Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013

Βαλς με 12 θεούς - Δείτε τα επεισόδια 11,12,13,14,15

Επεισόδιο 11: Στο πάρτι της εταιρίας η Αντιγόνη και ο Κωστής υποκρίνονται το ευτυχισμένο ζευγάρι μπροστά στο Νίκο. Ο Μηνάς, εξοργισμένος από την προδοσία της Αντιγόνης, απειλεί να αποκαλύψει την αλήθεια μπροστά σε όλους. Η Ελπίδα αισθάνεται ασφυκτικά από τις πιέσεις του Λευτέρη με τον οποίο έχει βγει για δείπνο. Στο ίδιο εστιατόριο η Αλίκη τρώει μαζί με τον Δημήτρη που προσπαθεί να διώξει τις υποψίες της. Η Αλίκη ακούει τυχαία στην τουαλέτα δύο κυρίες του κύκλου τους που μιλούν για τις απιστίες του Δημήτρη. Πίνει πολύ. Η Ναταλία και η Μαρίνα έρχονται πιο κοντά χωρίς να γνωρίζουν ότι ο άνδρας που τις βασανίζει και τις δύο είναι το ίδιο άτομο, ο Νικήτας που βγαίνει ραντεβού με την Κλαίρη που τον φλερτάρει όλο και πιο επιθετικά.

Δες εδώ το επεισόδιο

Επεισόδιο 12: Ο Κωστής βλέπει πάλι το σπορ αυτοκίνητο, απ΄ το οποίο βγήκε η Αντιγόνη, στο πάρκινγκ της εταιρίας. Η Μαρίνα ανησυχεί πολύ για την κατάσταση της Αλίκης, που έχει λιποθυμήσει την προηγουμένη απ΄ το ποτό. Η μητέρα της προσπαθεί να την καθησυχάσει. Η Άννα βλέπει το Λευτέρη στο σπίτι της Ελπίδας και μένει άναυδη. Προσπαθεί να την πείσει ότι δεν είναι ο κατάλληλος γι΄ αυτήν, αλλά, η Ελπίδα της ανακοινώνει πως αποφάσισαν να συζήσουν δοκιμαστικά με το Λευτέρη. Η Σοφία ρωτάει την Αντιγόνη πώς πέρασε στη γιορτή με τον Κωστή. Η Αντιγόνη έκπληκτη που η Σοφία το ξέρει. Ο Κωστής ψάχνει να βρει ποιος απ΄ τους υπαλλήλους της εταιρίας έχει σπορ αυτοκίνητο, ενώ ο Πρόεδρος του επισημαίνει να ασχοληθεί πιο πολύ μ΄ έναν σημαντικό υποψήφιο πελάτη τους, τον Φατούρο, που τον έχει παραμελήσει. Η Μαρίνα λέει στη Ναταλία ότι θα βάλει ντετέκτιβ να παρακολουθήσει τον πατέρα της, ενώ η Άννα φεύγει για την Πάφο και λέει στην Ελπίδα να πάει μαζί της.

Δες εδώ το επεισόδιο

Επεισόδιο 13: Η Ευγενία λέει στον Κωστή ότι το σπορ αμάξι που ψάχνει, είναι του Φατούρου, του υποψήφιου πελάτη της εταιρίας. Η Αντιγόνη, έξαλλη που ο πατέρας της είπε στη Σοφία ότι πήγε στη γιορτή με τον Κωστή, πάει στο πατρικό της και του ζητάει το λόγο. Μαλώνουν άσχημα κι ο καυγάς τους έχει απρόοπτες συνέπειες. Ο Κωστής συναντάει τα τρία κορίτσια και τους λέει ότι η Αντιγόνη τα ΄χει μ΄ έναν υποψήφιο πελάτη του, το Φατούρο κι ότι θέλει να του σπάσει τα μούτρα. Ο Δημήτρης προσπαθεί να είναι περιποιητικός με την Αλίκη για να διαλύσει τις υποψίες της και δεν πάει στη δουλειά του για να καθίσει μαζί της, αλλά, εκείνη φεύγει, γιατί έχει ραντεβού μ΄ έναν πλαστικό χειρουργό. Ο Πρόεδρος λέει στο Μηνά να κάνει ότι κλέβει τον Φατούρο από πελάτη απ΄ τον Κωστή, μήπως ο Κωστής κινητοποιηθεί περισσότερο.

