Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Tuba Büyüküstün : Μάθε τα πάντα για την πρωταγωνίστρια του νέου σήριαλ του Mega "Gonulcelen - Ένα αστέρι γεννιέται".


Η Τουμπά Μπουγιουκουστούν γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου του 1982 στην Κωνσταντινούπολη.
Τελείωσε το Λύκειο Dogu και σπούδασε Σχέδιο Κοστουμιών και Σκηνικών στη Σχολή Καλών Τεχνών Mimar Sinan. Μετά τη γνωριμία της με τον γνωστό σκηνοθέτη της τούρκικης τηλεόρασης, Τόμρις Γκιριτλίογλου  άρχισε να ασχολείται με την υποκριτική αλλά και τις διαφημίσεις.Το 2007 έως σήμερα είναι από τα κύρια πρόσωπα στις διαφημίσεις του Pantene, ενώ το 2008 συμμετείχε μαζί με τον Kıvanç Tatlıtuğ σε διαφήμιση για το άρωμα Lamees and Mohannad.




Η πρώτη της συμμετοχή ως ηθοποιός ήταν στην τηλεοπτική σειρά Sultan Makami, το 2003.
Έκτοτε ακολούθησαν πολλοί ρόλοι και ένας από αυτούς φυσικά ήταν και της Ασί στην ομώνυμη σειρά που προβαλλόταν το 2012 στη χώρα μας από τον Ant1.
Στο παρελθόν διατηρούσε δεσμό με τον ηθοποιό Bulent Inal ενώ στις 28 Ιουλίου του 2011, παντρεύτηκε τον επίσης ηθοποιό Onur Saylak στο Παρίσι και στις 19 Ιανουαρίου του 2012 έφερε στον κόσμο τα πρώτα τους παιδάκια (δίδυμα κοριτσάκια).
Λόγω των παιδιών της απήχε για κάποιο διάστημα από την τηλεόραση και επέστρεψε στα τέλη του 2012 έχοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με τον İlker Aksum στην σειρά 20 Dakika (20 λεπτά).
Από τις 8 Ιουλίου έρχεται και πάλι στις οθόνες μας από τη συχνότητα του Mega, στο ρόλο της Χασρέτ στο σήριαλ Gonulcelen - Ένα αστέρι γεννιέται.Το εν λόγω σήριαλ προβαλλόταν στην Τουρκία την σεζόν 2010 - 2011.
















Με τον σύζυγό της Onur Saylak και τα δίδυμα κοριτσάκια της Maya & Toprak :




1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...