Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013

Βαλς με 12 θεούς - Δείτε τα επεισόδια 16,17,18,19,20Επεισόδιο 16: Η Αντιγόνη, νιώθει ενοχές για την περιπέτεια του πατέρα της, θέλει να πείσει τον Κωστή να προσπαθήσουν ξανά και τον καλεί να γυρίσει σπίτι. Ο Κωστής πείθεται, όμως η Αντιγόνη του θέτει τους όρους της συγκατοίκησής, που τον δυσκολεύουν. Η Μαρίνα γελοιοποιείται μπροστά στους συνεργάτες του Νικήτα μετά την επίθεσή της. Ο Νικήτας την κατηγορεί ότι πέφτει θύμα της κάθε υποψίας που της μπαίνει στο μυαλό. Η Μαρίνα όμως του παρουσιάζει το δώρο της ερωμένης του: τα μανικετόκουμπα. Η Ναταλία, διχασμένη με το θέμα του Πέτρου, συναντάει την Νάσια αναζητώντας μία λύση. Η Νάσια την φέρει αντιμέτωπη με τους εσωτερικούς της φόβους. Στο νοσοκομείο, η Ελπίδα συναντάει την μικρή Γιαννούλα που της ξυπνά επώδυνες αναμνήσεις. Ο Μηνάς απολογείται στον Νίκο για την απουσία του από την συνάντηση με τον Φατούρο. Ο Νίκος ακούει τις δικαιολογίες του, για να αποκαλύψει στο τέλος, τα ψέματά του. Την ίδια στιγμή, ο Φατούρος προσεγγίζει τον Κωστή με μια επαγγελματική πρόταση, χωρίς να ξέρει ότι ο Κωστής πιστεύει πως είναι ο εραστής της γυναίκας του.

Δες εδώ το επεισόδιο


Επεισόδιο 17: Ο Κωστής σκέφτεται την πρόταση της Αντιγόνης να γυρίσει στο σπίτι του, ενώ η Αντιγόνη ανακοινώνει στη Σοφία ότι ο Κωστής θα γυρίσει στο σπίτι. Ο Κωστής ζητάει απ΄ τον Πρόεδρο ν΄ αναλάβει κάποιος άλλος τον Φατούρο, αλλά, δεν του λέει το λόγο. Η Ναταλία λέει στον Νικήτα ότι θα πάει το βράδυ να φάνε μαζί στο καινούργιο του σπίτι, γιατί θέλει να το δει. Ο Νικήτας, στριμωγμένος, λέει στη Μαρίνα ότι θα βγει με πελάτες. Η Μαρίνα, που τον άκουσε να μιλάει στο τηλέφωνο, σίγουρη ότι μιλούσε με την Κλαίρη, του λέει ότι αυτή θα βγει και του προτείνει να φέρει τους πελάτες τους για φαγητό στο σπίτι τους, για να τον παγιδέψει. Πράγματι, τηλεφωνεί στην Ελπίδα και τη στήνουν έξω απ΄ το σπίτι της Μαρίνας για να δουν την Κλαίρη να φτάνει και να τους πιάσουν στα πράσα, ενώ η Ναταλία ετοιμάζεται να πάει στο δείπνο με το Νικήτα.


Δες εδώ το επεισόδιο


Επεισόδιο 18: Η Αντιγόνη έχει ετοιμάσει τον ξενώνα για τον Κωστή, αυτός όμως δεν έχει αποφασίσει αν θα γυρίσει. Ο Νίκος, απογοητευμένος από την στάση του Κωστή, δίνει στο Μηνά μία μεγάλη ευκαιρία: αν κερδίσει το χαρτοφυλάκιο του Φατούρου θα πάρει την θέση του Κωστή στην εταιρία. Η Μαρίνα παρακολουθεί το σπίτι της με την βοήθεια της Ελπίδας, θέλοντας να πιάσει τον Νικήτα στα πράσα με την ερωμένη του ενώ αυτός περνάει το βράδυ με την Ναταλία στο σπίτι της Μίνας που της το παρουσιάζει σαν δικό του. Η Ναταλία αφήνεται να πιστέψει το Νικήτα. Την επόμενη μέρα συναντάει την Νάσια που επισημαίνει τις «τρύπες» στις δικαιολογίες του Νικήτα. Η Ναταλία αρνείται να το δει και έρχεται σε έντονη σύγκρουση με την Νάσια. Ο Νικήτας ομολογεί στον Δημήτρη ότι απατά την Μαρίνα αλλά τον απειλεί πως αν τον καρφώσει θα υποστεί τα αντίποινα.


