Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013

ΜΠΡΟΥΣΚΟ : Περιλήψεις επεισοδίων 22, 23, 24, 25, 26.


Περιλήψεις επεισοδίων 22 - 26.

Επεισόδιο 22: Η Μελίνα ανταποκρίνεται στον έρωτα του Αχιλλέα, από τον οποίο μένει έγκυος. Από μια σύμπτωση ο Μηνάς βρίσκει την διεύθυνση της Μελίνας στο Λονδίνο και την παραδίδει στον Σήφη.

Επεισόδιο 23: Ο Σήφης αρνείται να δώσει το διαζύγιο στην Μελίνα. Ύστερα από μια συζήτηση με την Δήμητρα, ο Νεκτάριος μαθαίνει για την νέα σχέση της Χριστίνας και αναστατώνεται. Το ίδιο τυχαίο συναντά ο Σήφης την κόρη του, τη μικρή Στεφανία.

Επεισόδιο 24: Η Στεφανία αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Σήφη τον πατέρα της, αλλά το κρύβει από την Αγγελική. Ο Διαμαντής και η Δάφνη υποδέχονται θερμά τους Ματθαίους, αντίθετα με την Αναστασία που δείχνει ολοφάνερα το μίσος της για τον Ματθαίο για άλλη μια φορά.

Επεισόδιο 25: Ο Αχιλλέας στο Λονδίνο ανησυχεί για την σωματική ακεραιότητα των αδελφών του. Η Αναστασία δεν σταματά να προκαλεί τον Ματθαίο.

Επεισόδια 26: Η Μελίνα προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια του οργισμένου Σήφη, ο οποίος έχει πάει στο Λονδίνο αποφασισμένος για όλα. Η αγωνία των Ματθαίων χτυπάει κόκκινο, όταν χάνεται η μικρή Μαρίνα.


ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ:

Επεισόδια 1 - 16

Επεισόδια 17 - 21

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Υπάρχουν αναρτήσεις στο blog αυτό που περιλαμβάνουν videos. Τα videos ενσωματώνονται στις αναρτήσεις απλά μέσω της αντίστοιχης επιλογής embed που διαθέτει του youtube, dailymotion κτλ από κανάλια τρίτων ανεξάρτητων προσώπων. Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε σε θέση να ελέγξουμε αν ένα video παραβιάζει τυχόν πνευματικά δικαιώματα, διαδικασία την οποία αποδεχόμαστε ανεπιφύλακτα ότι προβαίνει -όπως οφείλει- το ίδιο το μέσο φιλοξενίας video (youtube, dailymotion) κτλ
Σημείωση: Η επιλογή embed video δίνει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης του video ενός τρίτου προσώπου στο blog/site σου, έτσι μπορεί να γίνει αναπαραγωγή του video προβάλλονται τον δημιουργό και link προς το κανάλι του. 

Περιγραφή

Η σειρά διαδραματίζεται στην Κρήτη και την Κύπρο και παρουσιάζει μια ρομαντική και έντονη ιστορία.
Η ιστορία δύο νέων που νιώθουν μια απίστευτη έλξη: της Μελίνας από την Κρήτη και του Αχιλλέα από την Κύπρο,
μοιάζει να είναι βγαλμένος από μια άλλη εποχή. Μία ιστορία πάθους, σύγκρουσης και αγάπης. Μέσα από αυτή την ιστορία θα δημιουργηθούν και δύο επιπλέον αισθηματικές ιστορίες.
Ταξιδεύοντας στα δυο νησιά θα δούμε έθιμα που είναι ξεχασμένα στο χρόνο και υπέροχα μαγευτικά τοπία.
Μια σειρά ανάμεσα στην αγάπη και τα πρέπει της κοινωνίας. Θα υποκύψουν άραγε οι πρωταγωνιστές στα πάθη τους
ή θα επικρατήσει η λογική; Μπρούσκο μεθυστικό σαν το πάθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...