Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

Αυτά είναι τα 2 νέα σήριαλ του MEGA!!!Το μεγάλο κανάλι έχει στα χέρια του 2 νέα τούρκικα σήριαλ, τα οποία θα ξεκινήσουν την προβολή τους μέσα στον Ιούλιο.
Πρόκειται για τα:


1.Gönülçelen:Το Gönülçelen είναι εμπνευσμένο από το έργο «Πυγμαλίων» Bernard Shaw και η προσαρμογή ταινιών του «Ωραία μου Κυρία». Η σειρά μεταφέρει στην Κωνσταντινούπολη όπου και οι δύο Murat και Hasret, οι δύο βασικοί χαρακτήρες, της σειρας. Ο Murat είναι τριάντα χρονών και ένας επιτυχημένος μουσικός και παιδαγωγός της μουσικής που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη. Κατάγεται από πλούσιους και ευγενείς γονείς. Η Hasret από την άλλη πλευρά - γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια από τις πιο φτωχές γειτονιές της Κωνσταντινούπολης. Είναι ένα ελεύθερο πνεύμα νεαρή γυναίκα με ένα «φάουλ» το στόμα.Η Hasret κάνει κάθε ζην πουλώντας λουλούδια και περιστασιακά τραγουδώντας σε μια μπάντα. Ο Murat ακούει την φωνή της και παίρνει την ευθύνη να διδάξει τα μυστικά της μουσικής, δίνοντας μια κλασική εκπαίδευση...
Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται στην Tουρκία το 2010 και αποτελείται από 56 επεισόδια.

Πρωταγωνιστούν οι :Tuba Büyüküstün, Cansel Elcin, Onur Saylak, Ayda Aksel, Ilhan Sesen, Umut Kurt, Ünal Silver, Arzu Gamze Kilinç.

Δείτε το τρέιλερ:


2.Eve düşen yıldırım (Θανάσιμη Ομορφιά):


Είναι μια δραματική  σειρά και στην ιστορία της εμπλέκονται δύο αδέρφια που έχουν σταματήσει να μιλούν εδώ και χρόνια. Όταν όμως, ο ένας από αυτούς πεθαίνει και αφήνει τεράστια χρέη στην κόρη του, ο αδερφός του θα πάρει την ανιψιά του κοντά του, αλλά η ομορφιά της θα δημιουργήσει αρκετές εντάσεις ανάμεσα στους δύο γιους του. Από τη μία η όμορφη Muazzez θα φέρει χαρά στη ζωή τους, αλλά από την άλλη θα προκαλέσει έντονα και ισχυρά συναισθήματα.
Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται το Φεβρουάριο του 2012 στην Τουρκία και αμέσως κέρδισε φανατικούς τηλεθεατές. Οι φανατικοί του είδους τηλεθεατές λοιπόν θα μπορούν να παρακολουθήσουν από τον Ιούλιο την καινούργια σειρά μέσα από τη συχνότητα του MEGA, ενώ ακόμα τα στελέχη του σταθμού δεν έχουν αποφασίσει αν θα την προβάλλουν πριν από το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους ή αμέσως μετά, στο prime time. Ελπίζουν όμως, ότι η τούρκικη σειρά «Dangerous Beauty» θα κερδίσει τους τηλεθεατές και θα αποδειχτεί... επικίνδυνη για τους υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια!

Πρωταγωνιστούν οι: Gizem Karaca, Seda Akman, Murat Han, Mehmetcan Mincinozlu, Suzan Aksoy,  Semiha Yanki, Sencan Güleryüz, Ergun Uçucu, Hakan Yufkacigil, Memet Isik.

Δείτε το τρέιλερ:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...