Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Μπρούσκο (Β΄ Κύκλος): Επεισόδια 225,226,227,228,229 & περιλήψεις επεισοδίων.



Επεισόδια 225 - 229 και περιλήψεις επεισοδίων

Επεισόδιο 225: Η είδηση ότι ο Σήφης είναι εξαφανισμένος κι έχει αλλάξει μέχρι και το τηλέφωνό του, προκαλεί τεράστια ανησυχία, ιδίως σε Αναστασία και Παύλο, ενώ ο Μάρκος ρίχνει ευθύνες στην Αγγελική. Η Όλγα σοκάρεται όταν ο Χρήστος της ομολογεί ότι συμμετείχε σε ληστεία.
Όσο η φιλενάδα του Γερμανού απαγωγέα ανακρίνεται, ο Πάτροκλος έντρομος αποζητά συνέχεια την επαφή με τη Δήμητρα, εξαγριώνοντας έτσι τον Διαμαντή που το μαθαίνει.Η συγγνώμη του Αχιλλέα προς τον Ματθαίο, δεν γίνεται δεκτή. Παρά την λύπη του, ο Αχιλλέας δεν αφήνει να επισκιάσει τίποτα την ευτυχία του με τη Μελίνα, ενώ η Δάφνη επιστρατεύει την Πανίτσα ως γούρι για να γονιμοποιήσει η Μελίνα με εξωσωματική. Κωνσταντίνα και Μανωλιός, παλεύουν να συνετίσουν το γάτο τους που έχει εξελιχθεί σε μέγα κλεφτρόνι.Ο Μηνάς βρίσκει το τηλέφωνο του καθηγητή στη Γερμανία, όταν όμως επικοινωνούν μεγαλώνει η ανησυχία τους για τον Σήφη. Ο Παύλος επισκέπτεται την Αγγελική, προκειμένου να μάθει για το γιο του. Ο πανικός οδηγεί τον Πάτροκλο σε ακραίες κινήσεις. Ο Αχιλλέας, οργίζεται μ’ ένα τηλεφώνημα που θα λάβει.



Δες το επεισόδιο εδώ


Επεισόδιο 226: Η ανησυχία όλων για την εξαφάνιση του Σήφη είναι μεγάλη. Κανείς δεν μπορεί να μάθει αν ο Σήφης είναι καλά η όχι και που βρίσκεται. Η Ευρυδίκη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, και στην ανάγκη της να βρεθεί κοντά στον Αχιλλέα για στήριξη, τον παρακολουθεί.
Πανικοβλημένος ο Πάτροκλος μετά και την κατάθεση της γυναίκας που τον συνδέει άμεσα με την απαγωγή της Μελίνας, την απειλή φρικτά, όμως κάνει το λάθος και πέφτει σε μπλόκο της αστυνομίας που τον καταδιώκει. Όταν η Πανίτσα αντιλαμβάνεται πως ο Πάτροκλος βλέπει ερωτικά την Δήμητρα, σπεύδει να την προειδοποιήσει.Ο Μάρκος έχει μάθει τον πιθανό λόγο για την εξαφάνιση του Σήφη, με αποτέλεσμα η έγνοια του Παύλου να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. Η Δάφνη βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία για να μιλήσει στον Ματθαίο για την εγκυμοσύνη της Αναστασίας και να τον βοηθήσει να καταλάβει ότι το παιδί είναι δικό του. Ο Ματθαίος συναντιέται με την Μελίνα κρυφά από τον Αχιλλέα, και με πολύ προσβλητικό τρόπο της καταλογίζει ευθύνες και της ζητά να πουλήσει το σπίτι.Ο Πάτροκλος διαπιστώνει ότι ο Χρήστος τον παρακολουθεί και πιάνονται στα χεριά.Η Μελίνα σοκάρεται και πανικοβάλλεται όταν ανακαλύπτει πως ο Αχιλλέας της έκρυψε κάτι πολύ σοβαρό.

