Τρίτη 28 Μαΐου 2013

FATMAGUL - ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ: Περιλήψεις επεισοδίων 80, 81, 82, 83, 84 & promo video.


Περιλήψεις επεισοδίων 80 - 84


Επεισόδιο 80: Στο καινούργιο σπίτι, η Φατμαγκιούλ έχει για πρώτη φορά το δικό της δωμάτιο και δεν παραλείπει μάλιστα να αφήσει χώρο για τα πράγματα του Κερίμ. Η Μουκάντες καταφέρνει και πάλι να στριμωχτεί στη ζωή της Φατμαγκιούλ, ωστόσο αυτή τη φορά πνέει μεταξύ τους ένας πολύ ψυχρός άνεμος. Ο Καντίρ και ο Ομέρ προσπαθούν να βρούνε τρόπο για να αποδείξουν την αθωότητα του Κερίμ, αλλά όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι εκείνος σκότωσε τον Βουράλ. Εντούτοις, υπάρχει ένας μάρτυρας που θα κάνει την εμφάνισή του και θα πει όσα είδε εκείνη τη μοιραία νύχτα της δολοφονίας του Βουράλ. Ο Μουσταφά ξέρει ότι αν έρθει σ’ επαφή μ’ αυτό το άτομο πριν από τους άλλους, θα μπορέσει να αλλάξει τη μοίρα του Κερίμ. Μετά από πολλές μέρες, ο Κερίμ και η Φατμαγκιούλ συναντιούνται για πρώτη φορά στη φυλακή κι αυτό τους γεμίζει με χαρά. Παρ’ όλα τα αρνητικά που τους περιβάλλουν, η αγάπη της Φατμαγκιούλ και του Κερίμ θα ξεπεράσει όλα τα σκοτάδια και θα τους γεμίσει ελπίδα.

Δες εδώ :     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 81: Η επίσκεψη της Φατμαγκιούλ αποτελεί μια ανάσα για τον Κερίμ. Στις μέρες που έχουν μείνει χώρια, η Φατμαγκιούλ άρχισε να νιώθει έντονη την απουσία του Κερίμ από τη ζωή της και το σύντομο διάστημα που περάσανε στο επισκεπτήριο δεν ήταν αρκετό για να ανακουφίσει την έλλειψη του ενός για τον άλλον. Μπορεί ο χρόνος που τους δόθηκε να ήταν μικρός, αλλά τα λόγια που αντάλλαξαν ήταν μεγάλα. Και όσα δεν πρόλαβαν να πουν, θα τα εξηγήσουν μέσα από τα γράμματά τους. Σ’ αυτές τις επιστολές θα μιλήσουν οι καρδιές τους. Όταν φτάνει η ώρα να τελειώσει το επισκεπτήριο, συνειδητοποιούν ότι αυτό θα αποτελέσει μια νέα δοκιμασία και για τους δυο. Μετά από την επίσκεψη της Φατμαγκιούλ, το πρόσωπο το Κερίμ αρχίζει και πάλι να χαμογελά, αλλά οι μέρες που θα ακολουθήσουν στη φυλακή θα τον δυσκολέψουν περισσότερο, μια και πρόκειται να έρθει αντιμέτωπος με μια καλοστημένη παγίδα.

Δες εδώ :     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 82: Η Μεριέμ είναι αποφασισμένη να βάλει ξανά τις ζωές τους σε τάξη και ανασκουμπώνεται προκειμένου να ανοίξουν και πάλι την ταβέρνα τους. Η Μουκάντες αποδεικνύει με τεστ DNA ότι το παιδί είναι του Ραχμί κι έτσι αρχίζει πάλι να έχει ύφος απέναντι σε όλους και να υψώνει τον τόνο της φωνής της. Το πρώτο της μέλημα τώρα είναι να ανοίξει το χάσμα μεταξύ του Ραχμί και της αδερφής του. Οι Γιασαράν οδεύουν ταχύτατα προς χρεοκοπία, αλλά ο Ερντογάν έχει ένα σχέδιο που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Αυτό θα αποτελέσει και μια καταπληκτική ευκαιρία για τον Σελίμ να πάρει εκδίκηση από τη Μελτέμ. Για τον Κερίμ γεννιέται ένα φως ελπίδας μετά τα στοιχεία που βρήκε ο δικηγόρος Ομέρ, τα οποία θα μπορούσαν να αποδείξουν την αθωότητά του. Ωστόσο, κανείς δεν περιμένει την κίνηση-έκπληξη που θα κάνει ο Μουσταφά. Ο Κερίμ, που δεν γνωρίζει τις τελευταίες εξελίξεις, σοκάρεται από μια απρόσμενη επίσκεψη, ενώ την ίδια στιγμή ο Μουσταφά ετοιμάζεται να βοηθήσει τον Κερίμ και τη Φατμαγκιούλ που τους χωρίζουν τα σίδερα της φυλακής.

