Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

FATMAGUL - ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ: Περιλήψεις επεισοδίων 90, 91, 92, 93, 94 & promo video.


Περιλήψεις Επεισοδίων 90 - 94


Επεισόσιο 90: Ο Μουσταφά πηγαίνει στην Άγκυρα για να στηρίξει σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή τη Μελτέμ που έχασε τον πατέρα της και χρησιμοποιεί τις νέες εξελίξεις για να μπορέσει να προσεγγίσει τη Φατμαγκιούλ. Η επικοινωνία, που συνεχίζει να έχει ο Μουσταφά με τη Φατμαγκιούλ, προσθέτει έναν καινούργιο φόβο στην καρδιά του Κερίμ κι επισκιάζει τη χαρά της σχετικά με τα νέα στοιχεία που θα φανερωθούν στο δικαστήριο. Ο Κερίμ, μετά από χρόνια, βρίσκεται με τον πατέρα του και συζητούν. Αυτή η συνάντηση, όμως, τον κάνει να κλειστεί για τα καλά στον εαυτό του. Η Φατμαγκιούλ, που προσπαθεί με υπομονή να τον βοηθήσει, συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται απέναντι σ’ έναν Κερίμ που δεν γνώριζε καθόλου.

Δες εδώ:     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 91:  Κερίμ αρχίζει να βλέπει ομοιότητες μεταξύ της περίπτωσης της μητέρας του και της Φατμαγκιούλ κι αυτό προκαλεί ένα νέο χτύπημα στη σχέση τους. Ο Κερίμ τότε συνειδητοποιεί ότι είναι πολύ αργά για να δηλώσει μετανιωμένος. Η μεγαλύτερή του τιμωρία είναι ο τρόμος που είδε στα μάτια της Φατμαγκιούλ. Παρόλα αυτά, εκείνη προσπαθεί να του δείξει κατανόηση, καθώς μετά από ένα χρόνο που έχει ήδη περάσει, αυτά που νιώθει για τον Κερίμ και το γάμο τους είναι πολύ διαφορετικά. Ενώ πρώτα το μόνο τους πρόβλημα ήταν η Φατμαγκιούλ, τώρα οι Γιασαράν έχουν κάθε μέρα να αντιμετωπίσουν και κάτι καινούργιο και περιμένουν πια με φόβο τη στιγμή της δίκης.

Δες εδώ:     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 92: Ο δικηγόρος Καντίρ συγκεντρώνει με σταθερά βήματα νέα αποδεικτικά στοιχεία για την υπόθεση της Φατμαγκιούλ. Από την άλλη, όσο πιο πολύ ακολουθούνται τα ίχνη της δολοφονίας του Βουράλ, τόσο περισσότερο σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Μουσταφά. Ο Φαχρετίν, που προσπαθεί να κάνει κάτι για τον γιο του, βρίσκει τελικά τρόπο να βοηθήσει τον Κερίμ. Μετά από μέρες, ο Κερίμ καταφέρνει να ανοιχτεί στον Καντίρ, που τον βλέπει σαν πατέρα του. Στο τέλος της βραδιάς, ο Κερίμ θα ανακοινώσει στη Φατμαγκιούλ την απόφασή του σχετικά με το γάμο τους. Τώρα είναι η σειρά της Φατμαγκιούλ να πάρει κι εκείνη τη δική της απόφαση.

Δες εδώ:     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 93: Παρά την απόφαση του Κερίμ να χωρίσουνε, η Φατμαγκιούλ λέει την τελευταία λέξη. Του δηλώνει ότι δεν τον θεωρεί πια ως έναν από τους τέσσερις εχθρούς της και ότι είναι ο άντρας που εμπιστεύεται και θέλει να συνεχιστεί ο γάμος τους. Από αυτό το σημείο και μετά, ο Κερίμ ή θα πιάσει το χέρι που απλώνεται μπροστά του ή θα χάσει οριστικά τη Φατμαγκιούλ. Καθώς η δίκη πλησιάζει, όλες οι εξελίξεις είναι εναντίον των Γιασαράν. Για τον Μιουνίρ, που ψάχνει για διέξοδο, ήρθε η ώρα να μετατρέψει το μυστικό για το θάνατο του Βουράλ σε ευκαιρία. Σύντομα η φωτιά που ανάβει ο Μιουνίρ θα φτάσει και τον Κερίμ.

Δες εδώ:     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 94: Η πιθανότητα να είναι ο Μουσταφά δολοφόνος του Βουράλ επηρεάζει το ευαίσθητο κλίμα μεταξύ της Φατμαγκιούλ και του Κερίμ. Στο μεταξύ, ο Μουσταφά κάνει τις τελευταίες του προετοιμασίες για να το σκάσει στο εξωτερικό με την Ασού, όμως εκείνη έχει διαφορετικά σχέδια. Παρ’ όλο που προσπαθούν να κάνουν προσεχτικά βήματα μεταξύ τους, η ένταση αυξάνεται μεταξύ του Κερίμ και της Φατμαγκιούλ. Ωστόσο, το μόνο που χρειάζονται και οι δυο είναι να ηρεμήσουν και να αφουγκραστούν ο ένας τον άλλον. Έτσι, για πρώτη φορά, μετά από πολύ καιρό, θα βρεθούν μόνοι τους μακριά από όλους και από όλα.

Δες εδώ:     video 1     video 2     video 3
Υπόθεση:

Η Φατμαγκουλ είναι αρραβωνιασμένη με το νεαρό ψαρά Μουσταφά, ο οποίος λόγω της δουλειάς του φεύγει συχνά από το χωριό.Στη διάρκεια μιας από αυτές τις απουσίες του, η Φατμαγκούλ πέφτει θύμα βιασμού από τέσσερις νεαρούς άνδρες σε μια από τις απομακρυσμένες παραλίες του χωριού.Το γεγονός αυτό αλλάζει εντελώς τη ζωή της καθώς και ο αρραβωνιαστικός αρνείται να συνεχίσει μαζί της και θα πρέπει να καλύψει το βιασμό, καθώς μετά από λίγο προχωρά σε γάμο με έναν από τους βιαστές της. Μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη για να φύγει μακριά από το παρελθόν όμως η ζωή που προσπαθεί να φτιάξει από την αρχή ανατρέπεται ξανά όταν έρχεται να τη βρει μετανιωμένος ο Μουσταφά...ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣΠρωταγωνιστούν: Beren Saat (Φατμαγκιούλ Κετενσί)), Engin Akyurek (Κερίμ Ιλγκάζ), Frat Celik (Μουσταφά Ναλκανί), Murat Daltaban (Μονίρ Τελτσί), Bugra Gulsoy (Βουράλ Ναμλί), Kaan Tasaner (Ερντογάν Γιασαράν), Engin Ozturk (Σελίμ Γιασαράν), Esra Dermacioglu (Μουκάντες Κετενσί), ο Musa Uzunlar (Ρεσάτ Γιασαράν) και η Sumru Yavrucuk (Μεριέμ Ακσόυ-Εμπέ Νινέ)Σενάριο: Ece Yorenc, Melek GencogluΣκηνοθεσία: Hilal Saral

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...