Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013

Βαλς με 12 θεούς - Δείτε τα επεισόδια 31,32,33,34,35

Επεισόδιο 31: Ο Λευτέρης βρίσκει το απόκομμα της εφημερίδας που φυλάει η Ελπίδα απ΄ το ατύχημα και τη ρωτάει γι΄ αυτό. Η Ελπίδα δεν του λέει την αλήθεια, αλλά, πανικοβάλλεται. Ο Λευτέρης, πολύ ανήσυχος , της προτείνει να πάει σε μια ψυχίατρο να μιλήσει. Ο Νικήτας κατηγορεί τη Μαρίνα ότι ποτέ δεν τον αγάπησε πραγματικά κι ότι σκεφτόταν πάντα το Φίλιππο, προκαλώντας της τύψεις, ενώ η Ναταλία δεν είναι σίγουρη ότι έκανε καλά που βρήκε διαμέρισμα στον Κωστή δίπλα στο δικό της μια που νιώθει να δένεται περίεργα μαζί του παρόλο που η Νάσια την καθησυχάζει.. Ο Νίκος προσπαθεί να μάθει τη Λίζα να συμπεριφέρεται σαν εργαζόμενη και όχι σαν θαμώνας του κλαμπ, προκειμένου να εργαστεί στη εταιρεία.

Δες εδώ το επεισόδιο

Επεισόδιο 32: Η επίσκεψη στην ψυχολόγο που της κανόνισε ο Λευτέρης, δεν βοηθάει την Ελπίδα να αποκαλύψει το μυστικό που την βαραίνει από το παρελθόν. Ενώ η απόφαση της Μαρίνας να μην προχωρήσει σε διαζύγιο μαζί με την μητέρα της, θα έχει συνέπειες που η ίδια δεν περιμένει. Καθώς οι πρώτες μέρες της Λίζας στην εταιρία στο γραφείο του προέδρου αποδεικνύονται πραγματικά επεισοδιακές, κι οι τρεις φίλες βοηθούν τον Κωστή να επιπλώσει το σπίτι του και το δωμάτιο που ετοιμάζει για την μικρή του κόρη, η Νάσια θα ανακαλύψει κάτι που η Ναταλία δεν ξέρει για τον Πέτρο της... .

Δες εδώ το επεισόδιο

Επεισόδιο 33: Η Μαρίνα αποφασίζει να συγχωρήσει τον Νικήτα και να προσπαθήσουν να κάνουν μία νέα αρχή. H Κλαίρη όμως καραδοκεί έτοιμη να δημιουργήσει νέα εμπόδια στην σχέση τους. Η Ναταλία βοηθά τον Κωστή να βάψει το δωμάτιο της Σοφίας. Καθώς οι δυο τους έρχονται πιο κοντά, η φιλία τους αρχίζει να αλλάζει χαρακτήρα. Ο Μηνάς προσπαθεί να προσεγγίσει τη Σοφία που πεισμώνει και αντιδρά , φέρνοντάς τον στα όριά του. Η Νάσια σοκαρισμένη ανακαλύπτει ότι ο Νικήτας κάνει διπλή ζωή, κοροϊδεύοντας τη Ναταλία ενώ είναι παντρεμένος με την Μαρίνα. Αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια στη Ναταλία και την καλεί στο σπίτι της. Η Ελπίδα ομολογεί στην Κατερίνα την αλήθεια για το σκοτεινό παρελθόν της. Η Κατερίνα δείχνει κατανόηση αλλά η Ελπίδα αδυνατεί να συγχωρήσει τον εαυτό της. Ο Νίκος προσπαθεί να εντάξει τη Λίζα στην εταιρία αλλά αντιμετωπίζει συνέχεια προβλήματα. Η Λίζα τον πείθει να την ακολουθήσει στην βραδινή της έξοδο σε ένα κλαμπ. Εκεί τον περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη.

Δες εδώ το επεισόδιο

Επεισόδιο 34: Η Κλαίρη πάει στο σπίτι της Μαρίνας και λέει στο Νικήτα ότι τον περιμένει την επομένη στο σπίτι της. Ο Πρόεδρος μιλάει με τη Λίζα έξω απ΄ το κλαμπ και προσπαθεί να καταλάβει τι την οδηγεί να φέρεται έτσι παράξενα κι αλλοπρόσαλλα, αλλά εκείνη του απαντάει, όπως πάντα, αόριστα. Η Ελπίδα βλέπει πάλι εφιάλτη κι ο Λευτέρης τη ρωτάει τι είπαν με την ψυχολόγο. Η Ναταλία ξυπνάει τον Κωστή και του πάει πρωινό για να ξεκινήσουν να βάφουν το δωμάτιο της Σοφίας. Ο Κωστής της κάνει ερωτήσεις για τον Πέτρο και τη ρωτάει πότε θα τους τον γνωρίσει. Η Αλίκη πάει στο σπίτι της Μαρίνας και βλέπει άναυδη τη Μαρίνα και τον Νικήτα μέλι γάλα. Η Μαρίνα της λέει πως αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία στο γάμο της. Η Ελπίδα προσπαθεί να μιλήσει στην Κατερίνα για το ατύχημα, αλλά δεν τα καταφέρνει. Της υπόσχεται ότι θα μια μέρα θα βρει τη δύναμη να το κάνει. Η Λίζα πάει στο γραφείο κατ΄ ευθείαν απ΄ το κλαμπ και ξεσπάει σε κλάματα μπροστά στο Νίκο, ενώ ο Γιάννης με την Κλαίρη καταστρώνουν το σχέδιο τους για να πάρουν λεφτά απ΄ τον Νικήτα.

