Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

KARADAYI : Αυτή είναι η νέα τούρκικη σειρά του Ant1.





























Η νέα τούρκικη σειρά του Ant1



Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του www.zappit.gr, τη Δευτέρα 6 Μαΐου, θα κάνει πρεμιέρα η τούρκικη σειρά Karadayi, με πρωταγωνιστή τον Κενάν Ιμιρζαλίογλου, που γνωρίσαμε –και αγαπήθηκε ως φαίνεται από πολλές τηλεθεάτριες- ως «Εζέλ», αλλά και ως Μεχμέτ στο "Αγιάζι του έρωτα" Όπως αναφέρουν μάλιστα τα τούρκικα περιοδικά, ο Κενάν είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος τηλεοπτικά ηθοποιός της χώρας τους, καθώς η αμοιβή του για αυτή τη σειρά ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια δολάρια.
Όπως ανέφέρεται λοιπόν, η τούρκικη σειρά «Καρανταγί» θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 6 Μαΐου, (με μία μικρή πιθανότητα να αλλάξει ο προγραμματισμός και να βγει στον αέρα την Τρίτη 7 Μαΐου), παίρνοντας τη θέση της τούρκικης σειράς «Son» και θα προβάλλεται κάθε μέρα στις 22:15, αμέσως μετά το «Σουλεϊμάν το μεγαλοπρεπή».

Πηγή : www.zappit.gr


ΥΠΟΘΕΣΗ

Κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται ήρωες και κάποιοι άλλοι γίνονται ήρωες στη διάρκεια της ζωής τους. Ο Mahir είναι και τα δύο… Κάπου τη δεκαετία του 1970. Μια ευτυχισμένη οικογένεια στο Beyazut. Όλα αλλάζουν την ημέρα των αρραβώνων. Ο πατέρας της οικογένειας Karadayu παίρνει μια θανατική ποινή για ένα έγκλημα που ποτέ δεν διέπραξε. Ο Mahir παραιτήθηκε από τον εαυτό του, τη ζωή του, τη δουλειά του, τους έρωτες του, από το ίδιο του το μέλλον. Έχει αποφασίσει ότι η ζωή του έχει μόνο σκοπό. Να βρει τους πραγματικούς δολοφόνους, να αποδοθεί δικαιοσύνη και να σώσει τον πατέρα του από την κρεμάλα. Εκεί συναντά έναν απροσδόκητο έρωτα, μπροστά του … την ώρα που ο δρόμος αυτός οδηγεί τον πατέρα του στην κρεμάλα.
Οι συγγραφείς του Karadayu Sema Ergenekon and Eylem Canbolat και οι σκηνοθέτες Uluη Bayraktar and Cem Karcύ θα οδηγήσουν το κοινό στα μονοπάτια της σκληρότητας και της αγριότητας μέσω του ATV την καινούργια σεζόν και θα πάνε πίσω στο παρελθόν αφού η σειρά διαδραματίζεται στην δεκαετία του 1970. Στο σήριαλ οι Kenan έmirzalύoπlu,Bergόzar Korel και Ηetin Tekindor είναι οι πρωταγωνιστές και οι Riza Kocaoglu,Yurdaer Okur,Civan Canova,Melike Ipek Yalova,Erkan Avci, Ebnem Dilligil,Leyla Lydia Tuoutlu όπως και άλλοι καταξιωμένοι ηθοποιοί ένωσαν τις δυνάμεις τους για να πάρουν μέρος σ’ αυτήν την περιπέτεια που μας δείχνει την αγριότητα που επικρατούσε τότε.
Θα παρακολουθήσετε την ιστορία ενός άνδρα του οποίου η καρδιά καίγεται από έρωτα και έχει κολλήσει ανάμεσα στον έρωτά του και στην απόδοση δικαιοσύνης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...