Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

Medcezir - Παλίρροια : Δείτε τα 2 πρώτα επεισόδια της τούρκικης σειράς με ελληνικούς υπότιτλους.

Η τούρκικη σειρά "Medcezir - Παλίρροια" είναι η νέα φιλόδοξη σειρά παράγωγης AyYapim και μεταδίδεται στην Τουρκία κάθε Παρασκευή στις 20:00 από το Star Tv. 
Δείτε τα επεισόδια 1 & 2 με ελληνικούς υπότιτλους.

Επεισόδιο 1Για να ενεργοποιήσετε τους ελληνικούς υπότιτλους,πηγαίνετε πάνω δεξιά στο video, πατάτε στο  σημαδάκι (με το γράμμα Α) και διαλέγετε ελληνικά!


Επεισόδιο 2
Για να ενεργοποιήσετε τους ελληνικούς υπότιτλους,πηγαίνετε πάνω δεξιά στο video, πατάτε στο  σημαδάκι (με το γράμμα Α) και διαλέγετε ελληνικά!

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Υπάρχουν αναρτήσεις στο blog αυτό που περιλαμβάνουν videos. Τα videos ενσωματώνονται στις αναρτήσεις απλά μέσω της αντίστοιχης επιλογής embed που διαθέτει του youtube, dailymotion κτλ από κανάλια τρίτων ανεξάρτητων προσώπων. Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε σε θέση να ελέγξουμε αν ένα video παραβιάζει τυχόν πνευματικά δικαιώματα, διαδικασία την οποία αποδεχόμαστε ανεπιφύλακτα ότι προβαίνει -όπως οφείλει- το ίδιο το μέσο φιλοξενίας video (youtube, dailymotion) κτλ

Σημείωση: Η επιλογή embed video δίνει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης του video ενός τρίτου προσώπου στο blog/site σου, έτσι μπορεί να γίνει αναπαραγωγή του video προβάλλονται τον δημιουργό και link προς το κανάλι του.

2 σχόλια:

  1. Τα υπολοιπα επεισοδια δεν θα τα βγάλετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pedia I viki den mas afini na to doume ..........ine tromeri seira makari na to doume sta ellinika kanalia .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...