Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

FATMAGUL - ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ: Περιλήψεις επεισοδίων 100 , 101, 102, 103, 104 & promo video.


Περιλήψεις επεισοδίων 100 - 104


Επεισόδιο 100: Η Φατμαγκιούλ είναι αναγκασμένη να πάρει μια απόφαση που μπορεί να αλλάξει την έκβαση της δίκης. Η σπίθα, που ανάβει πριν τη δίκη, καταλήγει σε πυρκαγιά. Παράλληλα συμβαίνει κάτι πολύ σημαντικό που αφορά το μέλλον της σχέσης της με τον Κερίμ. Όταν φτάνει η μέρα της δίκης, οι Γιασαράν είναι γεμάτοι με ακόμη περισσότερο μίσος και θυμό απέναντι στη Φατμαγκιούλ. Εντούτοις, η Φατμαγκιούλ αυτή τη φορά νιώθει ακόμη πιο δυνατή και με περισσότερους υποστηρικτές στο πλευρό της.

Δες εδώ : video 1 video 2 video 3

Επεισόδιο 101: Η υποστήριξη που λαμβάνει η Φατμαγκιούλ στη δίκη της από κάθε κοινωνικό στρώμα, αποτελεί μια τεράστια πίεση για τους Γιασαράν. Μέχρι τη μέρα της δίκης και με τις μετέπειτα εξελίξεις, οι Γιασαράν συνειδητοποιούν ότι τελικά, η απόφαση που θα βγει μπορεί να είναι αρνητική για εκείνους. Τα τελευταία χτυπήματα που έδωσαν ο Ερντογάν και ο Μινίρ πριν από το δικαστήριο δεν μπορούν να ανακόψουν τις ελπίδες της Φατμακγιούλ και της οικογένειάς της. Μετά τη Μουκάντες και τη Μελτέμ, την τελευταία στιγμή και η Λεμάν αποφασίζει να εμφανιστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης της Φατμαγκιούλ, κάτι που πρόκειται να αλλάξει εντελώς την έκβαση της δίκης. Όμως, οι Γιασαράν προκειμένου να εμποδίσουν τη Λεμάν να πάει να καταθέσει, καταστρώνουν ένα σχέδιο το οποίο χωρίς να το περιμένουν καταλήγει τελικά εναντίον τους. Τα άσχημα νέα για την αποτυχία του σχεδίου τους καταφθάνουν στο δικαστήριο, λίγο πριν την έναρξη της δίκης. Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, το μόνο που ενδιαφέρει τον Ερντογάν είναι ότι έχασε οριστικά τη Νιλ και γι’ αυτό θέλει να εκδικηθεί τη Φατμαγκιούλ.

Δες εδώ : video 1 video 2 video 3

Επεισόδιο 102: Ο Φαχρετίν ανακαλύπτει ότι ο Μουσταφά ξεκίνησε πάλι να δουλεύει για τους Γιασαράν, αλλά δεν ξέρει τι να κάνει για να βοηθήσει τον Κερίμ με την αντίδραση που δείχνει απέναντί του. Η Ντενίζ σκέφτεται ότι ο αδερφός της δεν πρόκειται ποτέ να συγχωρέσει τον πατέρα τους και μετά από ορισμένα γεγονότα πείθει τον Φαχτερίν να επιστρέψουν στην Αυστραλία. Ο Κερίμ μη μπορώντας πια να συγκρατήσει τα συναισθήματά του απέναντι στον πατέρα του κάνει ένα μικρό βήμα προς εκείνον, αποκαλώντας τον για πρώτη φορά «πατέρα», λίγο πριν εκείνος αποχωρήσει ξανά για την Αυστραλία. Ο Μινίρ και ο Καντίρ ανταλλάσσουν τα πυρά τους στην αίθουσα του δικαστηρίου και όλοι περιμένουν με μεγάλη αγωνία το πόρισμα του δικαστή.

