Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ : Περιλήψεις επεισοδίων 245, 246, 247, 248, 249.


Περιλήψεις επεισοδίων 245 - 249


Επεισόδιο 245: Η Άννα επισκέπτεται τον Δημήτρη και διαμαρτύρεται που δεν της έστειλε dvd με τον Μπίλυ όπως συμφώνησαν. Ο Δημήτρης τής λέει πως η ζωή του Μπίλυ εξαρτάται απ’ τον ίδιο και της ξεκαθαρίζει πως δεν θα ανεχτεί απειλές. Ο Σάκης εκβιάζει τη Χρύσα, λέγοντας πως αν τον παραδώσουν στην αστυνομία, θα αποκαλύψει πως οργανωτής του σχεδίου είναι ο Άρης. Η Χρύσα καλεί τρομοκρατημένη την Αλεξάνδρα και της εξιστορεί την κατάσταση. Τα κορίτσια επισκέπτονται τη Μαντώ στη φάρμα και μαθαίνουν πως υπάρχει εν ζωή ένας και μόνο συγγενής της. Η Αλεξάνδρα παρακαλεί τον Δρόσο να τη συναντήσει, μαζί με τον Σάκη, άμεσα στο γραφείο του. Ο Θεόφιλος ανακοινώνει στην Άννα ότι ο Άρης είναι ο νικητής του μαθηματικού διαγωνισμού. Η Αλεξάνδρα τάζει χρήματα στον Σάκη, προκειμένου να μην αναφέρει καθόλου στην ομολογία του το όνομα του Άρη.

Επεισόδιο 246: Ο Σάκης θερμοπαρακαλεί τη Φρύνη να τον συναντήσει γιατί έχει ανάγκη να της μιλήσει και εκείνη με τα πολλά δέχεται. Η Αλεξάνδρα ρωτάει επίμονα τον Άρη για τη ληστεία. Αυτός αρνείται αρχικά κάθε ανάμειξη και γίνεται έξαλλος, αναγκάζεται όμως, μετά από πίεση της Αλεξάνδρας, να παραδεχτεί την αλήθεια. Ο Δρόσος λέει στη Βίκυ ότι ο Σάκης συμφώνησε να ομολογήσει και πως ο Σταύρος θα αθωωθεί, αλλά η Βίκυ ανησυχεί για το ενδεχόμενο ο Άρης να μείνει ατιμώρητος. Η Μαντώ και η Λίνα αποφασίζουν να ψάξουν τον παππού τους και αναζητούν περισσότερα στοιχεία που ενδεχομένως θα τις βοηθήσουν στην έρευνά τους. Η Αλεξάνδρα λέει στον Κίμωνα για το θέμα του Άρη και αυτός τη συμβουλεύει να είναι ιδιαίτερα προσεχτική όταν μιλήσει γι’ αυτό και στον Δημήτρη. Παρά τις επίμονες ερωτήσεις της Τάνιας κατά την ανάκριση, ο Σάκης καλύπτει επίμονα τον Άρη και την ανάμειξή του στη ληστεία.

Επεισόδιο 247: Η Βίκυ γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει πως ο Σάκης δεν ομολόγησε τίποτα για τον Άρη και υποψιάζεται την ανάμειξη της Αλεξάνδρας. Η Λένα πάει στο γραφείο της Αλεξάνδρας και της ζητάει να εργαστεί στο Ίδρυμα. Ο Δημήτρης πιέζει τον Σωτήρη να εντοπίσει τη φίλη της Λένας, για την οποία υποψιάζεται ότι του στέλνει μηνύματα από το εξωτερικό. Η Άννα βλέπει τη λύση που έδωσε ο Άρης στην άσκηση του διαγωνισμού και αναγνωρίζει τον τύπο που της είχε δώσει ο Μπίλυ για τον Σταύρο. Αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Άρης δεν κέρδισε το διαγωνισμό με την αξία του. Η Χρύσα πέφτει από τα σύννεφα όταν μαθαίνει από τον Ρώσο πως η Αλεξάνδρα μάλλον επηρέασε την κατάθεση του Σάκη. Ο Δρόσος επισκέπτεται την Αλεξάνδρα και αναρωτιέται ειρωνικά αν, εκτός από τις αρχές, καταφέρνει να ξεγελάσει και τη συνείδησή της. Ο Δημήτρης μαθαίνει από τη Βίκυ για την ενέργεια της Αλεξάνδρας…

