Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ένα Αστέρι Γεννιέται : Περιλήψεις Επεισοδίων 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45.






Περιλήψεις επεισοδίων 36 - 45


Επεισόδιο 36: 'Ολα θα γίνουν άνω κάτω μετά από την εξαφάνιση του Μπεκίρ και την ανησυχία της Καντριγιέ για εκείνον, καθώς και με τα προβλήματα στα οποία έχει μπλέξει ο Καντίρ. Ο Μουράτ, ο οποίος  κατηγορεί τον εαυτό του, θα πάρει μια ξαφνική απόφαση για τη ζωή του και θα τους σοκάρει όλους. Μετά απ' αυτή τη ριζοσπαστική απόφαση τίποτα δεν θα είναι το ίδιο πια και μια νέα εποχή θα ξεκινήσει για τις ζωές της Χασρέτ, του Μουράτ και όλων των άλλων.

Επεισόδιο 37: Ο κόσμος της Χασρέτ, όπως και όλων των άλλων, καταρρέει όταν μαθαίνει απ' την τηλεόραση ότι ο Μουράτ εγκαταλείπει τη μουσική και πιστεύει πως το έκανε εξαιτίας της. Η Νεσρίν ξέρει καλύτερα απ' όλους το πάθος του Μουράτ για τη μουσική και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να αλλάξει την απόφαση του γιού της.

Επεισόδιο 38: Εκτός από την απόφαση του Μουράτ να αφήσει την μουσική, η Γκιουλνάζ  θυμώνει με τον Κόμπρα και η Χασρέτ προσπαθεί να βοηθήσει και εκείνους ενώ ψάχνει τρόπους για να ξαναγυρίσει ο Μουράτ στη μουσική. Ωστόσο, ο Μουράτ στέκεται στην απόφασή του και κανείς δεν έχει τη δύναμη να του αλλάξει γνώμη.

Επεισόδιο 39: 'Ολες οι προσπάθειες της Χασρέτ να κάνει τον Μουράτ να επιστρέψει στη μουσική απέβησαν μάταιες. Ο Μουράτ έκλεισε για άλλη μια φορά τις πόρτες του μπροστά στη Χασρέτ. Από την άλλη μεριά, η Σαϊμέ χάνει ολόκληρη την περιουσία της. Το θλιβερό αυτό γεγονός μαζί με κάποια γεγονότα-έκπληξη ανάβουν μια σπίθα ελπίδας στο αν θα τα βρουν η Χασρέτ και η Σαϊμέ.

Επεισόδιο 40: Το καφενείο που θα ανοίξει η Γκιουλνάζ, με τη βοήθεια της Καντριγιέ, θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή τόσο για τους κατοίκους της γειτονιάς όσο και για τον Κόμπρα. Ο Μουράτ δεν θα σταματήσει να είναι απογοητευμένος με τη Χασρέτ, όμως η εμφάνιση ενός εντελώς απρόσμενου προσώπου θα οδηγήσει τη ζωή του Μουράτ και της Χασρέτ σε έναν διαφορετικό δρόμο.

Επεισόδιο 41: Η Χασρέτ, με μια απόφαση - έκπληξη, αρχίζει να παρακολουθεί τα μαθήματα του Μουράτ στο πανεπιστήμιο, αλλά δυσκολεύεται πολύ. Ο Λεβέντ δεν θέλει να χάσει από τα μάτια του τη Χασρέτ και αυτό γίνεται αιτία να έρθει σε αντιπαράθεση με τον Μουράτ. Από την άλλη μεριά ένα άτομο-έκπληξη, που κυνηγά τον Μουράτ, πλησιάζει βήμα-βήμα το στόχο του!

Επεισόδιο 42: Η περίεργη σχέση του Κόμπρα και της Γκιουλνάζ μπαίνει σε μια πολύ σημαντική καμπή, και ο Κόμπρα είναι υποχρεωμένος να ξανακερδίσει την καρδιά της Γκιουλνάζ. Από την άλλη, βγαίνει στην επιφάνεια μια ακόμα φιλοδοξία της Γκιουλνάζ. Ενώ η Σαϊμέ ψάχνει έναν τρόπο για να μιλήσει στην κόρη της, τη Χασρέτ, τη συναντά μπροστά της και η Χασρέτ έχει μερικά πράγματα να της πει.

