Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Θανάσιμη Ομορφιά : Επεισόδια 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, με ελληνικούς υπότιτλους & Περιλήψεις επεισοδίων.



Δείτε τα επεισόδια 31 - 40 με ελληνικούς υπότιτλους & διαβάστε τις περιλήψεις των επεισοδίων.


Επεισόδιο 31: Η Μουαζέζ ελπίζει να εμφανιστεί ο Σαγίτ και να διαλύσει τον αρραβώνα της, αποκαλύπτοντας τα πάντα, εκείνος, όμως, βρίσκεται στο νοσοκομείο στο πλευρό της Πινάρ. Την ίδια στιγμή, ο Ναμίκ έχει μια πολύ σημαντική συνάντηση με τη μητέρα της Μουαζέζ, η οποία προσπαθώντας να αποτρέψει το γάμο αποκαλύπτει στον Ναμίκ όλη την αλήθεια για το παρελθόν της.

Δείτε το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 32: Ο Σαγίτ είναι απελπισμένος, ομολογεί στη Σαγεστέ τα αισθήματά του για τη Μουαζέζ και ζητά τη βοήθειά της. Εκείνη αποφασίζει να τον βοηθήσει προκειμένου να σώσει το γάμο της. Εν τω μεταξύ, η Μπελκίς προσπαθεί να αποτρέψει το γάμο της κόρης της και ο Χαλίλ συνειδητοποιεί πως πρέπει να απαλλαγεί για πάντα από τη Μπελκίς καθώς αποτελεί πια σοβαρή απειλή για τα σχέδιά του.

Δείτε το επεισόδιο εδώ
 
Επεισόδιο 33: Η στιγμή του γάμου έφθασε. Η Μουαζέζ, ο Σαγίτ και ο Ναμίκ είναι βουτηγμένοι στη θλίψη και την απελπισία, ο Χαλίλ πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ο Φεγιάζ είναι θολωμένος από την οργή και η Σαγεστέ ιδιαίτερα ανήσυχη και όχι άδικα, καθώς μια κίνηση του Φεγιάζ θα τινάξει στον αέρα τα πάντα.

Δείτε το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 34: Ο Σαγίτ και η Μουαζέζ δεν γνωρίζουν πως τους αναζητά η αστυνομία, καθώς ο Σαγίτ είναι ο βασικός ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας. Η Σαγεστέ έχει πάθει σοκ και ο Ναμίκ ανακαλύπτει το φονικό όπλο.

Δείτε το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 35: Η Μουαζέζ προσπαθεί να πείσει τον Σαγίτ να πάνε στην αστυνομία και να πουν την αλήθεια. Ο Σαγίτ είναι ανένδοτος και βρίσκει τρόπο να φύγουν μέσω θαλάσσης από την Κωνσταντινούπολη δίχως, όμως, να γνωρίζει πως οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ιδανικές. Ο Χαλίλ ανακτά τις αισθήσεις του και καταθέτει στην αστυνομία το όνομα του ανθρώπου που αποπειράθηκε να τον σκοτώσει αλλά δεν λέει την αλήθεια.

Δείτε το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 36: Η Μουαζέζ έχει πάθει αμνησία και δεν θυμάται τίποτα και κανέναν. Ο Σαγίτ είναι σοβαρά τραυματισμένος, μαθαίνει πως τον αναζητά η αστυνομία και προσπαθεί να κρυφτεί. Ο Ναμίκ κρύβει την αλήθεια από όλους και φροντίζει μόνος του τη Μουαζέζ.

Δείτε το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 37: Η Μουαζέζ έχει αφεθεί στη φροντίδα του Ναμίκ ο οποίος εκμεταλλεύεται την αμνησία της προς όφελός του. Ο Σαγίτ βρίσκει καταφύγιο στην Πινάρ και προσπαθεί να βρει τρόπους για να αποδείξει την αθωότητά του. Ο Χαλίλ δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες, έχει ορκιστεί να καταστρέψει τον Ναμίκ, όπως κατέστρεψε και εκείνος τη ζωή της αδελφής του.

Δείτε το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 38: Ο Ναμίκ βρίσκει τον Σαγίτ και προσπαθεί να τον φυγαδεύσει στο εξωτερικό αποκρύπτοντάς του την αλήθεια. Ο Σαγίτ έχει στο πλευρό του τον Γκαφούρ, τη Μπελκίς και τον Αττίλα και αποφασίζει να διερευνήσει το ατύχημα καθώς πιστεύει πως η Μουαζέζ ζει.

Δείτε το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 39: Ο Χαλίλ αποφασίζει να προχωρήσει πιο γρήγορα τα σχέδια εκδίκησης και παίρνει μέσα από τα χέρια του Αχμέτ Σουκρού ένα έργο αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Ο Ναμίκ ετοιμάζει τα χαρτιά του Σαγίτ για να φύγει άμεσα στο εξωτερικό, ο Σαγίτ, όμως, πριν φύγει συναντά τον Χαλίλ και μαθαίνει μια πολύ σημαντική πληροφορία.

Δείτε το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 40: Ο Σαγίτ πηγαίνει στο εξοχικό και έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τη Μουαζέζ. Πριν προλάβει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση τον συλλαμβάνει η αστυνομία που έχει πάρει την πληροφορία πως ο Σαγίτ κρύβεται στην εξοχική κατοικία της οικογένειας.

Δείτε το επεισόδιο εδώ

Τα επεισόδια προέρχονται από το geomelitini.blogspot.gr. 


Προηγούμενα επεισόδια:


Περιγραφή:

Η Μουαζέζ, μια δεκαοχτάχρονη κοπέλα, θα χάσει τον πολυαγαπημένο της πατέρα και θα κλονιστεί η ζωή της. Ο πατέρας της για πολλά χρόνια δεν μιλούσε με τον αδερφό του, Aχμέτ, αλλά λίγο πριν πεθάνει μετανιώνει για την έχθρα τους. Του στέλνει ένα γράμμα, όπου του εξομολογείται την κατάστασή του, του ζητά να ξεχάσει το παρελθόν, να φροντίσει και μην εγκαταλείψει ποτέ την κόρη του, Μουαζέζ. Ο Αχμέτ είναι χήρος και έχει δύο γιούς, τον ευαίσθητο και συνεσταλμένο Ναμίκ, 35 ετών, παντρεμένο με τη Σαγεστέ και τον ατίθασο και κακομαθημένο Σαγίτ, 25 ετών. 'Οταν λαμβάνει το γράμμα, 'λυγίζει' με τη σκέψη πως έχασε για πάντα τον αδελφό του και στέλνει στη Σμύρνη τον Ναμίκ να βρει την Μουαζέζ και να την φέρει στο σπίτι τους στην Κωνσταντινούπολη. Από την πρώτη στιγμή, η 'χημεία' ανάμεσα στα δύο ξαδέλφια είναι πολύ δυνατή, το ίδιο θα συμβεί όμως και ανάμεσα στην Μουαζέζ και τον Σαγίτ. Η κοπέλα γίνεται πόλος έλξης για τα δύο αδέλφια και αφορμή για μια σειρά δραματικών γεγονότων που θα συγκλονίσουν τις ζωές όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...