Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

KARADAYI : Περιλήψεις επεισοδίων 6, 7, 8, 9, 10.Περιλήψεις Επεισοδίων 6 - 10

Επεισόδιο 6: Καθώς ο Μαχίρ αναζητά διεξόδους για να σώσει από την αγχόνη τον πατέρα του, ο οποίος ήδη υπέγραψε την ομολογία του, ο Τουργκούτ αρχίζει να ερευνά την ταυτότητα του νεαρού δικηγόρου που μπλέκεται στα πόδια του. Ο (Μαχίρ) Σαλίχ που αγνοεί τις κινήσεις του Τουρκούτ, προσπαθεί να πείσει τη Φεριντέ ότι ο Ναζίφ Καρά βασανίστηκε. Η Φεριντέ, παρόλο που δεν το παραδέχεται ανοιχτά, έχει αρχίσει να επηρεάζεται από τον Σαλίχ. Η Αϊτέν έρχεται σε δύσκολη θέση από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στον χορό και στρέφεται προς τον Νετζντέτ.

Δες εδώ:  video 1     video 2

Επεισόδιο 7: Ο Μαχίρ προσπαθεί να πείσει τη Φεριντέ ότι ο Ναζίφ έχει υποστεί βασανιστήρια και η Φεριντέ αρχίζει να επηρεάζεται από τους ισχυρισμούς του. Η Αϊτέν, που δεν έχει ιδέα σχετικά με τη συνεργασία του Μαχίρ και της Φεριντέ, έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση μετά τις φωτογραφίες της που τραβήχτηκαν το βράδυ του χορού και ζητάει βοήθεια από τον Νετζντέτ. Τα αποτελέσματα της έρευνας του Τουργκούτ, αποκαλύπτουν το ότι ο Μαχίρ δεν είναι ο φερόμενος ως «Σαλίχ Ιπέκ», τότε με μεγάλη μυστικότητα αρχίζει να ψάχνει ποιος είναι στην πραγματικότητα αυτός ο άντρας. Η Σερρά  μπαίνει στο σπίτι του Τουργκούτ μετά την απροειδοποίητη επιστροφή της στην πατρίδα για να του κάνει έκπληξη. Το ίδιο βράδυ όμως, ο Μαχίρ αποφασίζει να μπει κρυφά στο σπίτι του εισαγγελέα.

Δες εδώ:  video 1     video 2

Επεισόδιο 8: Ο Μαχίρ και η Φεριντέ με όσα έχουν προηγηθεί αρχίζουν να έρχονται πολύ κοντά και ο έρωτας ανάμεσά τους δείχνει να δυναμώνει. Ο Τουργκούτ καθώς θέλει να καταστρέψει τον Μαχίρ, ασχολείται μαζί του και προσπαθεί να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα. Καθώς ο Ναζίφ βρίσκεται στο προαύλιο της φυλακής, ακούει τον Μαχίρ να τον φωνάζει. Θα μπορέσει ο Ναζίφ να εφαρμόσει όσα είχε πει στον Μαχίρ; Ο Μαχίρ θα επιχειρήσει να μπει στη φυλακή, παρόλο που η είσοδος του έχει απαγορευτεί, όταν εκείνη τη στιγμή θα ακουστεί ένας πυροβολισμός…

Δες εδώ:  video 1     video 2

Επεισόδιο 9: Ο Τουργκούτ αναθέτει στον Νετζντέτ να καθαρίσει το ζήτημα με τον Ναζίφ στη φυλακή. Μετά από πολλή σκέψη, ο Νετζντέτ βρίσκει τον εχθρό του Ναζίφ, τον Φαρούκ και του αναθέτει τη δολοφονία του Ναζίφ, με αντάλλαγμα την ελευθερία του. Ο Μαχίρ και η Φεριντέ, δεν θα αφήσουν ανεξιχνίαστο τον ξαφνικό φόνο του Σις Καζίμ και θα συνεχίσουν τις έρευνες.  Αυτή τη φορά όμως, αντιλαμβάνονται τον Τζεμίλ και τον καταδιώκουν. Όταν τελικά τον συλλαμβάνουν, ένα όνομα που εκείνος θα τους αποκαλύψει, θα τους προκαλέσει μεγάλο σοκ.