Δες εδώ το επεισόδιο


Επεισόδιο 19: Η Αντιγόνη τα βάζει με το Μηνά, γιατί πιστεύει ότι αυτός είπε στον Κωστή για τη σχέση τους. Ο Μηνάς το αρνείται και την παρακαλεί για ακόμα μια φορά να μη χαλάσει τη σχέση τους. Η Νάσια λέει στη Ναταλία ότι η γνώμη της είναι πως ο Πέτρος της λέει ψέματα. Η Ναταλία, στεναχωρημένη, ξεσπάει και τα βάζει μαζί της, μιλώντας της απότομα και σκληρά. Αμέσως, όμως, το μετανιώνει και της ζητάει συγνώμη, ενώ η Νάσια ταράζεται πολύ. Ο Κωστής αποφασίζει να ψάξει για σπίτι και ζητάει τη βοήθεια της Ναταλίας. Ο Λευτέρης λέει στη Μαρίνα ότι μπορεί να βρει πού ήταν ο Νικήτας το προηγούμενο βράδυ απ΄ το GPS του αυτοκινήτου του. Πράγματι, η Μαρίνα, με τη βοήθεια του Λευτέρη, βρίσκει τη διεύθυνση της πολυκατοικίας που είναι το διαμέρισμα της Μίνας κι αποφασίζει να πάει εκεί να τσεκάρει.


Δες εδώ το επεισόδιο


Επεισόδιο 20: Ο Πρόεδρος ανακοινώνει στον Κωστή ότι ο Μηνάς έκλεισε πελάτη τον Φατούρο. Ο Κωστής, που έχει μάθει ότι ο Μηνάς είναι ο εραστής της Αντιγόνης, λέει στον Πρόεδρο ότι χώρισε με την Αντιγόνη και του δίνει την παραίτηση του. Ο Πρόεδρος τον παρακαλεί να μείνει στην υπογραφή των συμβολαίων με τον Φατούρο, αλλά, ο Κωστής δε θέλει. Τελικά, μένει και κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, τον περιμένει μια έκπληξη. Η Μαρίνα, που έχει δει τον πατέρα της μαζί με τη Μίνα, σκέφτεται, αν πρέπει να μιλήσει ή όχι στη μητέρα της γι΄ αυτό. Τελικά, αποφασίζει να πάει στο σπα, όπου είναι η Αλίκη, με σκοπό να της πει την αλήθεια. Ο Λευτέρης λέει ξανά στην Ελπίδα πως θέλει να κάνουν παιδί, αλλά, η Ελπίδα του το κόβει για άλλη μια φορά. Η Νάσια παίρνει την απόφαση και πάει στο χωριό, όπου ζει η γυναίκα που είχε υιοθετήσει την κόρη της. Τη συναντάει και της κάνει ερωτήσεις, χωρίς να της πει ποια είναι.


Δες εδώ το επεισόδιο


Περιγραφή

 Ο Κωστής (Μάνος Παπαγιάννης), η Μαρίνα (Αντωνία Χαραλάμπους), η Ελπίδα (Μαρίνα Βρόντη) και η Ναταλία (Χρυσή Ανδρέου) γνωρίζονται μετά από μια καραμπόλα. Ο καθένας κουβαλά ένα παρελθόν, έντονο και οδυνηρό.

