Κυριακή, 7 Ιουλίου 2013

"Θανάσιμη Ομορφιά" : Διαβάστε τις περιλήψεις των 5 πρώτων επεισοδίων.


Διαβάστε τις περιλήψεις των 5 πρώτων επεισοδίων της σειράς "Θανάσιμη Ομορφιά"


Επεισόδιο 1: Η 18άχρονη Μουαζέζ χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν πεθαίνει ο πατέρας της, καθώς συνειδητοποιεί πως έμεινε εντελώς μόνη. Ο Αχμέτ Σουκρού μαθαίνει την είδηση του θανάτου του αδελφού του και, παρόλο που τα δύο αδέλφια είχαν διακόψει τις σχέσεις τους για πολλά χρόνια, αναλαμβάνει την κηδεμονία της Μουαζέζ. Η 18χρονη κοπέλα γνωρίζει για πρώτη φορά τους συγγενείς της, τον θείο της Αχμέτ, τα ξαδέλφια της Ναμίκ και Σαγίτ, καθώς και τη σύζυγο του Ναμίκ, Σαγεστέ. Εντυπωσιάζεται από την οικονομική άνεση της οικογένειας και ενθουσιάζεται από την καλοσύνη και την αγάπη που της δείχνουν όλοι, εκτός από τη Σαγεστέ, η οποία αντιλαμβάνεται πως η ομορφιά της Μουαζέζ μαγνητίζει τον Σαγίτ αλλά και τον Ναμίκ.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 2: Η Μουαζέζ ακούει την Σαγεστέ να μιλά με πολύ άσχημα λόγια για τον πατέρα της και φεύγει από το σπίτι. Η αναστάτωση που δημιουργείται στην οικογένεια είναι μεγάλη και ο καβγάς ανάμεσα στον Ναμίκ και τη Σαγεστέ πολύ έντονος. Ο Φεγιάζ, παιδικός φίλος της Μουαζέζ και αιώνια ερωτευμένος μαζί της, αποφυλακίζεται και την ψάχνει εξοργισμένος. Φεύγει για την Κωνσταντινούπολη αποφασισμένος να την βρει και να την πάρει μαζί του για να επιστρέψουν στη Σμύρνη.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 3: Η Σαγεστέ και ο Ναμίκ έχουν απομακρυνθεί και εκείνη αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο. Ο Αχμέτ προσπαθεί να επαναφέρει την ηρεμία και τη γαλήνη στο σπίτι και αναγκάζει τη Σαγεστέ να ζητήσει συγνώμη από την Μουαζέζ για όσα είπε για τον πατέρα της.
Επεισόδιο 4: Ο Σαγίτ αναλαμβάνει να δείξει στη Μουαζέζ τη νυχτερινή ζωή της Κωνσταντινούπολης και ο Ναμίκ αντιδρά ακραία, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα τη Σαγεστέ. Την ίδια στιγμή όμως, ο Σαγίτ εξομολογείται στον αδελφό του, το ενδιαφέρον του για τη Μουαζέζ.
Επεισόδιο 5: Ο Σαγίτ εξοργίζεται και τυφλώνεται από ζήλια, όταν αντιλαμβάνεται τα αισθήματα του Ναμίκ για τη Μουαζέζ. Εντωμεταξύ, ο Φεγιάζ έχει αντιληφθεί πως η οικογένεια Σουκρού έχει μεγάλη οικονομική άνεση και απειλεί τη Μουαζέζ με το ένοχο παρελθόν τους.

Δες το επεισόδιο εδώ


Τα επεισόδια προέρχονται από το geomelitini.blogspot.gr. Περιγραφή:

Η Μουαζέζ, μια δεκαοχτάχρονη κοπέλα, θα χάσει τον πολυαγαπημένο της πατέρα και θα κλονιστεί η ζωή της. Ο πατέρας της για πολλά χρόνια δεν μιλούσε με τον αδερφό του, Aχμέτ, αλλά λίγο πριν πεθάνει μετανιώνει για την έχθρα τους. Του στέλνει ένα γράμμα, όπου του εξομολογείται την κατάστασή του, του ζητά να ξεχάσει το παρελθόν, να φροντίσει και μην εγκαταλείψει ποτέ την κόρη του, Μουαζέζ. Ο Αχμέτ είναι χήρος και έχει δύο γιούς, τον ευαίσθητο και συνεσταλμένο Ναμίκ, 35 ετών, παντρεμένο με τη Σαγεστέ και τον ατίθασο και κακομαθημένο Σαγίτ, 25 ετών. 'Οταν λαμβάνει το γράμμα, 'λυγίζει' με τη σκέψη πως έχασε για πάντα τον αδελφό του και στέλνει στη Σμύρνη τον Ναμίκ να βρει την Μουαζέζ και να την φέρει στο σπίτι τους στην Κωνσταντινούπολη. Από την πρώτη στιγμή, η 'χημεία' ανάμεσα στα δύο ξαδέλφια είναι πολύ δυνατή, το ίδιο θα συμβεί όμως και ανάμεσα στην Μουαζέζ και τον Σαγίτ. Η κοπέλα γίνεται πόλος έλξης για τα δύο αδέλφια και αφορμή για μια σειρά δραματικών γεγονότων που θα συγκλονίσουν τις ζωές όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...