Δες εδώ :     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 83: Ο Κερίμ έρχεται στη φυλακή πρόσωπο με πρόσωπο με τον πατέρα του, που τον είχε εγκαταλείψει όταν ήταν παιδί. Αυτή η συνάντηση θα φέρει στο φως την οργή και το μίσος που έκρυβε μέσα του ο Κερίμ τόσα χρόνια. Μαζί με την τελευταία εικόνα που έχει από τη μητέρα του, θα κλείσει και όλες τις πόρτες απέναντι στον πατέρα του. Ο Φαχρετίν, που καταρρέει απέναντι στην αντίδραση του γιου του, αποφασίζει να μην πιέσει τον Κερίμ, ωστόσο δεν έχει σκοπό να παρατήσει τις προσπάθειες για να τον προσεγγίσει. Η μόνη περίπτωση να μικρύνει το κενό μεταξύ πατέρα και γιου είναι η βοήθεια της Μεριέμ. Τώρα έχει φτάσει η στιγμή να αποκαλυφθεί η αλήθεια, την οποία μέχρι τώρα δεν γνώριζε κανείς, εκτός από τον Φαχρετίν και τη Μεριέμ. Ο δικηγόρος Καντίρ αναλαμβάνει αμέσως δράση, προκειμένου να καταθέσει επίσημα η Ασού. Η Φατμαγκιούλ φοβάται μήπως προκύψει καμιά αναποδιά την τελευταία στιγμή, ενώ ο Μουσταφά προσπαθεί να παραπλανήσει την Ασού σχετικά με τη βραδιά που δολοφονήθηκε ο Βουράλ. Προκειμένου, λοιπόν, ο Μουσταφά να διαλύσει τις υποψίες που υπάρχουν γι’ αυτόν, παίζει και το τελευταίο χαρτί που έχει στα χέρια του. Και ο ίδιος και η Ασού είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σ’ ένα δρόμο που δεν θα έχει επιστροφή. Παρ’ όλα όσα έγιναν, ο Μουσταφά χρησιμοποιεί κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται για να φανεί ξανά άξιος στα μάτια της Φατμαγκιούλ.

Δες εδώ :     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 84: Από την άλλη πλευρά, οι Γιασαράν, που μονίμως παρακολουθούν τη Φατμαγκιούλ και την οικογένειά της, πέφτουν σε μεγάλο πανικό όταν μαθαίνουν ότι η Ασού συμπράττει με τη Φατμαγκιούλ. Ένα δεύτερο σοκ περιμένει τους Γιασαράν όταν μαθαίνουν τους ισχυρισμούς του Μουσταφά σχετικά με το θάνατο του Βουράλ. Οι Γιασαράν ψάχνουν διέξοδο για να καλυφθούν από τον κίνδυνο που πλησιάζει και τα πράγματα παρεκτρέπονται εντελώς όταν η Λεμάν και ο Σεμσί εμπλέκονται κι αυτοί στα γεγονότα. Η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ, που στις δύσκολες μέρες προσπαθούν να αλληλοστηριχθούν με γράμματα, καταλήγουν να πλησιάζουν όσο ποτέ ο ένας τον άλλον. Και μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, μάλιστα, αρχίζουν πλέον να μετράνε τις μέρες για να ξανασμίξουν.

Δες εδώ :     video 1     video 2     video 3




Υπόθεση:

Η Φατμαγκουλ είναι αρραβωνιασμένη με το νεαρό ψαρά Μουσταφά, ο οποίος λόγω της δουλειάς του φεύγει συχνά από το χωριό.Στη διάρκεια μιας από αυτές τις απουσίες του, η Φατμαγκούλ πέφτει θύμα βιασμού από τέσσερις νεαρούς άνδρες σε μια από τις απομακρυσμένες παραλίες του χωριού.Το γεγονός αυτό αλλάζει εντελώς τη ζωή της καθώς και ο αρραβωνιαστικός αρνείται να συνεχίσει μαζί της και θα πρέπει να καλύψει το βιασμό, καθώς μετά από λίγο προχωρά σε γάμο με έναν από τους βιαστές της. Μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη για να φύγει μακριά από το παρελθόν όμως η ζωή που προσπαθεί να φτιάξει από την αρχή ανατρέπεται ξανά όταν έρχεται να τη βρει μετανιωμένος ο Μουσταφά...ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣΠρωταγωνιστούν: Beren Saat (Φατμαγκιούλ Κετενσί)), Engin Akyurek (Κερίμ Ιλγκάζ), Frat Celik (Μουσταφά Ναλκανί), Murat Daltaban (Μονίρ Τελτσί), Bugra Gulsoy (Βουράλ Ναμλί), Kaan Tasaner (Ερντογάν Γιασαράν), Engin Ozturk (Σελίμ Γιασαράν), Esra Dermacioglu (Μουκάντες Κετενσί), ο Musa Uzunlar (Ρεσάτ Γιασαράν) και η Sumru Yavrucuk (Μεριέμ Ακσόυ-Εμπέ Νινέ)Σενάριο: Ece Yorenc, Melek GencogluΣκηνοθεσία: Hilal Saral

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...