Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Kenan İmirzalıoğlu : Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την ζωή του .




Ο Kenan İmirzalıoğlu (Κενάν Ιμιρζαλίογλου), είναι Τούρκος ηθοποιός και μοντέλο.
Ο Kenan γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου 1974 ως το νεώτερο από τα τρία παιδιά του (Mustafa) και της  (Yıldız İmirzalıoğlu) στο χωριό Ουτζέμ στην επαρχία της Άγκυρας, Μπαλά.
Στην ηλικία των 12 ετών μετακόμισε στην Άγκυρα για την ολοκλήρωση των σπουδών του στη μέση εκπαίδευση. Σπούδασε μαθηματικά στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο Γιλντίζ, αλλά αποφάσισε να ακολουθήσει το μόντελινγκ όποτε και ανακηρύχθηκε ως το "Καλύτερο Ανδρικό Μοντέλο της Τουρκίας" το 1997.Τελικά όμως τον κέρδισε η υποκριτική, όταν τον ανακάλυψε ο σκηνοθέτης Οσμάν Σινάβ και έπαιξε στη σειρά Τρελή Καρδιά (Deli Yürek).Από τότε πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες και λέγεται ότι είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός της Τουρκίας, καθώς ο μισθός του κυμαίνεται από 50-60.000 λίρες Τουρκίας.Το 2010 πήρε το βραβέυτηκε με τη "Χρυσή Πεταλούδα" ως ο Καλύτερος ηθοποιός 2010.



Ο Kenan ανήκει στην κατηγορία εκείνη των τηλεοπτικών αστεριών της γειτονικής μας χώρας που έχουν καταφέρει να αποκτήσουν εκατομμύρια φανατικές τηλεθεάτριες.
Οπου κι αν εμφανίζεται οι κάμερες και οι παπαράτσι τον ακολουθούν από πίσω και δεν τον αφήνουν στην ησυχία του στιγμή, ενώ η ερωτική του ζωή συχνά - πυκνά κρεμιέται στα περίπτερα. Σε συνέντευξή του έχει δηλώσει : "Εχω πολύ καλές σχέσεις με τον Τύπο... Εχω άριστες σχέσεις με τον Τύπο, αρκεί βέβαια να μην ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Απο την άλλη μεριά βέβαια, το αντιμετωπίζω ψύχραιμα όλο αυτό που συμβαίνει, γιατί γνωρίζω πως είναι μέρος της δουλειάς μου..."



Παρόλο που ο έρωτας γι΄αυτόν είναι πολύ συμαντικός, "Όταν ερωτεύεσαι, σου κόβεται η όρεξη.." έχει πει , ο Kenan δηλώνει ελεύθερος και περιμένει την κατάλληλη γυναίκα. Την σύντροφό του θα την επιλέξει με βάση σημαντικότερα κριτήρια από την ομορφιά. Στο περελθόν διατηρούσε δεσμό με την επίσης ηθοποιό Zeynep Beşerler.



Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές "Ezel" και "Το αγιάζι του έρωτα" και πολύ σύντομα θα τον βλέπουμε και πάλι στις οθόνες μας από την συχνότητα του Ant1 στην νέα σειρά "Karadayi" , με συμπρωταγωνίστρια την BERGÜZAR KOREL γνωστή ως Σεχραζάτ απο την σειρά "Χίλιες και μια νύχτες".



Κατάλογος ταινιών


  • Τρελή Καρδιά: Η Κόλαση του Μπούμερανγκ Deli Yürek: Bumerang Cehennemi (2001) - ΓιουσούΦ Μίρογλου
  • Κορώνα - Γράμματα Yazı Tura (2004) - Τζεβχέρ
  • Ο Τελευταίος Οθωμανός: Ο Ανίκητος Αλί Son Osmanlı: Yandım Ali (2006) - Αλί
  • Ο Μάγκας Kabadayı (2007) - Ντεβράν
  • Η Παγίδα του Δράκου Ejder Kapanı (2009) - Τζελάλ ο Σκορπιός
  • Μεγάλη Ιστορία Uzun Hikaye (2012) - Βούλγαρος Αλί



Κατάλογος Σειρών




Δείτε φωτογραφίες:









Διαβάστε επίσης :

Το αγιάζι του έρωτα : Δείτε όλα τα επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους.

Karadayi : Η νέα τούρκικη σειρά του Ant1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...