Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Θανάσιμη Ομορφιά : Επεισόδια 16, 17, 18, 19, 20 με ελληνικούς υπότιτλους & Περιλήψεις επεισοδίων.



Δείτε τα επεισόδια 16 - 20 με ελληνικούς υπότιτλους & διαβάστε τις περιλήψεις των επεισοδίων.

Επεισόδιο 16: Η Ζιγνέτ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Η Πινάρ απειλεί τον Αχμέτ πως εάν δεν παντρευτούν με τον Σαγίτ δεν θα επιτρέψει να γνωρίσει το εγγόνι του. Ο Σαγίτ προτείνει στη Μουαζέζ να παντρευτούν και κατόπιν να το ανακοινώσουν σε όλους. Την ίδια στιγμή, ο Αχμέτ μαθαίνει πως ο Σαγίτ καταχράστηκε τα χρήματα των διδάκτρων και του ανακοινώνει πως δεν θα του ξαναδώσει ούτε δεκάρα και πως εάν θέλει να έχει χρήματα θα πρέπει να δουλέψει στην οικογενειακή επιχείρηση.


Επεισόδιο 17: Η Μουαζέζ μαθαίνει από την Πινάρ πως είναι έγκυος και πως σχεδιάζουν με τον Σαγίτ να παντρευτούν. Ο Φεγιάζ απειλεί να κάψει την οικία Σουκρού εάν δεν μιλήσει με τη Μουαζέζ, εκείνη καταρρακωμένη τού ζητά να επιστρέψουν στη Σμύρνη, όμως, το ταξίδι αυτό θα σημαδέψει τις ζωές όλων.


Επεισόδιο 18: Ο Ναμίκ επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος προκειμένου να βρει και να εξαφανίσει το φονικό όπλο, τον περιμένει, όμως, μια δυσάρεστη έκπληξη. Εντωμεταξύ, ο Χαλίλ κάνει πρόταση γάμου στη Μουαζέζ, η Σαγεστέ το μαθαίνει και το ανακοινώνει σε όλη την οικογένεια.


Επεισόδιο 19: Ο Χαλίλ ανακαλύπτει το σκοτεινό παρελθόν της Μπελκίς, της μητέρας της Μουαζέζ και την εκβιάζει πως εάν δεν τον υποστηρίξει θα τινάξει στον αέρα τις ζωές όλων, αλλά κυρίως της Μουαζέζ. Ο Ναμίκ και ο Σαγίτ έχουν καταρρεύσει με τη σκέψη πως θα χάσουν για πάντα τη Μουαζέζ, την ίδια στιγμή η Μουαζέζ αποδέχεται την πρόταση γάμου του Χαλίλ.


Επεισόδιο 20: Ο Ναμίκ λαμβάνει απειλητικά μηνύματα για τη νύχτα του φόνου. Ο Σαγίτ απειλείται από παράνομα κυκλώματα για τα υπέρογκα χρέη του. Ο Χαλίλ «κυκλώνει» όλο και περισσότερο την οικογένεια Σουκρού, ενώ η Μουαζέζ είναι φανερά προβληματισμένη για το μέλλον της



Τα επεισόδια προέρχονται από το geomelitini.blogspot.gr. 


Προηγούμενα επεισόδια:


Περιγραφή:

Η Μουαζέζ, μια δεκαοχτάχρονη κοπέλα, θα χάσει τον πολυαγαπημένο της πατέρα και θα κλονιστεί η ζωή της. Ο πατέρας της για πολλά χρόνια δεν μιλούσε με τον αδερφό του, Aχμέτ, αλλά λίγο πριν πεθάνει μετανιώνει για την έχθρα τους. Του στέλνει ένα γράμμα, όπου του εξομολογείται την κατάστασή του, του ζητά να ξεχάσει το παρελθόν, να φροντίσει και μην εγκαταλείψει ποτέ την κόρη του, Μουαζέζ. Ο Αχμέτ είναι χήρος και έχει δύο γιούς, τον ευαίσθητο και συνεσταλμένο Ναμίκ, 35 ετών, παντρεμένο με τη Σαγεστέ και τον ατίθασο και κακομαθημένο Σαγίτ, 25 ετών. 'Οταν λαμβάνει το γράμμα, 'λυγίζει' με τη σκέψη πως έχασε για πάντα τον αδελφό του και στέλνει στη Σμύρνη τον Ναμίκ να βρει την Μουαζέζ και να την φέρει στο σπίτι τους στην Κωνσταντινούπολη. Από την πρώτη στιγμή, η 'χημεία' ανάμεσα στα δύο ξαδέλφια είναι πολύ δυνατή, το ίδιο θα συμβεί όμως και ανάμεσα στην Μουαζέζ και τον Σαγίτ. Η κοπέλα γίνεται πόλος έλξης για τα δύο αδέλφια και αφορμή για μια σειρά δραματικών γεγονότων που θα συγκλονίσουν τις ζωές όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...