Δες εδώ:  video 1     video 2

Επεισόδιο 10: Ο Τουργκούτ Ακίν, ειδοποιεί τις αρχές ότι ο Ναζίφ Καρά βρίσκεται στο σπίτι του. Μετά τη δολοφονία στη φυλακή, τα πράγματα περιπλέκονται όλο και περισσότερο. Ο Τουργκούτ θα πρέπει πλέον να κάνει πιο προσεκτικά βήματα. Η Φεριντέ έχει βάλει στόχο να μάθει ποιος είναι ο Μαχίρ Καρά και πηγαίνει μόνη της στη γειτονιά του για να βρει πληροφορίες. Αρχικά επισκέπτεται το μαγαζί και μετά πηγαίνει στη Στοά. Όσα μαθαίνει στη Στοά την εκπλήσσουν και τώρα πια θέλει να γνωρίσει τον Μαχίρ οπωσδήποτε.

Δες εδώ:  video 1     video 2Προηγούμενα επεισόδια 
KARADAYI : Περιλήψεις επεισοδίων 1, 2, 3, 4, 5.

Περιγραφή

1973, η οικογένεια του Ναζίφ Κάρα κατοικεί στην Κωνσταντινούπολη. Τα μέλη της, πατέρας, μητέρα και παιδιά είναι αξιαγάπητοι στη γειτονιά. Όλοι τους είναι άνθρωποι που δεν νοιάζονται μόνο για τις δικές τους ζωές, αλλά και για τα βάσανα και τις χαρές των άλλων. Ένα τραγικό γεγονός όμως, ανήμερα των αρραβώνων του μεγάλου γιου της οικογενείας, του Μαχίρ, θα καταστρέψει μια για πάντα την ευτυχία τους. Όσο η οικογένεια Καρά και η γειτονιά είναι απασχολημένοι με τον αρραβώνα, στο Δικαστικό Μέγαρο της Κωνσταντινούπολης διαπράττεται ένας φόνος. Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Σουλεϊμάν, δολοφονείται. Ο πατέρας της οικογένειας Καρά θεωρείται ο βασικός ύποπτός. Όλα τα στοιχεία είναι εναντίον του κι έτσι κατηγορείται για ένα έγκλημα, που ποτέ δεν διέπραξε. Ο Μαχίρ μετά από αυτό το συμβάν, παραιτείται από τα πάντα στη ζωή. Εγκαταλείπει τη δουλειά του, τον έρωτα, το μέλλον του. Για αυτόν ένας μόνο είναι ο σκοπός της ύπαρξής του, να ανακαλύψει τους πραγματικούς δολοφόνους και να αποδοθεί η δικαιοσύνη, ώστε ο πατέρας του να σωθεί από τη θανατική ποινή. Ο δρόμος για την αναζήτηση της αλήθειας, θα τον οδηγήσει στη Φεριντέ Σαντόγλου, την Πρόεδρο του Κακουργιοδικείου, που έχει αναλάβει να δικάσει την υπόθεση. Η ζωή όμως παίζει παράξενα παιχνίδια κι ο έρωτας… επικίνδυνα! Ο ρόλος αυτής της γυναίκας θα είναι καταλυτικός τόσο στην εξέλιξη της ιστορίας όσο και στις άμυνες στην καρδιά του Μαχίρ.

Στη σειρά «Karadayi» πρωταγωνιστούν δύο από τους διασημότερους ηθοποιούς της Τουρκιάς και από τους δημοφιλέστερους στο ελληνικό κοινό. Πρόκειται για τον γοητευτικό Κενάν Ιμιρζαλίογλου, γνωστό ως «Εζέλ» από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά και την όμορφη Μπεργκιουζάλ Κορέλ, πρωταγωνίστρια της σειράς «Χίλιες και μια Νύχτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...