Δες εδώ το επεισόδιο

Επεισόδιο 14: Ο Λευτέρης μετακομίζει στο σπίτι της Ελπίδας μετατρέποντας το σαλόνι της σε εφηβικό δωμάτιο. Η Ελπίδα γίνεται έξαλλη μαζί του απειλώντας να λήξει την συγκατοίκηση. Η Ναταλία συναντιέται με την Νάσια η οποία την αναγκάζει να της μιλήσει ανοιχτά για όσα την βασανίζουν. Ο Κωστής αποφασίζει να διεκδικήσει ξανά την Αντιγόνη. Την ίδια στιγμή ο Μιχάλης καταρρέει όταν μαθαίνει ότι ο γάμος της κόρης του διαλύεται. Η Αντιγόνη αισθάνεται ενοχές, θεωρώντας τον εαυτό της υπεύθυνο για την καρδιακή προσβολή του πατέρα της. Ο Κωστής φτάνει στο νοσοκομείο ειδοποιημένος από την Σοφία. Παράλληλα όμως φτάνει και ο Μηνάς. Η Αλίκη αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι τρέχει με το Νικήτα και την Κλαίρη και το μοιράζεται με την Μαρίνα και τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης προσπαθεί να ψαρέψει τον Νικήτα. Ο Νικήτας τον εκβιάζει πως θα αποκαλύψει την σχέση του με την Μίνα στην Αλίκη.

Δες εδώ το επεισόδιο

Επεισόδιο 15: Η Μαρίνα δε λέει στο Νικήτα ότι βρήκε τα μανικετόκουμπα και το σημείωμα, παρά αποφασίζει να τον ακολουθήσει για να δει, αν θα συναντήσει την Κλαίρη. Ο Νικήτας, στο μεταξύ, τηλεφωνεί στη Ναταλία για να βρεθούν, αλλά, εκείνη, που βρίσκεται με τη Νάσια, δεν του απαντάει στο τηλέφωνο. Ο Κωστής πάει στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο Μιχάλης, που είναι σοβαρά. Ρωτάει τη Φωτεινή τι συνέβη και το έπαθε, αλλά, η Φωτεινή δεν του λέει για τον καυγά που είχαν Μιχάλης και Αντιγόνη. Η Αντιγόνη, συντριμμένη απ΄ τις τύψεις γι΄ αυτό που έπαθε ο πατέρας της, ζητάει απ΄ το Μηνά να χωρίσουν. Η Μαρίνα ακολουθεί το Νικήτα. Τον βλέπει να μπαίνει σ΄ ένα μπαρ και τη στήνει απ΄ έξω. Σίγουρη ότι ο Νικήτας πήγε να συναντήσει την ερωμένη του, τηλεφωνεί στην Ελπίδα, για να τη βοηθήσει να το χειριστεί. Η Αντιγόνη ζητάει απ΄ τον Κωστή να μιλήσουν οι δυο τους.

Δες εδώ το επεισόδιο
Περιγραφή

 Ο Κωστής (Μάνος Παπαγιάννης), η Μαρίνα (Αντωνία Χαραλάμπους), η Ελπίδα (Μαρίνα Βρόντη) και η Ναταλία (Χρυσή Ανδρέου) γνωρίζονται μετά από μια καραμπόλα. Ο καθένας κουβαλά ένα παρελθόν, έντονο και οδυνηρό.

