Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

"HATIRLA SEVGILI - ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ" : Επεισόδιο 3 με ελληνικούς υπότιτλους.


Δείτε το επεισόδιο 3 με ελληνικούς υπότιτλους.


Επεισόδιο 3



Τα δικαιώματα της σειράς στην Ελλάδα ανήκουν στην "Victory Media S.A." και τα επεισόδια προέρχονται από το επίσημο κανάλι της στο youtube.




Υπόθεση

Το "Hatirla Sevgili" είναι η ιστορία του Αχμέτ και της Γιάσεμιν, δύο νέων ερωτευμένων που χωρίζουν γιατί οι οικογένειές τους ανήκουν σε διαφορετικές παρατάξεις. Η ιστορία εξελίσσεται σε μια εποχή που η πολιτική κατάσταση της Τουρκίας είναι τραγική, δηλαδή, από τα τέλη της δεκαετίας του 1950 μέχρι το στρατιωτικό πραξικόπημα του 1980.  Η Γιάσεμιν είναι από δεξιά οικογένεια ενώ ο Αχμέτ από Αριστερή. Οι γονείς τους είναι παιδικοί φίλοι αλλά τα γεγονότα τους κάνουν εχθρούς. Η Γιάσεμιν μένει έγκυος το παιδί του Αχμέτ κάτι που κανείς δεν ξέρει και παντρεύεται έναν φίλο του Αχμέτ που γνωρίζει το μυστικό της. Ο γάμος τους είναι λευκός γιατί ποτέ η Γιάσεμιν ούτε ο Αχμέτ ξέχασαν ο ένας τον άλλον. Παράλληλα με την ιστορία τους γίνεται αναφορά σε όλα τα πολιτικά γεγονότα εκείνης της εποχής με διώξεις ένθεν και ένθεν φυλακίσεις κλπ. και υπάρχουν και παράλληλε ιστορίες αγάπης άλλων. Ο Αχμέτ επιστρέφει μαθαίνει για το παιδί και έχουμε μια σειρά γεγονότων μέχρι να έχουμε ένα αίσιο τέλος.
Στο ρόλο της Γιάσεμιν είναι η Beren Saat , η γνωστή μας Fatmagul, ενώ τον ρόλο του Αχμέτ υποδύεται ο Cansel Elcin. Η σειρά περιλαμβάνει 68 (τούρκικα) επεισόδια και είναι  παραγωγής 2006-2008 . Η σκηνοθεσία είναι των Ümmü Burhan - Faruk Teber ενώ το σενάριο του Nilgün Önes.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...