμαγκιούλ. Η Εμπέ Νινέ, που ανησυχεί για τη ζωή του Κερίμ, παρ' όλα τα εμπόδια, πηγαίνει στην αστυνομία. Οι ισχυρισμοί της Εμπέ Νινέ είναι τόσο σοβαροί που προκαλούν σύγχυση. 'Ολοι, και ειδικότερα η Φατμαγκιούλ, νιώθουν τρόμο και αγωνία όταν μαθαίνουν πως ο Κερίμ είπε όλη την αλήθεια στον Μουσταφά.


Επεισόδιο 40: Ο Ρεσάτ Γιασαράν, που δεν είναι ακόμη ενήμερος για το συμβάν, έχει ξανά κάποια σχέδια για τη Φατμαγκιούλ και τον Κερίμ, τα οποία όμως θα είναι η καταστροφή του. Η οργή του Μουσταφά θα έχει τώρα ως στόχο της τον Σελίμ. Η Εμπέ Νινέ, που θέλει να αποδοθεί η δικαιοσύνη, συνεχίζει τον αγώνα της. Η Φατμαγκιούλ θέλει πια να παίρνει μόνη της τις αποφάσεις που αφορούν στη ζωή της. Επειδή, όμως, νιώθει ότι προδίδει τον εαυτό της καθώς καταλαγιάζει η απέχθειά της για τον Κερίμ, αρχίζει να ξεσπάει πάνω του. Αυτή η νέα αλλαγή πληγώνει πολύ τον Κερίμ. Η πιο σκοτεινή στιγμή στη ζωή της Φατμαγκιούλ, αποτελεί τώρα θέμα διαπραγμάτευσης μεταξύ του Μουσταφά και του Ρεσάτ Γιασαράν. Και όταν ο Μουσταφά κάνει την επιλογή που θα αλλάξει τη μοίρα του, έρχεται αντιμέτωπος με τη Φατμαγκιούλ.




Υπόθεση:

Η Φατμαγκουλ είναι αρραβωνιασμένη με το νεαρό ψαρά Μουσταφά, ο οποίος λόγω της δουλειάς του φεύγει συχνά από το χωριό.Στη διάρκεια μιας από αυτές τις απουσίες του, η Φατμαγκούλ πέφτει θύμα βιασμού από τέσσερις νεαρούς άνδρες σε μια από τις απομακρυσμένες παραλίες του χωριού.

Το γεγονός αυτό αλλάζει εντελώς τη ζωή της καθώς και ο αρραβωνιαστικός αρνείται να συνεχίσει μαζί της και θα πρέπει να καλύψει το βιασμό, καθώς μετά από λίγο προχωρά σε γάμο με έναν από τους βιαστές της. Μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη για να φύγει μακριά από το παρελθόν όμως η ζωή που προσπαθεί να φτιάξει από την αρχή ανατρέπεται ξανά όταν έρχεται να τη βρει μετανιωμένος ο Μουσταφά...


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Beren Saat (Φατμαγκιούλ Κετενσί)), Engin Akyurek (Κερίμ Ιλγκάζ), Frat Celik (Μουσταφά Ναλκανί), Murat Daltaban (Μονίρ Τελτσί), Bugra Gulsoy (Βουράλ Ναμλί), Kaan Tasaner (Ερντογάν Γιασαράν), Engin Ozturk (Σελίμ Γιασαράν), Esra Dermacioglu (Μουκάντες Κετενσί), ο Musa Uzunlar (Ρεσάτ Γιασαράν) και η Sumru Yavrucuk (Μεριέμ Ακσόυ-Εμπέ Νινέ)
Σενάριο: Ece Yorenc, Melek Gencoglu
Σκηνοθεσία: Hilal Saral



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...