Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Adini Feriha Koydum - Την ονόμασα Φεριχά : Επεισόδια 1 - 5 με ελληνικούς υπότιτλους.


Κατεβάστε τα επεισόδια 1 - 5 με ελληνικούς υπότιτλους.

Επεισόδιο 1:     part 1     part 2     part 3     part 4     part 5

Επεισόδιο 2:     part 1     part 2     part 3     part 4     part 5     part 6

Επεισόδιο 3:     part 1     part 2     part 3     part 4     part 5

Επεισόδιο 4:     part 1     part 2     part 3     part 4     

Επεισόδιο 5:     part 1     part 2     part 3     part 4     part 5


Οδηγίες πως να κατεβάσετε τα επεισόδια:
Πατάτε το part και μεταφέρεστε στο αντίστοιχο link. Μετά πατάτε "Free Download" στο κάτω μέρος της σελίδας. Περιμένετε 60 δευτερόλεπτα και μετά πατάτε "Download File". Μόλις κατέβει , και αφού το έχετε αποθηκεύσει σε ένα κενό φάκελο, κάνετε επανεκκίνηση του ρούτερ σας και συνεχίζετε με το επόμενο part. Μόλις κατεβάσετε όλα τα parts (κάθε επεισόδιο το αποθηκεύετε σε έναν φάκελο) πηγαίνετε στο πρώτο part κάνετε δεξί κλικ πάνω σε αυτό και ξεζιπάρετε ολόκληρο το επεισόδιο και το τραβάτε έξω από το φάκελο.
Αν το επεισόδιο δεν παίζει στον υπολογιστή σας,σας συνιστώ να κατεβάσετε το VLC MEDIA PLAYER. Το συγκεκριμένο πρόγραμα παίζει όλους τους τύπους των αρχείων.




Περιγραφή

Η Feriha είναι ένα νέο φτωχό κορίτσι που ζει σε ένα ακριβό προάστιο της Κωνσταντινούπολης, το Etiler. Ο πατέρας της εργάζεται ως συντηρητής σε μια πολυκατοικία, όπου οι διαχειριστές της πολυκατοικίας του παρέχουν για τον ίδιο και την οικογένειά του ένα μικρό τόπο για να ζουν, στο υπόγειο του κτιρίου. Η μαμά της,η Ζεχρά, είναι καθαρίστρια και βοηθά τον πατέρας της με την συντήρηση του κτιρίου.
Η Feriha είναι έξυπνη, γι'αυτό και γίνεται δεκτή με υποτροφία σε ένα ακριβό πανεπιστήμιο. Για να γίνει αποδεκτή από τους συμφοιτητές της λέει ψέματα για την καταγωγή της και την οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της. Στους συμφοιτητές της, συμπεριλαμβάνεται και ο Emir, ο οποίος είναι ένας πλούσιος και γοητευτικός "playboy" που η Feriha δεν αργεί να ερωτευθεί! Το ένα ψέμα όμως φέρνει το άλλο και η Feriha θα πλεχτεί σε μια περίπλοκη κατάσταση που δεν θα έχει γυρισμό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...