Δες το επεισόδιο εδώ


Επεισόδιο 227: Η Μελίνα ακούει κατά λάθος μια συζήτηση του Αχιλλέα με την Δάφνη και καταρρακώνεται, ενώ έχει έννοια και τον Σήφη, ο οποίος εξακολουθεί να είναι εξαφανισμένος από όλους και κανείς δεν μπορεί να μάθει που βρίσκεται, αν ζει και αν είναι καλά.Η σχέση Ματθαίου και Όλγας προχωράει σε σημείο που δεν ξέρουν πια και οι δύο πώς να αντιμετωπίσουν τα συναισθήματά τους. Η Αναστασία απαιτεί από τον Διαμαντή να μην κάνει τη γιορτή για τα ρακοκάζανα, λόγω της εξαφάνισης του Σήφη, ενώ παράλληλα βρίζει τον Αχιλλέα καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο για την τύχη του αδελφού της. Τελικά μια πληροφορία που φθάνει στα Χανιά για την τύχη του Σήφη, θα αναστατώσει τους πάντες.Στο μεταξύ ο Πάτροκλος παίρνει το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο μερίδιό του από την περιουσία των Ματθαίων.



Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 228: Τα νέα ότι είδαν τον Σήφη στην Αθήνα, ανανεώνουν το ηθικό όλων. Όταν όμως ο Αντώνης πάει να τον βρει, εκείνος έχει και πάλι εξαφανιστεί και θεωρούν την πληροφορία λανθασμένη.Ο Διαμαντής, συνιστά στον Χρήστο να πάψει προσωρινά την παρακολούθηση του Πάτροκλου, μετά τις υποψίες του τελευταίου. Παράλληλα προσκαλεί όλη την οικογένεια Ματθαίου στη γιορτή για τα ρακοκάζανα, ενώ ο Παύλος, αρνείται να κάνει γιορτή λόγω της ανησυχίας του για τον Σήφη.Προς μεγάλη χαρά της Μελίνας και του Αχιλλέα, η γιαγιά Ανδριανή υποχωρεί και τους δέχεται σπίτι της. Η Κωνσταντίνα κι ο Μανωλιός, μπαίνουν σε περιπέτεια όταν βρίσκεται ο κάτοχος του ρολογιού που έκλεψε ο γάτος τους.Η απαξιωτική στάση της Αναστασίας, θα προκαλέσει το ξέσπασμα του Αντώνη. Η Δάφνη αποφασίζει να επιστρέψει στη Κρήτη, γεγονός που χαροποιεί τον Μάρκο, όχι όμως και τη Πανίτσα που ερωτεύεται έναν Ιταλό μουσικό κι αρνείται να την ακολουθήσει.Η εξαφάνιση του Σήφη, ο θυμός, αλλά κι η κατανάλωση αλκοόλ, οδηγούν την Αγγελική σε μία περίεργη αντίδραση. Ένα τηλεφώνημα γίνεται αιτία ν’ αναστατωθεί πολύ ο Διαμαντής.

Δες το επεισόδιο εδώ


Επεισόδιο 229: Η αλήθεια για την εξαφάνιση του Σήφη θα αποκαλυφθεί σήμερα σε όλους. Οι Ματθαίοι και η Όλγα φεύγουν για τα Χανιά προκειμένου να συμμετέχουν στη γιορτή του Διαμαντή για τα ρακοκάζανα. Μια απρόοπτη συνάντηση του Ματθαίου και της Όλγας με την Αναστασία, θα οξύνει τα πνεύματα, αφού η Αναστασία θα αντιδράσει έντονα.Η Μελίνα κάνει το τελικό βήμα της εξωσωματικής, ο Αχιλλέας είναι δίπλα της και για τους δυο ξεκινάει η αγωνία για το αν τελικά η προσπάθεια θα έχει αποτέλεσμα. Παράλληλα, η Μελίνα δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις στη γιαγιά, σχετικά με τον ρόλο του πατέρα της στη δολοφονία των γονιών των Ματθαίων.Η Αγγελική απαιτεί από τον Αντώνη, να ξεχάσουν αυτό που συνέβη μεταξύ τους κι αυτός αντιδρά με θυμό. Στο μεταξύ η Δάφνη, έχει ξεμείνει στην Κύπρο, καθώς η Πανίτσα απαιτεί να βρει δουλειά στον Ιταλό μουσικό που ερωτεύτηκε, προκειμένου να επιστρέψουν στην Κρήτη.



