Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΜΠΡΟΥΣΚΟ : Επεισόδια 1 - 16 & Περιλήψεις Επεισοδίων.





Δείτε τα 16 πρώτα επεισόδια της νέας ελληνικής σειράς  του Ant 1 " ΜΠΡΟΥΣΚΟ" .

Επεισόδιο 1: Σε ένα μπαράκι στην Αθήνα όπου ο Αχιλλέας από την Κύπρο απολαμβάνει το ποτό του, η Μελίνα "αποχαιρετά" την εργένικη ζωή δυο μέρες πριν το γάμο της στην Κρήτη. Μεταξύ των δυο νέων υπάρχει μια απόλυτη και κεραυνοβόλα έλξη, ωθώντας τους να νιώσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 2: Σε ένα μπαράκι στην Αθήνα όπου ο Αχιλλέας από την Κύπρο απολαμβάνει το ποτό του, η Μελίνα "αποχαιρετά" την εργένικη ζωή δυο μέρες πριν το γάμο της στην Κρήτη. Μεταξύ των δυο νέων υπάρχει μια απόλυτη και κεραυνοβόλα έλξη, ωθώντας τους να νιώσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 3: Η απρόσμενη συνάντηση της Μελίνας και του Αχιλλέα στην Κύπρο αναζωπυρώνει τη θέληση του Αχιλλέα να κατακτήσει τη νεαρή Κρητικιά που γνώρισε στην Αθήνα. Μια "τυχαία" συνάντηση μεταξύ τους τη νύχτα, στον κήπο των Ματθαίων, θα φανερώσει την ερωτική σπίθα που καίει ανάμεσά τους.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 4: Φοβισμένη απ" την έλξη που νιώθει για τον Αχιλλέα, η Μελίνα προσπαθεί να κρατηθεί μακριά του παρ" όλη την πολιορκία που δέχεται, ενώ το ενδιαφέρον του Αχιλλέα για εκείνην τον κάνουν ολοένα και πιο ψυχρό με την Ευρυδίκη.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 5: Η Μελίνα στην είδηση ότι ο Σήφης έχει ένα εξώγαμο παιδί με την Αγγελική αντιδρά έντονα και παρά τις εξηγήσεις του Σήφη, φεύγει από το σπίτι. Η Δάφνη και ο Διαμαντής προσπαθούν να τη μεταπείσουν. Στην Κύπρο, τα πρώτα σύννεφα στον γάμο του Αχιλλέα με την Ευρυδίκη αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους, με αποτέλεσμα ο Αχιλλέας να βρει αφορμή και να ζητήσει από την Ευρυδίκη να μην τον συνοδέψει στην Κρήτη, όπου θα πάνε οι Ματθαίοι για τη γιορτή του πατητηριού. Στο μεταξύ ο Αντώνης, πάντα με την καθοδήγηση του Μάρκου πιάνει δουλειά στο οινοποιείο των Ματθαίων. Η Μελίνα πείθεται να γυρίσει στο σπίτι ενόψει της επίσκεψης των Ματθαίων για τη γιορτή, αλλά απειλεί τον Σήφη με διαζύγιο.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 6: Η επίσκεψη των Ματθαίων στην Κρήτη για τη γιορτή του τρύγου, θα φέρει ξανά κοντά τη Μελίνα με τον Αχιλλέα, ο οποίος βρίσκει την ευκαιρία να της κάνει ένα «συμβολικό» δώρο, ενώ παραδέχεται στον Νεκτάριο πως είναι ερωτευμένος. Ο Σήφης αποκαλύπτει στη Δάφνη τον λόγο για τον οποίο η Μελίνα αντέδρασε τόσο έντονα στο θέμα του παιδιού. Το γλέντι του πατητηριού εκτός από εντυπωσιακά Κρητικά έθιμα, θα φέρει στο προσκήνιο και το παλιό μίσος της Αναστασίας, η οποία μπροστά σε όλους θα κάνει μια προσβλητική επίθεση στον Ματθαίο. Ο Αχιλλέας βρίσκει την ευκαιρία να εκδηλώσει τον έρωτά του στη Μελίνα, σε μια ιδιαίτερη στιγμή που όμως δεν θα περάσει απαρατήρητη από κάποια γυναίκα και οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες…

