Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΜΠΡΟΥΣΚΟ : Επεισόδια 27, 28, 29, 30, 31 & Περιλήψεις επεισοδίων.


Επεισόδια & περιλήψεις των επεισοδίων 27 - 31.


Επεισόδιο 27: Ο Σήφης συνεχίζει να αναζητάει στο Λονδίνο την Μελίνα. Ο Μηνάς πηγαίνει στο αυτόφορο κι η Δάφνη προσπαθεί να πείσει τη Βασιλική να μμην καταθέσει εναντίον του.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 28: Ο Αχιλλέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να στηρίξει τη Μελίνα στις δύσκολες στιγμές που περνάει στο νοσοκομείο, ενώ ο ίδιος εξακολουθεί να δέχεται πιέσεις να επιστρέψει στην Κύπρο. Εκεί, τον περιμένουν μεγαλύτερα προβλήματα εξαιτίας της πλεκτάνης που του στήνουν η Ευρυδίκη με τον Αντώνη.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 29: Η Δάφνη, δημιουργώντας ίντριγκες, παλεύει ν" αποτρέψει τον Αχιλλέα, ν' αποκαλύψει στον Σήφη, τη σχέση του με τη Μελίνα. Κι ενώ όλοι πιστεύουν ότι πίσω απ" τον πυροβολισμό του Ματθαίου βρίσκεται η Αναστασία, εκείνη "στριμώχνει" τον Διαμαντή, που προχωρεί σε μια πολύ σημαντική ομολογία.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 30: Μετά την επίθεση από τους δύο άγνωστους άντρες η Μελίνα είναι τραυματισμένη. Ο Αχιλλέας επιμένει να καταγγείλουν το συμβάν στην αστυνομία, εκείνη όμως αρνείται. Ο Σήφης με την Αναστασία σοκαρισμένοι από τις αποκαλύψεις του Μάρκου για το παρελθόν της Δάφνης, βρίσκονται σε δίλημμα.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 31: Ο Αχιλλέας ζητάει από τον Ιωάννου πίστωση χρόνου προκειμένου να επιστρέψει τα χρήματα. Μια συνάντησή του Σήφη με την Αγγελική θα έχει απρόοπτες συνέπειες.

Δες το επεισόδιο εδώ

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ:

Επεισόδια 1 - 16

Επεισόδια 17 - 21

Επεισόδια 22 - 26

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Υπάρχουν αναρτήσεις στο blog αυτό που περιλαμβάνουν videos. Τα videos ενσωματώνονται στις αναρτήσεις απλά μέσω της αντίστοιχης επιλογής embed που διαθέτει του youtube, dailymotion κτλ από κανάλια τρίτων ανεξάρτητων προσώπων. Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε σε θέση να ελέγξουμε αν ένα video παραβιάζει τυχόν πνευματικά δικαιώματα, διαδικασία την οποία αποδεχόμαστε ανεπιφύλακτα ότι προβαίνει -όπως οφείλει- το ίδιο το μέσο φιλοξενίας video (youtube, dailymotion) κτλ

Σημείωση: Η επιλογή embed video δίνει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης του video ενός τρίτου προσώπου στο blog/site σου, έτσι μπορεί να γίνει αναπαραγωγή του video προβάλλονται τον δημιουργό και link προς το κανάλι του.


Περιγραφή

Η σειρά διαδραματίζεται στην Κρήτη και την Κύπρο και παρουσιάζει μια ρομαντική και έντονη ιστορία.
Η ιστορία δύο νέων που νιώθουν μια απίστευτη έλξη: της Μελίνας από την Κρήτη και του Αχιλλέα από την Κύπρο,
μοιάζει να είναι βγαλμένος από μια άλλη εποχή. Μία ιστορία πάθους, σύγκρουσης και αγάπης. Μέσα από αυτή την ιστορία θα δημιουργηθούν και δύο επιπλέον αισθηματικές ιστορίες.
Ταξιδεύοντας στα δυο νησιά θα δούμε έθιμα που είναι ξεχασμένα στο χρόνο και υπέροχα μαγευτικά τοπία.
Μια σειρά ανάμεσα στην αγάπη και τα πρέπει της κοινωνίας. Θα υποκύψουν άραγε οι πρωταγωνιστές στα πάθη τους
ή θα επικρατήσει η λογική; Μπρούσκο μεθυστικό σαν το πάθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...