Ο Κωστής, έχει προσπαθήσει δέκα χρόνια να τα καταφέρει επαγγελματικά, και τη στιγμή της επιβράβευσης, η γυναίκα του, ζητά διαζύγιο. Μένει χωρίς σπίτι, χωρίς οικογένεια, νιώθει να μην έχει κανένα λόγο ύπαρξης. Ο Κωστής πρέπει να ξαναφτιάξει τη ζωή του, πρακτικά και ουσιαστικά, να κερδίσει τη σχέση του με την κόρη του, να ξεπεράσει την απιστία της γυναίκας του, να νιώσει ξανά τη δυνατότητα να αγαπήσει.

Η Μαρίνα, παντρεμένη με ένα όμορφο και συμφεροντολόγο σύζυγο, προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια. Δεν έχει ακόμα ξεπεράσει τον νεανικό της έρωτα, που την ακολουθεί από τα φοιτητικά της χρόνια. Όταν ο πατέρας της καταστρέφεται οικονομικά, ο σύζυγός της, την εγκαταλείπει κι αυτή αποφασίζει να εργαστεί και να αλλάξει ζωή. Προχωρά στο διαζύγιο με τον άντρα της, ενώ την ίδια στιγμή, ανακαλύπτει πως έχει μείνει έγκυος μαζί του. Ξαναβλέπει τον παλιό της έρωτα, το Φίλιππο, και μετά από δισταγμούς και φόβους παραδίνεται ξανά στην αγάπη του, ξεπερνώντας ακόμα και το γεγονός ότι το παιδί που θα γεννήσει ανήκει σε κάποιον άλλον. Αυτός όμως δεν έχει ξεπεράσει την απόρριψη που δέχτηκε κάποτε από αυτήν και με τη σειρά του την τιμωρεί… Μέχρι να αποδεχτεί ότι η αγάπη είναι ισχυρότερη από κάθε εγωισμό και ανάγκη για εκδίκηση.

Η Ελπίδα, νοσοκόμα στο αντικαρκινικό, διατηρεί ερωτικούς δεσμούς, μόνο και μόνο για να μην την διαλύει η μοναξιά. Δεν αγαπά και δεν δένεται με κανέναν απ’ αυτούς. Έχει χωρίσει τον άντρα που παντρεύτηκε στα δεκαοκτώ γιατί δεν είχε καμιά ουσιαστική σχέση μαζί του. Νιώθει έντονα τη μάχη με το θάνατο, που ζουν οι ασθενείς της και λειτουργεί στη σχέση με τους τρεις, σαν ο καταλύτης, που τα καταλαβαίνει όλα και παρεμβαίνει την κατάλληλη στιγμή. Διατηρεί μια σχέση με το Λευτέρη που την βάζει σε διαδικασία να σκεφτεί μια διαφορετική ζωή με παιδιά και οικογενειακή ευτυχία, αλλά οι δαίμονες από το παρελθόν δεν την αφήνουν να προχωρήσει. Νέα είχε εμπλακεί σε ένα δυστύχημα με θύμα ένα δωδεκάχρονο κοριτσάκι… Ζητά την εξιλέωση μέσα από τη δουλειά της νοσοκόμας, αλλά παράλληλα αποφασίζει να βρει τους γονείς του. Βρίσκει τον πατέρα του κοριτσιού – που είναι ο πρόεδρος της εταιρείας που εργάζεται ο Κωστής – τον Νίκο Κυριακίδη (Στράτος Τζώρτζογλου) και τον ερωτεύεται πραγματικά… Το δίλημμά της είναι αν θα αποκαλύψει το ποια είναι και τι ρόλο έχει παίξει στη ζωή του…

