Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013

ASK - ΑΓΑΠΗ : Επεισόδιο 3 με ελληνικούς υπότιτλους.


Δείτε το τρίτο επεισόδιο της τούρκικης σειράς  " ASK - ΑΓΑΠΗ" με ελληνικούς υπότιτλους.


Επεισόδιο 3Για να ενεργοποιήσετε τους ελληνικούς υπότιτλους,πηγαίνετε πάνω δεξιά στο video, πατάτε στο  σημαδάκι (με το γράμμα Α) και διαλέγετε ελληνικά!

*Η σειρά μεταφράζεται στο www.viki.com

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Υπάρχουν αναρτήσεις στο blog αυτό που περιλαμβάνουν videos. Τα videos ενσωματώνονται στις αναρτήσεις απλά μέσω της αντίστοιχης επιλογής embed που διαθέτει του youtube, dailymotion κτλ από κανάλια τρίτων ανεξάρτητων προσώπων. Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε σε θέση να ελέγξουμε αν ένα video παραβιάζει τυχόν πνευματικά δικαιώματα, διαδικασία την οποία αποδεχόμαστε ανεπιφύλακτα ότι προβαίνει -όπως οφείλει- το ίδιο το μέσο φιλοξενίας video (youtube, dailymotion) κτλ
Σημείωση: Η επιλογή embed video δίνει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης του video ενός τρίτου προσώπου στο blog/site σου, έτσι μπορεί να γίνει αναπαραγωγή του video προβάλλονται τον δημιουργό και link προς το κανάλι του.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ:

Επεισόδιο 1


Περιγραφή

Αν ρωτήσεις κάποιον ποιο είναι το μόνο πράγμα που δεν μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα, ίσως η απάντηση να είναι η ευτυχία, η υγεία και κάποιος ίσως πει ακόμα και η αγάπη.
 Αυτό είναι το πιο δυνατό και το πιο σημαντικό από όλα.
 Ανεξάρτητα από το πόσο ευκατάστατος μπορεί να είναι κάποιος, η αγάπη δεν αγοράζεται, σωστά;
 Το μόνο πράγμα που είχαν η Azra (Hazal Kaya) και ο Kerem (Hakan Kurtaş) ήταν η αγάπη. Το πιο πολύτιμο κι όμως κάτι που δεν αποτιμάται σε χρήμα. Ήταν τρελά ερωτευμένοι, γνωρίστηκαν στο γυμναστήριο και είναι μαζί από τότε και δεν έχουν χωρίσει ποτέ. Όμως αρκεί η αγάπη;
 Η Azra είναι ικανή να φροντίσει την οικογένειά της υπό δύσκολες συνθήκες, ο Κερέμ ψάχνει για δουλειά για πολύ καιρό. Το μόνο καλό που πηγαίνει καλά στις ζωές των δύο αυτών είναι η αγάπη. Όλα τα υπόλοιπα πηγαίνουν μόνο χειρότερα.
 Αυτό μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται η Şebnem. Είναι μαθήτρια της Azra στο τένις, πολύ ευκατάστατη που ξαφνικά αρρωσταίνει. Κάποια στιγμή ήταν τόσο άρρωστη που βρέθηκε στα πρόθυρα του θανάτου. Γεννημένη σε μια πολύ εύπορη οικογένεια, κακομαθημένη, έχει όλα όσα μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα. Στην πραγματικότητα όμως είναι ένα πολύ δυστυχισμένο άτομο.
Δεν μπορεί να θυμηθεί καν μια στιγμή στη ζωή της που να ήταν υγιής. Επιπροσθέτως νιώθει ότι δεν έχει αγαπηθεί ή ότι δεν έχει αγαπηθεί αρκετά. Η Şebnem δεν θέλει να πεθάνει προτού γευτεί την αγάπη. Φοβάται. Τα εξομολογείται όλα στην Azra. Είναι σαν μικρό κοριτσάκι.
Το καλύτερο πράγμα που της συνέβη στη ζωή της ήταν που γνώρισε την Azra, η οποία είναι ένας άγγελος και ένας διάβολος, συνάμα φίλη και εχθρός. Προκειμένου να πραγματοποιήσει τα όνειρά της, θα προσπαθήσει να σώσει τη ζωή της και τον αγαπημένο της Kerem, χρησιμοποιώντας την Şebnem. Όμως για να σώσει την αγάπη του, μπορεί κάποιος να παραιτηθεί από την αγάπη του;
Μπορεί πραγματικά κάποιος να το διακινδυνεύσει αυτό;
 Η αγάπη και η αφοσίωση της Hazal Kaya και του Hakan Kurtaş και οι αποφάσεις που παίρνουν είναι για να αναρωτηθούν οι ίδιοι οι τηλεθεατές.
 Πόσο μακριά θα φτάνατε για την αγάπη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...