Επεισόδιο 43: Καθώς η Χασρέτ επιμένει να συνεχίσει τη σχολή, ο Λεβέντ κάνει ό,τι μπορεί για να την τραβήξει προς το μέρος του. Ενώ η Χασρέτ και ο Λεβέντ τρώνε παρέα με έναν διάσημο παραγωγό, έρχονται στο ίδιο μαγαζί δύο πολύ γνωστοί τους άνθρωποι. Η επίσκεψη της Μπαχάρ στο σπίτι γίνεται αιτία για μερικές απρόσμενες εξελίξεις.

Επεισόδιο 44: Κι ενώ η Χασρέτ νόμιζε πως είχε απομακρυνθεί από τον Μουράτ, η μουσική τούς φέρνει ξανά κοντά. Ο καινούργιος κάτοικος της γειτονιάς, ο Τζαφέρ, γίνεται αιτία για πολλών ειδών παρεξηγήσεις. Ο Κόμπρα, ο οποίος δεν έχει ιδέα για τα δεινά που πρόκειται να του συμβούν, βοηθά τον Τζαφέρ καθώς η κατάσταση παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Επεισόδιο 45: Καθώς ο Μουράτ και η Χασρέτ μοιράζονται στιγμές νοσταλγίας, η Μπαχάρ, έχοντας την υποστήριξη της Νεσρίν, νιώθει περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Από την άλλη μεριά, ο Λεβέντ, βλέποντας όλες του τις προσπάθειες να πέφτουν στο κενό, θα αρχίσει να πλησιάζει με πιο ξεκάθαρα και αποφασιστικά βήματα τη Χασρέτ. Στη γειτονιά πάλι, ο Κόμπρα και η Γκιουλνάζ αντιμετωπίζουν εντελώς διαφορετικά προβλήματα.



Περιγραφή:

Ο "Μουράτ" είναι γόνος πλούσιας, αστικής οικογένειας και λάτρης της κλασικής μουσικής. Μάλιστα, έχει σπουδάσει μουσική στο εξωτερικό, έχει καταξιωθεί και επιτυχημένος μουσικός πια, επιστρέφει και πάλι στην πόλη του γεννήθηκε. Ενα πρωί την ώρα που βαδίζει στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης μαζί με τον κολλητό του, συναντά την Χασρέτ. Ενα πανέμορφο, λαικό κορίτσι (τσιγγάνα στην καταγωγή), το οποίο πουλά λουλούδια και της αρέσει να τραγουδά. Μόλις ακούει την φωνή της, καταλαβαίνει πως έχει βρει ένα σπάνιο, ακατέργαστο διαμάντι, την προσεγγίζει και της προτίνει να αναλάβει την μουσική και φωνητική διδασκαλία της. Κάπως έτσι ,όμως, δεν θα αρχήσει να γεννηθεί και ένας μεγάλος, αταίριαστος - εννοείται - έρωτας, ο οποίος θα περάσει από σαράντα κύματα !

Στη σειρά πρωταγωνιστούν:
Tuba Büyüküstün (Χασρέτ), Cansel Elcin (Μουράτ), Onur Saylak (Λεβέντ), Günay Karacaoğlu (Γκιουλνάζ), Ayda Aksel (Νεσρίν), Umut Kurt (Τζιχάν), Yasemin Conka (Νακιγιέ), Ayşe Şule Bilgiç (Μπερίν), Nadir Saribacak (Κομπρά), Tuna Orhan (Μπεκίρ), Hülya Duyar (Καντριγιέ), Evrim Alasya (Μπαλτσιτσέκ), Arzu Gamze Kilinç (Σαιμέ), Hasan Say (Καντίρ), ο Ilhan Şeşen (Ετχέμ) και ο Ünal Silver (Μπουρχάν)




Προηγούμενα Επεισόδια:

Επεισόδια 1 - 5

Επεισόδια 6 - 10

Επεισόδια 11 - 15

Επεισόδια 16 -20

Επεισόδια 21 - 25

Επεισόδια 26 - 30

Επεισόδια 31 - 35

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...