Ο Κωστής, έχει προσπαθήσει δέκα χρόνια να τα καταφέρει επαγγελματικά, και τη στιγμή της επιβράβευσης, η γυναίκα του, ζητά διαζύγιο. Μένει χωρίς σπίτι, χωρίς οικογένεια, νιώθει να μην έχει κανένα λόγο ύπαρξης. Ο Κωστής πρέπει να ξαναφτιάξει τη ζωή του, πρακτικά και ουσιαστικά, να κερδίσει τη σχέση του με την κόρη του, να ξεπεράσει την απιστία της γυναίκας του, να νιώσει ξανά τη δυνατότητα να αγαπήσει.

Η Μαρίνα, παντρεμένη με ένα όμορφο και συμφεροντολόγο σύζυγο, προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια. Δεν έχει ακόμα ξεπεράσει τον νεανικό της έρωτα, που την ακολουθεί από τα φοιτητικά της χρόνια. Όταν ο πατέρας της καταστρέφεται οικονομικά, ο σύζυγός της, την εγκαταλείπει κι αυτή αποφασίζει να εργαστεί και να αλλάξει ζωή. Προχωρά στο διαζύγιο με τον άντρα της, ενώ την ίδια στιγμή, ανακαλύπτει πως έχει μείνει έγκυος μαζί του. Ξαναβλέπει τον παλιό της έρωτα, το Φίλιππο, και μετά από δισταγμούς και φόβους παραδίνεται ξανά στην αγάπη του, ξεπερνώντας ακόμα και το γεγονός ότι το παιδί που θα γεννήσει ανήκει σε κάποιον άλλον. Αυτός όμως δεν έχει ξεπεράσει την απόρριψη που δέχτηκε κάποτε από αυτήν και με τη σειρά του την τιμωρεί… Μέχρι να αποδεχτεί ότι η αγάπη είναι ισχυρότερη από κάθε εγωισμό και ανάγκη για εκδίκηση.

Η Ελπίδα, νοσοκόμα στο αντικαρκινικό, διατηρεί ερωτικούς δεσμούς, μόνο και μόνο για να μην την διαλύει η μοναξιά. Δεν αγαπά και δεν δένεται με κανέναν απ’ αυτούς. Έχει χωρίσει τον άντρα που παντρεύτηκε στα δεκαοκτώ γιατί δεν είχε καμιά ουσιαστική σχέση μαζί του. Νιώθει έντονα τη μάχη με το θάνατο, που ζουν οι ασθενείς της και λειτουργεί στη σχέση με τους τρεις, σαν ο καταλύτης, που τα καταλαβαίνει όλα και παρεμβαίνει την κατάλληλη στιγμή. Διατηρεί μια σχέση με το Λευτέρη που την βάζει σε διαδικασία να σκεφτεί μια διαφορετική ζωή με παιδιά και οικογενειακή ευτυχία, αλλά οι δαίμονες από το παρελθόν δεν την αφήνουν να προχωρήσει. Νέα είχε εμπλακεί σε ένα δυστύχημα με θύμα ένα δωδεκάχρονο κοριτσάκι… Ζητά την εξιλέωση μέσα από τη δουλειά της νοσοκόμας, αλλά παράλληλα αποφασίζει να βρει τους γονείς του. Βρίσκει τον πατέρα του κοριτσιού – που είναι ο πρόεδρος της εταιρείας που εργάζεται ο Κωστής – τον Νίκο Κυριακίδη (Στράτος Τζώρτζογλου) και τον ερωτεύεται πραγματικά… Το δίλημμά της είναι αν θα αποκαλύψει το ποια είναι και τι ρόλο έχει παίξει στη ζωή του…