Επεισόδιο 248: Η παρέα μαζεύεται στο μπαράκι για να γιορτάσει την αποφυλάκιση του Σταύρου. Η Φαίη ευχαριστεί τη Χρύσα για όλα όσα έκανε γι’ αυτούς και το κλίμα ανάμεσα σε Χρύσα και Σταύρο δείχνει να φτιάχνει. Στο μπαρ έρχεται και ο Μάρκος, ύστερα από πρόσκληση της Μάρως, η οποία προσπαθεί να τον πλησιάσει. Ο Άρης γιορτάζει τη βράβευσή του στο σπίτι της Νατάσσας μα οι σπασμωδικές αντιδράσεις του χαλάνε πάλι το ήρεμο κλίμα, γεγονός που ανησυχεί τη Νατάσσα. Η Αλεξάνδρα πνίγεται από τύψεις κι ενοχές για την εξαγορά της ποινής του Άρη και ο Κίμωνας στέκεται στο πλευρό της. Ο Δρόσος και η Βίκυ έρχονται πιο κοντά κι αποφασίζουν να ξαναβρεθούν. Η Σάννυ προσπαθεί να ξεσκεπάσει το ύποπτο παρελθόν του Θεόφιλου και να ανοίξει τα μάτια στη μάνα της. Ο Μπίλυ αρνείται να δουλέψει και ο Μαλτέζος αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα.

Επεισόδιο 249: Η Φρύνη σκέφτεται με νοσταλγία τον Σάκη, ο οποίος βρίσκεται πλέον στη φυλακή. Ο Μαλτέζος, μετά τα όσα έμαθε από τη Βίκυ, ξαναγυρίζει στο σπίτι χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Η επιστροφή του, όμως, προκαλεί το θυμό της Αλεξάνδρας, η οποία έρχεται σε ανοιχτή ρήξη μαζί του. Η Άννα αποκαλύπτει στον Σταύρο ότι ο Άρης τού έκλεψε την εργασία και έτσι κατάφερε να κερδίσει το πρώτο βραβείο. Ο Σταύρος αποφασίζει να πάρει το αίμα του πίσω. Ο Μαλτέζος επισκέπτεται τη Βίκυ και της μιλάει χυδαία. Της κάνει σκηνή ζήλειας επειδή την είδε με τον Δρόσο και την προειδοποιεί πως δεν θα γλιτώσει τόσο εύκολα από κείνον. Η Αλεξάνδρα αποφασίζει να προσλάβει τη Λένα στο Ίδρυμα ως νέα γραμματέα της. Στο μεταξύ, ο Σταύρος ξεσκεπάζει έξαλλος τον Άρη για την απάτη, με την οποία κέρδισε το διαγωνισμό.


Περιγραφή

Στον 2ο κύκλο της σειράς, οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με νέα δεδομένα αλλά και το παρελθόν και θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους:
O Δημήτρης Μαλτέζος θα προσπαθήσει να ξεφύγει από τον ασφυκτικό κλοιό του αστυνόμου Μακρή. Παράλληλα, γοητεύεται όλο και περισσότερο από τη Βίκυ. Η Αλεξάνδρα θα καταλάβει ότι τα θεμέλια του γάμου της δεν είναι τόσο στέρεα όσο πίστευε. Η αντίδρασή της θα είναι καταλυτική για όλους... Ο 'Αρης, βαθιά σημαδεμένος από την περιπέτεια της απαγωγής του, δυσκολεύεται να διαχειριστεί τη σχέση του με τη Φαίη. Εκείνη κάνει υπομονή αλλά, παράλληλα, καταλαβαίνει ότι τα συναισθήματά της φθίνουν, ενώ ο Σταύρος κυριαρχεί στο μυαλό της όλο και περισσότερο... Η επαναπροσέγγιση Φαίης-Σταύρου θα έχει μοιραίες συνέπειες στη ζωή της Μαρίας. Οι απρόβλεπτες εξελίξεις στη ζωή του Σταύρου κάνουν τη Χρύσα να χάσει την ψυχραιμία της και να στήσει μία πλεκτάνη που θα αλλάξει τα δεδομένα. Μία δραματική ανακάλυψη, όμως, θα αρχίσει να ξετυλίγει το μπερδεμένο κουβάρι των καλά κρυμμένων μυστικών του παρελθόντος που θα έρθουν σιγά-σιγά στην επιφάνεια, ανατρέποντας τις ζωές των ηρώων μας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος ('Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), 'Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου) και η 'Αννα Αδριανού ('Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαΐνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου ('Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Εύα Γαλάνη ('Ελσα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.
Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: 'Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων: Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...