Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Διάσημοι Έλληνες που έχουν αλλάξει τα επίθετα τους. Μάθε ποιοί είναι!



Άλλαξαν τα επίθετα τους, ο καθένας για τον δικό του λόγο. Εμείς σας αποκαλύπτουμε τα αληθινά επίθετα εννέα διάσημων ελλήνων, όπως ακριβώς αναγράφονται στις αστυνομικές τους ταυτότητες!


Δέσποινα Βανδή
Το πραγματικό επώνυμο της Δέσποινας Βανδή είναι Μαλέα. Στο ξεκίνημα της καριέρας της το άλλαξε για να είναι πιο εύηχο και συνάμα πιο καλλιτεχνικό. Τότε σπούδαζε στη Φιλοσοφική και δεν φανταζόταν πως το τραγούδι θα την κέρδιζε για πάντα.

Χρήστος Δάντης
Όταν ο Χρήστος Δάντης τραγούδησε τα Δαχτυλικά Αποτυπώματα στις αρχές της δεκαετίας του 1990, κανείς δεν γνώριζε πως θα ακολουθήσει μια λαμπρή καριέρα στο χώρο της μουσικής. Επίσης κανείς δεν ήξερε πως το πραγματικό του επίθετο είναι Χρήστος Βλαχάκης.

Βασίλης Καρράς
Ο Βασίλης Καρράς γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Σε ηλικία 16 χρονών έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε μουσικό κέντρο στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης. Το πραγματικό του όνομα είναι Βασίλης Κεσογλίδης.

Ελένη Βιτάλη
Ο πρώτη δισκογραφική δουλειά της Ελένης Βιτάλη κυκλοφόρησε πριν από 37 χρόνια στο πλευρό της Σωτηρίας Μπέλου. Από νωρίς για καλλιτεχνικούς λόγους άλλαξε το επωνυμό της από Λαβίδα σε Βιτάλη.

Θανάσης Λάλας
Ο εκκεντρικός δημοσιογράφος με τα κόκκινα γυαλιά είναι ευρέως γνωστός στον χώρο των media. Το επώνυμο Λάλας το εμπνεύστηκε ο ίδιος δημοσιογράφος, καθώς το πραγματικό είναι Θανάσης Κυριακόπουλος.

Λευτέρης Πανταζής
Το σύνολο των πωλήσεων του Λευτέρη Πανταζή σε δίσκους και cd φτάνει στα 4.000.000. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής γεννήθηκε στην Τασκένδη του Ουσμπεκιστάν και το πραγματικό του επώνυμο είναι Λευτέρης Παγκοζίδης.

Γιάννης Πλούταρχος
Πριν ασχοληθεί με την μουσική ήταν ένας αρκετά επιτυχημένος κομμωτής. Όταν ξεκίνησε να ασχολείται ενεργά με το τραγούδι, ένας μάνατζερ του πρότεινε να αλλάξει όνομα και από Γιάννης Κακοσαίος που είναι το αληθινό να το κάνει Γιάννης Πλούταρχος, Έτσι και έγινε.

Αντώνης Ρέμος
Ο 40χρονος τραγουδιστής γεννήθκε στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας. Σε ηλικία 10 ετών εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα και από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγουδι. Το πραγματικό του όνομα είναι Αντώνης Πασχαλίδης.


Αντώνη Κανάκης
Μέσα από την πολυετή του καριέρα στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, ελάχιστοι ξέρουν πως το Κανάκης είναι ψευδώνυμο. Το πραγματικό όνομα του παρουσιαστή είναι Αντώνης Δούμας. Το ψευδώνυμο "Κανάκης" το επέλεξε την εποχή που είχε ασχοληθεί με το πειρατικό ραδιόφωνο, καθότι οι περισσότεροι χρησιμοποιούσαν ψευδώνυμα. Όταν ασχολήθηκε με την τηλεόραση προτίμησε να το διατηρήσει, μιας και όλοι τον είχαν μάθει ως Αντώνη Κανάκη.

Πηγή: www.faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...