Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013

"Ένα Αστέρι Γεννιέται" : Περιλήψεις Επεισοδίων 6, 7, 8, 9, 10. & promo video.Περιλήψεις Επεισοδίων 6 - 10


Επεισόδιο 6: Αργότερα, το ίδιο βράδυ, ο Μουράτ ζητά συγνώμη από τη Χασρέτ για τον τρόπο που της μίλησε στο δείπνο και της υπόσχεται ότι την επόμενη μέρα θα την πάει σ’ ένα μέρος που θα είναι έκπληξη. Κατά τύχη, όμως, ο Μπουρχάν τούς βλέπει μαζί…

Δες εδώ:     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 7: Ο Μπουρχάν θέτει κάποιους όρους στον Μουράτ προκειμένου να παραμείνει εκεί η Χασρέτ. Ο Μουράτ δέχεται και εντείνει τα μαθήματα. Παράλληλα, η Νεσρίν ζητά εξηγήσεις από τον Ετέμ για τα οικονομικά τους...

Δες εδώ:     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 8: Κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων ενός ιδιωτικού κτιρίου, η Χασρέτ θέλει να κάνει επίδειξη όλων όσων έμαθε ως τώρα και κερδίζει την εκτίμηση του Μουράτ. Το εγχείρημα της, όμως, παρεμποδίζεται από την έκπληξη του Λεβέντ.

Δες εδώ:     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 9: Η Χασρέτ αρχίζει να τσακώνεται με την ανταγωνίστριά της, τη Μπαλτσιτσέκ, πάνω στη σκηνή και ο Μουράτ αποφασίζει να δώσει ένα τέλος  σ’ αυτό. Της λέει να μαζέψει τα πράγματά της, να επιστρέψει στο σπίτι της και εκείνη το κάνει. Ο Μουράτ λέει στον Λεβέντ ότι κέρδισε το στοίχημα και ότι ο Λεβέντ μπορεί πια να χρησιμοποιήσει τη σύνθεση. Ο Λεβέντ θέλει να εκδώσει τη σύνθεση γιατί πιστεύει ότι πρόκειται να γίνει μια μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα, ο Μουράτ θέλει να κρατήσει τη σύνθεση μόνο για εκείνον, για προσωπικούς λόγους.

Δες εδώ:     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 10: Ο Μουράτ θα κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε στον Μπουρχάν να διδάξει μουσική στα παιδιά του τσιγγανομαχαλά. Εκεί συναντά τη Χασρέτ. Θέλει να κάνει  έκπληξη στον Μουράτ και στα παιδιά κι αποφασίζει να τραγουδήσει ένα τραγούδι της Μπερίν, μιμούμενη τη φωνή της. Ο Μουράτ εκνευρίζεται από αυτή την κίνηση και την πηγαίνει στην αίθουσα που πρόκειται να γίνει η συναυλία. Εκεί η Χασρέτ καταλαβαίνει για πρώτη φορά τα σχέδια που έχει κάνει για εκείνη ο Μουράτ.

Δες εδώ:     video 1     video 2     video 3
Περιγραφή:

Ο "Μουράτ" είναι γόνος πλούσιας, αστικής οικογένειας και λάτρης της κλασικής μουσικής. Μάλιστα, έχει σπουδάσει μουσική στο εξωτερικό, έχει καταξιωθεί και επιτυχημένος μουσικός πια, επιστρέφει και πάλι στην πόλη του γεννήθηκε. Ενα πρωί την ώρα που βαδίζει στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης μαζί με τον κολλητό του, συναντά την Χασρέτ. Ενα πανέμορφο, λαικό κορίτσι (τσιγγάνα στην καταγωγή), το οποίο πουλά λουλούδια και της αρέσει να τραγουδά. Μόλις ακούει την φωνή της, καταλαβαίνει πως έχει βρει ένα σπάνιο, ακατέργαστο διαμάντι, την προσεγγίζει και της προτίνει να αναλάβει την μουσική και φωνητική διδασκαλία της. Κάπως έτσι ,όμως, δεν θα αρχήσει να γεννηθεί και ένας μεγάλος, αταίριαστος - εννοείται - έρωτας, ο οποίος θα περάσει από σαράντα κύματα !

Στη σειρά πρωταγωνιστούν:
Tuba Büyüküstün (Χασρέτ), Cansel Elcin (Μουράτ), Onur Saylak (Λεβέντ), Günay Karacaoğlu (Γκιουλνάζ), Ayda Aksel (Νεσρίν), Umut Kurt (Τζιχάν), Yasemin Conka (Νακιγιέ), Ayşe Şule Bilgiç (Μπερίν), Nadir Saribacak (Κομπρά), Tuna Orhan (Μπεκίρ), Hülya Duyar (Καντριγιέ), Evrim Alasya (Μπαλτσιτσέκ), Arzu Gamze Kilinç (Σαιμέ), Hasan Say (Καντίρ), ο Ilhan Şeşen (Ετχέμ) και ο Ünal Silver (Μπουρχάν)Προηγούμενα Επεισόδια:

Επεισόδια 1 - 5

1 σχόλιο:

 1. katevaste se torrent
  ep.6-7-8
  http://thepiratebay.sx/torrent/8753116/ENA_ASTERI_GENNIETAI_EP.06-07-08_GREEK_SUBS____

  ep.9-10
  http://thepiratebay.sx/torrent/8778677/ENA_ASTERI_GENNIETAI_EP.09-10_GREEK_SUBS

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...