Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

KARADAYI : Περιλήψεις επεισοδίων 11, 12, 13, 14, 15 & promo video.


Περιλήψεις Επεισοδίων 11 - 15


Επεισόδιο 11: Καθώς η Φεριντέ περιμένει τον Μαχίρ στο πάρτι των γενεθλίων της,   εκείνος δίνει κατάθεση στο τμήμα.  Όταν η Φεριντέ διαβάσει την κατάθεσή του, αποφασίζει να γνωρίσει τον Μαχίρ, καθώς δεν γνωρίζει πως είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Σαλίχ. Ο Ναζίφ συναντιέται με την Αϊτέν και αποφασίζει να τους αρραβωνιάσει στο επόμενο επισκεπτήριο. Αυτή η είδηση φέρνει τον Μαχίρ σε δύσκολη θέση, καθώς του είναι αδύνατο να αρνηθεί κάτι στον πατέρα του. Ο Τουργκούτ ανακαλύπτει ένα στοιχείο, αποδεικνύει ότι εκείνος που μπήκε στο σπίτι της Φεριντέ ήταν ο Μαχίρ και συντάσσει ένταλμα σύλληψης για αυτόν. Ο Μαχίρ ακολουθεί ξανά επικίνδυνα μονοπάτια προκειμένου να πάρει πίσω τα χρήματα για την εγχείρηση του Χαλίλ. Ορκίστηκε στον εαυτό του να τα καταφέρει, ακόμα κι αν χρειαστεί να βάλει τη ζωή του σε κίνδυνο.

Δες εδώ:     video 1     video 2

Επεισόδιο 12: Τούρκικη δραματική σειρά.

Δες εδώ:     video 1     video 2

Επεισόδιο 13: Τούρκικη δραματική σειρά.

Δες εδώ:     video 1     video 2

Επεισόδιο 14: O πατέρας της Φεριντέ ψάχνει την πραγματική ταυτότητα του Μαχίρ. Προκειμένου να βρει μια άκρη, ενημερώνει μέχρι και πρόσωπα υψηλού αξιώματος. Μόλις μαθαίνει πως δεν γνωρίζουν κάποιον με το όνομα «Σαλίχ», ξεκινάει μια συστηματική ερεύνα με σκοπό να αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα του άνθρωπου που κυκλοφορεί στο δικαστήριο, παριστάνοντας κάποιον άλλον. Από την άλλη, η Αϊτέν, δεν απορρίπτει πλέον τις προτάσεις του Νετζντέτ, ενώ φαίνεται να έχει κάποια καινούργια σχέδια στο μυαλό της…

Δες εδώ:     video 1     video 2

Επεισόδιο 15: O Τουργκούτ λέει στη Φεριντέ πως δεν υπάρχει κανείς με το όνομα «Σαλίχ Ιπέκ» και καταλήγει στο συμπέρασμα πως αυτός που είναι μαζί τους στο δικαστήριο δεν είναι δικηγόρος, άλλα ένας μυστικός πράκτορας του Υπουργείου Εσωτερικών. Ο Μαχίρ ανακαλύπτει τον λόγο που ο αστυνομικός Γιασίν τον συνέλαβε. Η Φεριντέ παίρνει μια απόφαση σχετικά με τον Μαχίρ που τον ξαφνιάζει. Η Αϊτέν τσακώνεται πολύ άσχημα με τον Μαχίρ κι έτσι θυμωμένη πηγαίνει αμέσως στο δικαστήριο και ανακοινώνει ποια είναι στη Φεριντέ.

Δες εδώ:     video 1     video 2Περιγραφή

1973, η οικογένεια του Ναζίφ Κάρα κατοικεί στην Κωνσταντινούπολη. Τα μέλη της, πατέρας, μητέρα και παιδιά είναι αξιαγάπητοι στη γειτονιά. Όλοι τους είναι άνθρωποι που δεν νοιάζονται μόνο για τις δικές τους ζωές, αλλά και για τα βάσανα και τις χαρές των άλλων. Ένα τραγικό γεγονός όμως, ανήμερα των αρραβώνων του μεγάλου γιου της οικογενείας, του Μαχίρ, θα καταστρέψει μια για πάντα την ευτυχία τους. Όσο η οικογένεια Καρά και η γειτονιά είναι απασχολημένοι με τον αρραβώνα, στο Δικαστικό Μέγαρο της Κωνσταντινούπολης διαπράττεται ένας φόνος. Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Σουλεϊμάν, δολοφονείται. Ο πατέρας της οικογένειας Καρά θεωρείται ο βασικός ύποπτός. Όλα τα στοιχεία είναι εναντίον του κι έτσι κατηγορείται για ένα έγκλημα, που ποτέ δεν διέπραξε. Ο Μαχίρ μετά από αυτό το συμβάν, παραιτείται από τα πάντα στη ζωή. Εγκαταλείπει τη δουλειά του, τον έρωτα, το μέλλον του. Για αυτόν ένας μόνο είναι ο σκοπός της ύπαρξής του, να ανακαλύψει τους πραγματικούς δολοφόνους και να αποδοθεί η δικαιοσύνη, ώστε ο πατέρας του να σωθεί από τη θανατική ποινή. Ο δρόμος για την αναζήτηση της αλήθειας, θα τον οδηγήσει στη Φεριντέ Σαντόγλου, την Πρόεδρο του Κακουργιοδικείου, που έχει αναλάβει να δικάσει την υπόθεση. Η ζωή όμως παίζει παράξενα παιχνίδια κι ο έρωτας… επικίνδυνα! Ο ρόλος αυτής της γυναίκας θα είναι καταλυτικός τόσο στην εξέλιξη της ιστορίας όσο και στις άμυνες στην καρδιά του Μαχίρ.

Στη σειρά «Karadayi» πρωταγωνιστούν δύο από τους διασημότερους ηθοποιούς της Τουρκιάς και από τους δημοφιλέστερους στο ελληνικό κοινό. Πρόκειται για τον γοητευτικό Κενάν Ιμιρζαλίογλου, γνωστό ως «Εζέλ» από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά και την όμορφη Μπεργκιουζάλ Κορέλ, πρωταγωνίστρια της σειράς «Χίλιες και μια Νύχτες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...