Δες εδώ το επεισόδιο

Επεισόδιο 35: Ο Κωστής ανακοινώνει στην Αντιγόνη πως νοίκιασε σπίτι, και γι’ αυτό διεκδικεί πια όλο τον χρόνο που δικαιούται με την κόρη του. Την ίδια στιγμή, η Νάσια, προσπαθεί να βρει τρόπο να πει στη Ναταλία την αλήθεια για τον «Πέτρο» και την πραγματική του ταυτότητα, χωρίς να την καταρρακώσει. Και καθώς ο Πρόεδρος εισχωρεί όλο και περισσότερο στον παράξενο κόσμο της Λίζας, με επιπτώσεις που κι ο ίδιος δεν φαντάζεται, η Ελπίδα ζητά από τον Λευτέρη να αναβάλλουν προς το παρόν το θέμα της απόκτησης παιδιού, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα κάνει ξεκάθαρο στον πατέρα της πως θα πρέπει να σταματήσει να βλέπει την ερωμένη του, αλλιώς θα μιλήσει στη μητέρα της για όλα...

Δες εδώ το επεισόδιο

Περιγραφή

 Ο Κωστής (Μάνος Παπαγιάννης), η Μαρίνα (Αντωνία Χαραλάμπους), η Ελπίδα (Μαρίνα Βρόντη) και η Ναταλία (Χρυσή Ανδρέου) γνωρίζονται μετά από μια καραμπόλα. Ο καθένας κουβαλά ένα παρελθόν, έντονο και οδυνηρό.

Ο Κωστής, έχει προσπαθήσει δέκα χρόνια να τα καταφέρει επαγγελματικά, και τη στιγμή της επιβράβευσης, η γυναίκα του, ζητά διαζύγιο. Μένει χωρίς σπίτι, χωρίς οικογένεια, νιώθει να μην έχει κανένα λόγο ύπαρξης. Ο Κωστής πρέπει να ξαναφτιάξει τη ζωή του, πρακτικά και ουσιαστικά, να κερδίσει τη σχέση του με την κόρη του, να ξεπεράσει την απιστία της γυναίκας του, να νιώσει ξανά τη δυνατότητα να αγαπήσει.

Η Μαρίνα, παντρεμένη με ένα όμορφο και συμφεροντολόγο σύζυγο, προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια. Δεν έχει ακόμα ξεπεράσει τον νεανικό της έρωτα, που την ακολουθεί από τα φοιτητικά της χρόνια. Όταν ο πατέρας της καταστρέφεται οικονομικά, ο σύζυγός της, την εγκαταλείπει κι αυτή αποφασίζει να εργαστεί και να αλλάξει ζωή. Προχωρά στο διαζύγιο με τον άντρα της, ενώ την ίδια στιγμή, ανακαλύπτει πως έχει μείνει έγκυος μαζί του. Ξαναβλέπει τον παλιό της έρωτα, το Φίλιππο, και μετά από δισταγμούς και φόβους παραδίνεται ξανά στην αγάπη του, ξεπερνώντας ακόμα και το γεγονός ότι το παιδί που θα γεννήσει ανήκει σε κάποιον άλλον. Αυτός όμως δεν έχει ξεπεράσει την απόρριψη που δέχτηκε κάποτε από αυτήν και με τη σειρά του την τιμωρεί… Μέχρι να αποδεχτεί ότι η αγάπη είναι ισχυρότερη από κάθε εγωισμό και ανάγκη για εκδίκηση.