Ο Νίκος Κυριακίδης είναι ένας δίκαιος άνθρωπος, ένα σημαντικό στέλεχος της εταιρείας, αυτός που εμπιστεύεται τον Κωστή και του δίνει τη θέση του διευθυντή. Είναι μοναχικός και ζει με τις μνήμες της τραγικής κατάληξης της οικογένειας του. Έχασε τη δωδεκάχρονη κόρη του και η γυναίκα του έφυγε μακριά, προσπαθώντας να γλιτώσει από την κατάθλιψη που τύλιγε τον ίδιο… Ερωτεύεται την Ελπίδα χωρίς να γνωρίζει ποια είναι. Όταν έρχεται η αποκάλυψη, το δίλημμα του ανάμεσα στην αγάπη και την απόδοση δικαιοσύνης είναι μεγάλο…

Η Ελπίδα στο τέλος – αφού βιώνει το μεγάλο έρωτα – νοσεί και η ίδια, και οδηγείται γενναία στη μάχη με το δικό της πεπρωμένο. Μόνη στην αρχή, όπως – εκτός απ’ αυτούς τους δώδεκα μήνες – έζησε. Μετά, με τη συμπαράσταση των φίλων και του Νίκου που με την αγάπη του προσπαθεί να νικήσει το θάνατο…

Η Ναταλία, έχει μια αλυσίδα αποτυχημένων δεσμών. Ενώ είναι όμορφη, γλυκιά, με κατανόηση, όλοι της οι εραστές την παρατούν, την βαριόνται. Η σχέση με την οικογένεια της περίεργη, απαιτεί λύση. Είναι υιοθετημένη και έχει εισπράξει απόρριψη αντί για στοργή και αγάπη. Η σχέση της με τη θετή της μητέρα και την αδερφή της είναι πολύ κακή. Η μόνη που στέκεται σαν άγγελος γι αυτήν είναι η Νάσια Αγραφιώτου (Κάτια Δανδουλάκη), διάσημη συγγραφέας, της οποίας τα βιβλία επιμελείται. Η Νάσια γίνεται φίλη και μέντορας της Ναταλίας, ενώ αποκαλύπτει σιγά-σιγά την αληθινή της ταυτότητα προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις στη σχέση τους… Όταν η Ναταλία νιώθει πως ερωτεύεται τον Κωστή, αισθάνεται φόβο. Αισθάνεται ανεπαρκής και αρνείται να μπει στη διαδικασία μιας παραπάνω απόρριψης, που θα της στερήσει ένα σημαντικό φίλο. Την πονά να τον βλέπει με άλλες γυναίκες. Σιγά-σιγά όμως, με την αγάπη των άλλων, η προσωπικότητα της ανθίζει και αποκαλύπτεται, εκδηλώνει τον έρωτα της και κερδίζει την αγάπη του Κωστή, αλλά και της κόρης του, της Σοφίας.

Οι ιστορίες των τεσσάρων προχωρούν παράλληλα, με συνεχείς ανατροπές, τους δώδεκα μήνες που κρατά η φιλία τους. Επιδρούν και στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Συμπάσχουν αλλά και ορθώνουν το ανάστημα τους σε όποιον βλάψει ή πληγώσει, κάποιον από τους τέσσερεις.

Παίζουν: Κάτια Δανδουλάκη, Μάνος Παπαγιάννης, Στράτος Τζώρτζογλου, Αντωνία Χαραλάμπους, Μαρίνα Βρόντη, Χρυσή Αντρέου,  Κωνστάντια Παύλου, Γιώργος Τζωρτζής, Έλενα Ευσταθίου, Αγγελική Φιλιππίδου, Κώστας Καζάκας, Βίβιαν Νικολαϊδου, Μιχάλης Μακρής, Άλκης Χρήστου, Ελένη Οδυσσέως,  Γιάννης Ιωάννου, Τζούλη Τσόλκα, Μαρία Μπεγιάζη, Γιώργος Σοφοκλέους, Κώστας Σχοινιού, Αστέρω Κυπριανού, Ίρια Ψαρά, Αρετή Θεοδώρου

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Γεωργίου, Δημήτρης Δεμοιράκος

Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...