Ο Νίκος Κυριακίδης είναι ένας δίκαιος άνθρωπος, ένα σημαντικό στέλεχος της εταιρείας, αυτός που εμπιστεύεται τον Κωστή και του δίνει τη θέση του διευθυντή. Είναι μοναχικός και ζει με τις μνήμες της τραγικής κατάληξης της οικογένειας του. Έχασε τη δωδεκάχρονη κόρη του και η γυναίκα του έφυγε μακριά, προσπαθώντας να γλιτώσει από την κατάθλιψη που τύλιγε τον ίδιο… Ερωτεύεται την Ελπίδα χωρίς να γνωρίζει ποια είναι. Όταν έρχεται η αποκάλυψη, το δίλημμα του ανάμεσα στην αγάπη και την απόδοση δικαιοσύνης είναι μεγάλο…

Η Ελπίδα στο τέλος – αφού βιώνει το μεγάλο έρωτα – νοσεί και η ίδια, και οδηγείται γενναία στη μάχη με το δικό της πεπρωμένο. Μόνη στην αρχή, όπως – εκτός απ’ αυτούς τους δώδεκα μήνες – έζησε. Μετά, με τη συμπαράσταση των φίλων και του Νίκου που με την αγάπη του προσπαθεί να νικήσει το θάνατο…

Η Ναταλία, έχει μια αλυσίδα αποτυχημένων δεσμών. Ενώ είναι όμορφη, γλυκιά, με κατανόηση, όλοι της οι εραστές την παρατούν, την βαριόνται. Η σχέση με την οικογένεια της περίεργη, απαιτεί λύση. Είναι υιοθετημένη και έχει εισπράξει απόρριψη αντί για στοργή και αγάπη. Η σχέση της με τη θετή της μητέρα και την αδερφή της είναι πολύ κακή. Η μόνη που στέκεται σαν άγγελος γι αυτήν είναι η Νάσια Αγραφιώτου (Κάτια Δανδουλάκη), διάσημη συγγραφέας, της οποίας τα βιβλία επιμελείται. Η Νάσια γίνεται φίλη και μέντορας της Ναταλίας, ενώ αποκαλύπτει σιγά-σιγά την αληθινή της ταυτότητα προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις στη σχέση τους… Όταν η Ναταλία νιώθει πως ερωτεύεται τον Κωστή, αισθάνεται φόβο. Αισθάνεται ανεπαρκής και αρνείται να μπει στη διαδικασία μιας παραπάνω απόρριψης, που θα της στερήσει ένα σημαντικό φίλο. Την πονά να τον βλέπει με άλλες γυναίκες. Σιγά-σιγά όμως, με την αγάπη των άλλων, η προσωπικότητα της ανθίζει και αποκαλύπτεται, εκδηλώνει τον έρωτα της και κερδίζει την αγάπη του Κωστή, αλλά και της κόρης του, της Σοφίας.

Οι ιστορίες των τεσσάρων προχωρούν παράλληλα, με συνεχείς ανατροπές, τους δώδεκα μήνες που κρατά η φιλία τους. Επιδρούν και στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Συμπάσχουν αλλά και ορθώνουν το ανάστημα τους σε όποιον βλάψει ή πληγώσει, κάποιον από τους τέσσερεις.

Παίζουν: Κάτια Δανδουλάκη, Μάνος Παπαγιάννης, Στράτος Τζώρτζογλου, Αντωνία Χαραλάμπους, Μαρίνα Βρόντη, Χρυσή Αντρέου,  Κωνστάντια Παύλου, Γιώργος Τζωρτζής, Έλενα Ευσταθίου, Αγγελική Φιλιππίδου, Κώστας Καζάκας, Βίβιαν Νικολαϊδου, Μιχάλης Μακρής, Άλκης Χρήστου, Ελένη Οδυσσέως,  Γιάννης Ιωάννου, Τζούλη Τσόλκα, Μαρία Μπεγιάζη, Γιώργος Σοφοκλέους, Κώστας Σχοινιού, Αστέρω Κυπριανού, Ίρια Ψαρά, Αρετή Θεοδώρου

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Γεωργίου, Δημήτρης Δεμοιράκος

Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...