Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Τα τούρκικα σίριαλ που θα δούμε την νέα σεζόν στην Ελλάδα.




Την ώρα που οι ελληνικές παραγωγές μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, στη γείτονα η μια μεγαλεπήβολη παραγωγή διαδέχεται την άλλη. Και τα ελληνικά κανάλια εξετάζουν αν και τι θα αγοράσουν για την επόμενη σεζόν.




Τον γνωρισαμε ως «Σαβάς» στο «Ερωτας και τιμωρία», που προβάλλεται σε επανάληψη από το MEGA, και συνέχεια ως «Ντεμίρ» στη σειρά «Asi» του ΑΝΤ1. Η νέα επιτυχία του Μουράτ Γιλντιρίμ είναι το αστυνομικό σίριαλ Suskunlar (Σιωπηλοί), που αγοράστηκε ήδη από ελληνική εταιρεία παραγωγής με τον τίτλο «Ενοχη σιωπή». Η σειρά, που προβλήθηκε την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν στην Τουρκία με ρεκόρ τηλεθέασης, βασίζεται στο μυθιστόρημα «Sleepers» του Λορέντζο Καρκατέρα, που είχε μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη το 1996 με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ. Ο Γιλντιρίμ υποδύεται το τέταρτο από τα μέλη μιας συμμορίας που ένα τραγικό λάθος τον στέλνει για χρόνια στη φυλακή.



Η Μπερέν Σαάτ είναι αυτήν τη στιγμή η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ηθοποιός στην Τουρκία, με τα κασέ της να έχουν εκτοξευθεί από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στις σειρές «Πειρασμός» και «Φατμαγκιούλ». Μετά το τέλος της αισθηματικής σειράς, της οποίας τα υπόλοιπα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε το φθινόπωρο από το MEGA, η ηθοποιός ξεκίνησε την προηγούμενη περίοδο στην Τουρκία μια νέα σειρά υπό τον τίτλο «Ιntikam» («Εκδίκηση») η οποία συνεχίζεται και την επόμενη σεζόν στην Τουρκία. Στο σίριαλ, που αποτελεί την τουρκική εκδοχή του αμερικάνικου «Revenge», που προβάλλει το ABC, υποδύεται τη Γιαγμούρ, μια όμορφη γυναίκα που μετακομίζει σε μια πλούσια γειτονιά παίρνοντας μαζί της ένα μεγάλο μυστικό. Το πραγματικό της όνομα είναι Ντεμίρ και επιστρέφει 17 χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα της στη συγκεκριμένη συνοικία για να εκδικηθεί τους γείτονες οι οποίοι είχαν στήσει μια μεγάλη πλεκτάνη εις βάρος του πατέρα της.


Ο συμπρωταγωνιστής της στον «Πειρασμό», γνωστός και ως Μπραντ Πιτ στην Ανατολής, Κιβάντς Τατλιτούγ, επιστρέφει το φθινόπωρο στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, πρωταγωνιστώντας στη σειρά «Kuzey-Guney» («Βόρειοι?Νότιοι») που έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης στην Τουρκία και θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν με την προβολή του 3ου κύκλου. Πρόκειται για μια σύγχρονη εκδοχή της ιστορίας του Κάιν και Αβελ, όπου δύο αδέλφια με τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες θα συγκρουστούν μέχρις εσχάτων για μια γυναίκα. Ο Τατλιτούγ υποδύεται το μαύρο πρόβατο μιας μεσοαστικής οικογένειας φουρνάρηδων ο οποίος για να καλύψει το ένοχο μυστικό του αδελφού του θα βρεθεί στη φυλακή και στη συνέχεια θα μπλέξει με κύκλωμα παράνομων στοιχημάτων πυγμαχίας.


Αποτέλεσε για εβδομάδες πρώτο θέμα ακόμη και στις μεγάλες εφημερίδες της Τουρκίας (Χουριέτ, Σαμπάχ) λόγω της επεισοδιακής αποχώρησής της από το καστ του «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» όπου για τρεις σεζόν υποδυόταν τη δολοπλόκα Σουλτάνα Χουρέμ. Οι τελευταίες πληροφορίες για το επαγγελματικό μέλλον της Μεριέμ Ουζερλί αναφέρουν πως μετά τη νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική της Γερμανίας είναι καλά στην υγεία της και ήδη υπέγραψε στην εταιρεία AYAPIM προκειμένου να μπει στο καστ του 2ου κύκλου του «Karadayi» που θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν στην Τουρκία. Θα υποδυθεί μια γοητευτική δικηγόρο που αναλαμβάνει την υπεράσπιση των Νασίφ και Μαχίρ Καρά (Κενάν Ιμιρζαλίογλου) και παράλληλα θα αποτελέσει το τρίτο πρόσωπο που μπαίνει ανάμεσα στον θυελλώδη έρωτα του τσαγκάρη με την εισαγγελέα Φεριντέ (Μπεργκιουζάρ Κορέλ). Ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε ήδη τον δεύτερο κύκλο του δικαστικού δράματος εποχής που έκανε υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης στην Τουρκία.


Πηγή: http://tvnea.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...