Δες εδώ : video 1 video 2 video 3

Επεισόδιο 103: Οι Γιασαράν, που θέλουν να διώξουν από πάνω τους την αρνητική εικόνα που έχει δημιουργηθεί, προβαίνουν σε ένα δελτίο τύπου με στόχο την προσβολή της Φατμαγκιούλ και του Κερίμ. Τώρα που οι Γιασαράν έσπασαν τη σιωπή τους, το ενδιαφέρον του Τύπου σχετικά με τη δίκη αρχίζει να γίνεται μεγαλύτερο. Κάθε λεπτό πλέον, η Φατμαγκιούλ περιβάλλεται από δημοσιογράφους κι έτσι οι Γιασαράν καταφέρνουν να δημιουργήσουν ακριβώς το κλίμα που ήθελαν. Ο Μουσταφά βρίσκει τα ίχνη της Ασού και είναι αποφασισμένος να την πείσει να επιστρέψει στο σπίτι. Ωστόσο, αυτή τη φορά θα βρει απέναντί του τον Φαχρετίν. Ο Ερντογάν, που μετά την απόρριψη της Νιλ δεν μπορεί με τίποτα να συνέλθει, βρίσκει παρηγοριά στο ποτό και η οργή του μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Οι Γιασαράν προσπαθούν να κάνουν όσους γνωρίζουν την αλήθεια σχετικά με τη δίκη της Φατμαγκιούλ να σιωπήσουν και ο Ερντογάν προσθέτει ακόμα ένα άτομο σ’ αυτούς.

Δες εδώ : video 1 video 2 video 3

Επεισόδιο 104: Στο αεροδρόμιο ο Κερίμ κάνει άλλο ένα θετικό βήμα προς τον πατέρα του, αλλά το μεγάλο κενό που δημιουργήθηκε με τα χρόνια, τον εμποδίζει να συγχωρέσει τον Φαχρετίν. Το υλικό που έδωσαν στον Τύπο οι Γιασαράν παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις και αγγίζει την οικογένεια της Φατμαγκιούλ. Η λασπολογία και οι ερωτήσεις σχετικά με το παρελθόν του Κερίμ και της Φατμαγκιούλ αυξάνονται και δεν αφήνουν κανέναν από τους δυο να ανασάνει. Η μόνη λύση πλέον είναι η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ να αποδράσουν από όλους και από όλα…

Δες εδώ : video 1 video 2 video 3





Υπόθεση: Η Φατμαγκουλ είναι αρραβωνιασμένη με το νεαρό ψαρά Μουσταφά, ο οποίος λόγω της δουλειάς του φεύγει συχνά από το χωριό.Στη διάρκεια μιας από αυτές τις απουσίες του, η Φατμαγκούλ πέφτει θύμα βιασμού από τέσσερις νεαρούς άνδρες σε μια από τις απομακρυσμένες παραλίες του χωριού.Το γεγονός αυτό αλλάζει εντελώς τη ζωή της καθώς και ο αρραβωνιαστικός αρνείται να συνεχίσει μαζί της και θα πρέπει να καλύψει το βιασμό, καθώς μετά από λίγο προχωρά σε γάμο με έναν από τους βιαστές της. Μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη για να φύγει μακριά από το παρελθόν όμως η ζωή που προσπαθεί να φτιάξει από την αρχή ανατρέπεται ξανά όταν έρχεται να τη βρει μετανιωμένος ο Μουσταφά...ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣΠρωταγωνιστούν: Beren Saat (Φατμαγκιούλ Κετενσί)), Engin Akyurek (Κερίμ Ιλγκάζ), Frat Celik (Μουσταφά Ναλκανί), Murat Daltaban (Μονίρ Τελτσί), Bugra Gulsoy (Βουράλ Ναμλί), Kaan Tasaner (Ερντογάν Γιασαράν), Engin Ozturk (Σελίμ Γιασαράν), Esra Dermacioglu (Μουκάντες Κετενσί), ο Musa Uzunlar (Ρεσάτ Γιασαράν) και η Sumru Yavrucuk (Μεριέμ Ακσόυ-Εμπέ Νινέ)Σενάριο: Ece Yorenc, Melek GencogluΣκηνοθεσία: Hilal Saral

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...