Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

"Ένα Αστέρι Γεννιέται" : Διαβάστε τις περιλήψεις των 5 πρώτων επεισοδίων της σειράς.


Η σειρά "Ένα Αστέρι Γεννιέται" θα προβάλλεται από το Mega  στις 19:00 κάθε απόγευμα ξεκινώντας στις 8 Ιουλίου. Διαβάστε πρώτοι τις περιλήψεις των 5 πρώτων επεισοδίων της σειράς.

Δείτε το τρέιλερ :



Επεισόδιο 1: Η Χασρέτ είναι μια όμορφη νεαρή τσιγγάνα που βγάζει τα προς το ζην πουλώντας
λουλούδια στο δρόμο. Ζει με τα αδέρφια της, Γκιουλνάζ, Καντίρ και Οζγκιούρ. Ο πατέρας της, Μπουρχάν, βρίσκεται στη φυλακή. Μακριά από τις φτωχογειτονιές της Πόλης όπου ζει η Χασρέτ, ο Μουράτ είναι ένας διάσημος συνθέτης και ακαδημαϊκός. Οι μεγαλύτεροι τραγουδιστές της χώρας τον παρακαλούν για να τους συνθέσει ένα τραγούδι. Τον τελευταίο καιρό ετοιμάζει μια μεγάλη συναυλία η οποία αναμένεται να απογειώσει την καριέρα του.

Δες εδώ:     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 2: Ο Μουράτ γνωρίζει τη Χασρέτ όταν βρίσκεται τυχαία με τον Λεβέντ, σ' ένα γάμο στην περιοχή της. Την ακούει να τραγουδά και η όμορφη, αλλά ακατέργαστη, φωνή της του κάνει εντύπωση. Όταν της λέει ότι έχει το ταλέντο να γίνει τραγουδίστρια αν πάρει μαθήματα, η Χασρέτ αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθειά του

Δες εδώ:     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 3: Η Χασρέτ, η Γκιουλνάζ, ο Καντίρ και ο Οζγκιούρ παλεύουν να βρουν δικηγόρο για να αποφυλακίσουν τον πατέρα τους. Ο Μουράτ και ο Λεβέντ, που στοιχημάτισαν για τη Χασρέτ, την επισκέπτονται στον τσιγγανομαχαλά. Τώρα η Χασρέτ καλείται να πάρει μια απόφαση που θα της αλλάξει τη ζωή.

Δες εδώ:     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 4: Η Χασρέτ δέχεται την προσφορά του Μουράτ. Έπειτα από την απόφαση αυτή, μετακομίζει στο σπίτι του Μουράτ, όπου δίνεται η αφορμή για διάφορα κωμικά περιστατικά. Όταν, όμως, αρχίζει τα μαθήματα με τον Μουράτ καταλαβαίνει ότι ο καθηγητής της δεν αστειεύεται.

Δες εδώ:     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 5: Η αποφυλάκιση του Μπουρχάν από τη φυλακή φέρνει χαρά σε όλη τη γειτονιά. Η Χασρέτ, στην οποία έλειψε τρομερά ο πατέρας της, περνάει μερικές ώρες μαζί του κι έπειτα ξαναγυρίζει στο σπίτι του Μουράτ. Ο Μουράτ, αφού παρατήρησε την πρόοδο της, της ζητά να παραστεί στο οικογενειακό δείπνο.

Δες εδώ:     video 1     video 2     video 3





Περιγραφή:

Ο "Μουράτ" είναι γόνος πλούσιας, αστικής οικογένειας και λάτρης της κλασικής μουσικής. Μάλιστα, έχει σπουδάσει μουσική στο εξωτερικό, έχει καταξιωθεί και επιτυχημένος μουσικός πια, επιστρέφει και πάλι στην πόλη του γεννήθηκε. Ενα πρωί την ώρα που βαδίζει στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης μαζί με τον κολλητό του, συναντά την Χασρέτ. Ενα πανέμορφο, λαικό κορίτσι (τσιγγάνα στην καταγωγή), το οποίο πουλά λουλούδια και της αρέσει να τραγουδά. Μόλις ακούει την φωνή της, καταλαβαίνει πως έχει βρει ένα σπάνιο, ακατέργαστο διαμάντι, την προσεγγίζει και της προτίνει να αναλάβει την μουσική και φωνητική διδασκαλία της. Κάπως έτσι ,όμως, δεν θα αρχήσει να γεννηθεί και ένας μεγάλος, αταίριαστος - εννοείται - έρωτας, ο οποίος θα περάσει από σαράντα κύματα !

Στη σειρά πρωταγωνιστούν:
Tuba Büyüküstün (Χασρέτ), Cansel Elcin (Μουράτ), Onur Saylak (Λεβέντ), Günay Karacaoğlu (Γκιουλνάζ), Ayda Aksel (Νεσρίν), Umut Kurt (Τζιχάν), Yasemin Conka (Νακιγιέ), Ayşe Şule Bilgiç (Μπερίν), Nadir Saribacak (Κομπρά), Tuna Orhan (Μπεκίρ), Hülya Duyar (Καντριγιέ), Evrim Alasya (Μπαλτσιτσέκ), Arzu Gamze Kilinç (Σαιμέ), Hasan Say (Καντίρ), ο Ilhan Şeşen (Ετχέμ) και ο Ünal Silver (Μπουρχάν)





1 σχόλιο:

  1. κατεβάστε σε μορφη torrent
    επ.1 & 2
    http://thepiratebay.sx/torrent/8775586/ENA_ASTERI_GENNIETAI_EP._01-02.mkv

    επ.3,4,5
    http://thepiratebay.sx/torrent/8783636/ENA_ASTERI_GENNIETAI_EP._03-04-05.mkv

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...