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 7: Η ρήξη στη σχέση Σήφη – Μελίνας, φέρνει την τελευταία πιο κοντά στον Αχιλλέα, με αποτέλεσμα.. να τους «τσακώσει» η Δάφνη σε τρυφερό τετ-α-τετ. Στο μεταξύ η Αναστασία, μη μπορώντας να ελέγξει το μίσος της για τον Ματθαίο, επιχειρεί να τον σκοτώσει. Η αποκάλυψη του Ματθαίου ότι ο εκβιασμός ήταν η αιτία που ακύρωσε τον γάμος τους πριν χρόνια, κλονίζουν την Αναστασία. Η Δάφνη αποφασίζει να μιλήσει στη Μελίνα για το «ολίσθημά της» και να την συνετίσει. Παράλληλα, η αδιαφορία του Αχιλλέα, βάζει την Ευρυδίκη, σε υποψίες ότι την απατά. Ένα κρυφό, ερωτικό ραντεβού σε απόμερο σημείο, θα βάλει σε σοβαρό κίνδυνο τις ζωές του Αχιλλέα και της Μελίνας, γιατί κάποιος ξέρει…

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 8: Το κρυφό ραντεβού της Μελίνας και του Αχιλλέα παίρνει εξαιρετικά δυσάρεστη τροπή μετά την αιφνίδια επίθεση από τους δύο άγνωστους άντρες. Τώρα η Μελίνα είναι αναγκασμένη να δώσει τις απαιτούμενες εξηγήσεις στην αστυνομία, αλλά και στον Σήφη. Παράλληλα, μη μπορώντας να αποδεχτεί τις δικαιολογίες του Σήφη για τον παλιό δεσμό του με την Αγγελική και τη πιθανή απόκτηση ενός δικού του παιδιού μαζί της, η Μελίνα αποφασίζει να συναντήσει την Αγγελική για να ακούσει τη δική της εκδοχή. Με το σκεπτικό ότι ο Νεκτάριος δεν έχει γυρίσει ακόμα στην Κύπρο, η Δήμητρα καλεί τον Αντώνη στο σπίτι τους, τη στιγμή όμως που προκύπτει μία αποκαλυπτική εξομολόγηση στον Αντώνη για το κοινό τους παρελθόν, μπαίνει ο Νεκτάριος και έκπληκτος ακούει τα πάντα. Οι δύο άγνωστοι άντρες που επιτέθηκαν σε Αχιλλέα και Μελίνα στην παραλία, γνωρίζουν πλέον την παράνομη σχέση τους και ο τρόπος που θα το χειριστούν θα είναι απρόβλεπτος.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 9: Η συνάντηση της Μελίνας με την Αγγελική, θα την αφήσει με περισσότερα ερωτηματικά σε σχέση με τον Σήφη. Στο μεταξύ ο Αχιλλέας πιέζει τη Μελίνα να συναντηθούν ξανά μετά το δυσάρεστο περιστατικό στην παραλία. Η Μελίνα έχει ενδοιασμούς, ενώ η Δάφνη «τρίζει τα δόντια» στον Αχιλλέα και του λέει να λογικευτεί φοβούμενη ένα πιθανό μακελειό! Ο Σήφης με τον Μάρκο επεξεργάζονται το μυστικό τους σχέδιο που σκοπό έχει να προκαλέσει μεγάλη οικονομική καταστροφή στους Ματθαίους. Η Χριστίνα πιέζει τον Νεκτάριο να πάρει διαζύγιο, ενώ η Ευρυδίκη είναι έξαλλη με τον Αχιλλέα που δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην Κύπρο. Τελικά, η Μελίνα και ο Αχιλλέας δίνουν ραντεβού στο σπίτι της Βασιλικής, αλλά ο Μηνάς που τους βλέπει ειδοποιεί τον Σήφη.