Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

GUZEL GUNLER GORECEGIZ - ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ : Δείτε την ταινία με ελληνικούς υπότιτλους.Δείτε την τούρκικη ταινία "GUZEL GUNLER GORECEGIZ - ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ" με ελληνικούς υπότιτλους.

Δείτε το 1ο μέρος της ταινίας εδώ  Περιμένετε 5 sec και μετά πατάτε "skip ad" πάνω δεξιά στην οθόνη

Δείτε το 2ο μέρος της ταινίας εδώ  Περιμένετε 5 sec και μετά πατάτε "skip ad" πάνω δεξιά στην οθόνη


Προσοχή εμφανίζονται διαφημίσεις ακατάλληλου περιεχομένου στο σύνδεσμο αυτό, που δυστυχώς δεν μπορούμε κάπως να αφαιρέσουμε. Αγνοείστε διαφημίσεις και πατήστε κουμπί watch video now. Πατώντας το παραπάνω link αποδέχεστε ότι είστε ενήλικος.


Περιγραφή

H ταινία “Güzel Günler Göreceğiz” (Θα Δούμε Καλύτερες Μέρες) είναι μια ιστορία για μια τελευταία μέρα στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή η ιστορία έχει ως στόχο να σκιαγραφήσει το πορτρέτο της Τουρκίας μέσα από τα μάτια 5 διαφορετικών χαρακτήρων. Η παρουσία κάθε χαρακτήρα έχει σοβαρές συνέπειες για τη ζωή των υπολοίπων. Κατά τη διάρκεια της ζωής μας, ζούμε χωρίς να ενδιαφερόμαστε για τον αντίκτυπο των επιλογών μας στις ζωές των άλλων. Αλλά αν και ο καθένας μας αντιλαμβάνεται την κοινωνία, η κοινωνία δεν αντιλαμβάνεται και δεν επηρεάζεται από τον καθένα μας. Αυτό η επιρροή ασκείται κατά τη διάρκεια της ζωής του ανθρώπου, στο στάδιο της γέννησης και της αλλαγής. Αλλά κανείς δε μπορεί να αντιληφθεί τις επιπτώσεις και τις αλλαγές λόγω των συνεχών αλληλεπιδράσεων, που θα επιφέρει αυτή η επιρροή στους ανθρώπους. Στην ταινία, το όνομα του Nazım Hikmet είναι δανεισμένο από το ποίημα “Güzel Günler Göreceğiz Çocuklar” (Θα Δείτε  Καλύτερες Μέρες Παιδιά). Είναι μια ιστορία ελπίδας. Πέντε χαρακτήρες ελπίζουν για το μέλλον και κάνουν όνειρα. Αυτή η ταινία αφηγείται την ιστορία πέντε ανθρώπων που ονειρεύονται καλύτερες μέρες. Τα όνειρα αυτών των ανθρώπων θα πραγματοποιηθούν μέσα σε μια μέρα, τη μέρα που οι ζωές τους θα διασταυρωθούν. Θα παρακολουθήσουμε μια μέρα από τη ζωή πέντε χαρακτήρων, την ανθρώπινη ύπαρξη στο χθες, το σήμερα και το αύριο, και όλα αυτά συνδέονται με έναν κοινό παρονομαστή. Ποιος είναι αυτός ο παρονομαστής; Η ελπίδα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...