Δες το επεισόδιο εδώ


Πηγή: www.tv-greek.com




Προηγούμενα Επεισόδια:

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Υπάρχουν αναρτήσεις στο blog αυτό που περιλαμβάνουν videos. Τα videos ενσωματώνονται στις αναρτήσεις απλά μέσω της αντίστοιχης επιλογής embed που διαθέτει του youtube, dailymotion κτλ από κανάλια τρίτων ανεξάρτητων προσώπων. Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε σε θέση να ελέγξουμε αν ένα video παραβιάζει τυχόν πνευματικά δικαιώματα, διαδικασία την οποία αποδεχόμαστε ανεπιφύλακτα ότι προβαίνει -όπως οφείλει- το ίδιο το μέσο φιλοξενίας video (youtube, dailymotion) κτλ

Σημείωση: Η επιλογή embed video δίνει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης του video ενός τρίτου προσώπου στο blog/site σου, έτσι μπορεί να γίνει αναπαραγωγή του video προβάλλονται τον δημιουργό και link προς το κανάλι του.

Περιγραφή

Το φινάλε του Α κύκλου του "Μπρούσκο" βρήκε τους ήρωές μας στην πιο σημαντική καμπή της ζωής του και τώρα ο Β κύκλος ήρθε για να αποκαλύψει νέους δρόμους και απρόσμενα γεγονότα.
Μια γυναίκα βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο! Δυο άνδρες, οι άνδρες της ζωής της θα κάνουν τα πάντα για να την σώσουν.
Ποιος πλέκει τα νήματα σε αυτό το ερωτικό γαϊτανάκι; Πρόκειται για κάποιον άγνωστο ή μήπως είναι ο ίδιος ο Σήφης που στήνει μια ακόμα παγίδα στο ζευγάρι προκειμένου να χωρίσει για πάντα την Μελίνα και τον Αχιλλέα;
Ένα καλοστημένο κόλπο φέρνει και πάλι κοντά τους τρεις πρωταγωνιστές. Η λύση του δόθηκε στα πρώτα πέντε επεισόδια του συγκλονιστικού Β κύκλου της αγαπημένης μας καθημερινής σειράς!
Δείτε τους να αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής τους και να παίρνουν σημαντικές αποφάσεις που θα συγκλονίσουν!
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Σκηνοθεσία: Ανδρέας ΓεωργίουΠρωταγωνιστούν:Αποστόλης ΤότσικαςΑνδρέας ΓεωργίουΕλένη Βαΐτσουκαι η Εβελίνα ΠαπούλιαΓιώργος ΖένιοςΣτον ρόλο του "Μάρκου" ο Αντώνης Καρυστινός Στον ρόλο της "Κωνσταντίνας" η Τζόυς ΕυείδηΚούλλης Νικολάου Βαρβάρα Λάρμου Αλέξανδρος Παρίσης
Συμπρωταγωνιστούν:Μαρίνος ΚόνσολοςΤζούλη ΤσόλκαΜέλπω ΚολόμβουΧριστιάνα ΘεοδώρουΑνατολή ΓρηγοριάδουΣτέφανος ΜιχαήλΠαυλίνα ΜαυρήΣτον ρόλο της "γιαγιάς" η Έλλη ΚυριακίδουΚαι τα παιδιά: Χριστίνα Αδωνη και Tera Elle Perrie.Θεοχάρης ΙωαννίδηςΜαρία ΙωάννουΚρίστοφερ ΓεωργίουΝίκος ΒερλέκηςΚωστοπούλου ΣτέλλαΑνδρέας ΒουγιούκαςΣτέφανι Χαραλάμπους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...