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 10: Το τηλεφώνημα της Ευρυδίκης στη Μελίνα από το κινητό του Αχιλλέα, θα προκαλέσει έναν ακόμα άγριο καυγά ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο Νεκτάριος ζητάει από τη Χριστίνα να χωρίσουν. Ένας παλιός γνωστός της Δάφνης θα την αναγνωρίσει μπροστά στον Διαμαντή ως «Μπουμπού» και οι ασκοί του Αιόλου θα ανοίξουν για τη Δάφνη και θα τη φέρουν αντιμέτωπη με το κρυφό της παρελθόν. Η Μελίνα κάνει μία τελευταία προσπάθεια να σώσει τον γάμο της με τον Σήφη και παρακαλεί τον Αχιλλέα να αντισταθούν στη δυνατή έλξη που νιώθουν. Ο Αχιλλέας που δεν μπορεί να κατανικήσει το πάθος του, αποφασίζει να φύγει μέσα στη νύχτα για την Κρήτη. Η Αναστασία τηλεφωνεί στον Ματθαίο για αν μάθει ποιος τον εκβίασε και αναγκάστηκε τότε να ματαιώσει τον γάμο τους. Ο Μηνάς για μια ακόμα φορά θα μιλήσει στον Σήφη για κάποιον «μυστικό δεσμό» της Μελίνας.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 11: Επηρεασμένος απ' τα λόγια του Μηνά, ο Σήφης, επιτίθεται βίαια στη Μελίνα, και την κατηγορεί πως την απατά. Φοβισμένη η Μελίνα, το σκάει και ζητάει τη βοήθεια της Δάφνης. Ο Ματθαίος είναι έτοιμος να ομολογήσει στην Αναστασία τον πραγματικό λόγο που ακύρωσε τον γάμο τους.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 12: Η αποκάλυψη του Αχιλλέα πως είναι ερωτευμένος με κάποια άλλη, εξοργίζει την Ευρυδίκη που αποκαλύπτει έναν καινούργιο -πανούργο χαραχτήρα. Ο Σήφης ζητάει από τη Μελίνα να τη συγχωρέσει για την επίθεση που της έκανε.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 13: Η σχέση στα δύο αδέρφια αρχίζει να κλονίζεται όταν ο Ματθαίος αντιλαμβάνεται ότι ο Αχιλλέας επιμένει να θέλει να κατακτήσει τη Μελίνα και η συνεργασία με τους Γιαννακάκηδες κινδυνεύει όχι απλά να διαλυθεί, αλλά και να οδηγηθεί σε τραγικές εξελίξεις.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 14: Η Μελίνα, γίνεται έξαλλη με τον Σήφη, όταν μαθαίνει πως συναντήθηκε ξανά κρυφά με την Αγγελική. Ο Διαμαντής, προσπαθεί με κάθε τρόπο ν" αποτρέψει τον Ματθαίο ν" αποκαλύψει στην Αναστασία, τους πραγματικούς λόγους που ακύρωσε το γάμο τους στο παρελθόν.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 15: 

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 16:

Δες το επεισόδιο εδώ

Τα επεισόδια προέρχονατι από το geomelitini.blogspot.gr



Περιγραφή

Η σειρά διαδραματίζεται στην Κρήτη και την Κύπρο και παρουσιάζει μια ρομαντική και έντονη ιστορία.
Η ιστορία δύο νέων που νιώθουν μια απίστευτη έλξη: της Μελίνας από την Κρήτη και του Αχιλλέα από την Κύπρο,
μοιάζει να είναι βγαλμένος από μια άλλη εποχή. Μία ιστορία πάθους, σύγκρουσης και αγάπης. Μέσα από αυτή την ιστορία θα δημιουργηθούν και δύο επιπλέον αισθηματικές ιστορίες.
Ταξιδεύοντας στα δυο νησιά θα δούμε έθιμα που είναι ξεχασμένα στο χρόνο και υπέροχα μαγευτικά τοπία.
Μια σειρά ανάμεσα στην αγάπη και τα πρέπει της κοινωνίας. Θα υποκύψουν άραγε οι πρωταγωνιστές στα πάθη τους
ή θα επικρατήσει η λογική; Μπρούσκο μεθυστικό σαν το πάθος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...