Η Ελπίδα, νοσοκόμα στο αντικαρκινικό, διατηρεί ερωτικούς δεσμούς, μόνο και μόνο για να μην την διαλύει η μοναξιά. Δεν αγαπά και δεν δένεται με κανέναν απ’ αυτούς. Έχει χωρίσει τον άντρα που παντρεύτηκε στα δεκαοκτώ γιατί δεν είχε καμιά ουσιαστική σχέση μαζί του. Νιώθει έντονα τη μάχη με το θάνατο, που ζουν οι ασθενείς της και λειτουργεί στη σχέση με τους τρεις, σαν ο καταλύτης, που τα καταλαβαίνει όλα και παρεμβαίνει την κατάλληλη στιγμή. Διατηρεί μια σχέση με το Λευτέρη που την βάζει σε διαδικασία να σκεφτεί μια διαφορετική ζωή με παιδιά και οικογενειακή ευτυχία, αλλά οι δαίμονες από το παρελθόν δεν την αφήνουν να προχωρήσει. Νέα είχε εμπλακεί σε ένα δυστύχημα με θύμα ένα δωδεκάχρονο κοριτσάκι… Ζητά την εξιλέωση μέσα από τη δουλειά της νοσοκόμας, αλλά παράλληλα αποφασίζει να βρει τους γονείς του. Βρίσκει τον πατέρα του κοριτσιού – που είναι ο πρόεδρος της εταιρείας που εργάζεται ο Κωστής – τον Νίκο Κυριακίδη (Στράτος Τζώρτζογλου) και τον ερωτεύεται πραγματικά… Το δίλημμά της είναι αν θα αποκαλύψει το ποια είναι και τι ρόλο έχει παίξει στη ζωή του…

Ο Νίκος Κυριακίδης είναι ένας δίκαιος άνθρωπος, ένα σημαντικό στέλεχος της εταιρείας, αυτός που εμπιστεύεται τον Κωστή και του δίνει τη θέση του διευθυντή. Είναι μοναχικός και ζει με τις μνήμες της τραγικής κατάληξης της οικογένειας του. Έχασε τη δωδεκάχρονη κόρη του και η γυναίκα του έφυγε μακριά, προσπαθώντας να γλιτώσει από την κατάθλιψη που τύλιγε τον ίδιο… Ερωτεύεται την Ελπίδα χωρίς να γνωρίζει ποια είναι. Όταν έρχεται η αποκάλυψη, το δίλημμα του ανάμεσα στην αγάπη και την απόδοση δικαιοσύνης είναι μεγάλο…

Η Ελπίδα στο τέλος – αφού βιώνει το μεγάλο έρωτα – νοσεί και η ίδια, και οδηγείται γενναία στη μάχη με το δικό της πεπρωμένο. Μόνη στην αρχή, όπως – εκτός απ’ αυτούς τους δώδεκα μήνες – έζησε. Μετά, με τη συμπαράσταση των φίλων και του Νίκου που με την αγάπη του προσπαθεί να νικήσει το θάνατο…

Η Ναταλία, έχει μια αλυσίδα αποτυχημένων δεσμών. Ενώ είναι όμορφη, γλυκιά, με κατανόηση, όλοι της οι εραστές την παρατούν, την βαριόνται. Η σχέση με την οικογένεια της περίεργη, απαιτεί λύση. Είναι υιοθετημένη και έχει εισπράξει απόρριψη αντί για στοργή και αγάπη. Η σχέση της με τη θετή της μητέρα και την αδερφή της είναι πολύ κακή. Η μόνη που στέκεται σαν άγγελος γι αυτήν είναι η Νάσια Αγραφιώτου (Κάτια Δανδουλάκη), διάσημη συγγραφέας, της οποίας τα βιβλία επιμελείται. Η Νάσια γίνεται φίλη και μέντορας της Ναταλίας, ενώ αποκαλύπτει σιγά-σιγά την αληθινή της ταυτότητα προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις στη σχέση τους… Όταν η Ναταλία νιώθει πως ερωτεύεται τον Κωστή, αισθάνεται φόβο. Αισθάνεται ανεπαρκής και αρνείται να μπει στη διαδικασία μιας παραπάνω απόρριψης, που θα της στερήσει ένα σημαντικό φίλο. Την πονά να τον βλέπει με άλλες γυναίκες. Σιγά-σιγά όμως, με την αγάπη των άλλων, η προσωπικότητα της ανθίζει και αποκαλύπτεται, εκδηλώνει τον έρωτα της και κερδίζει την αγάπη του Κωστή, αλλά και της κόρης του, της Σοφίας.

Οι ιστορίες των τεσσάρων προχωρούν παράλληλα, με συνεχείς ανατροπές, τους δώδεκα μήνες που κρατά η φιλία τους. Επιδρούν και στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Συμπάσχουν αλλά και ορθώνουν το ανάστημα τους σε όποιον βλάψει ή πληγώσει, κάποιον από τους τέσσερεις.

Παίζουν: Κάτια Δανδουλάκη, Μάνος Παπαγιάννης, Στράτος Τζώρτζογλου, Αντωνία Χαραλάμπους, Μαρίνα Βρόντη, Χρυσή Αντρέου,  Κωνστάντια Παύλου, Γιώργος Τζωρτζής, Έλενα Ευσταθίου, Αγγελική Φιλιππίδου, Κώστας Καζάκας, Βίβιαν Νικολαϊδου, Μιχάλης Μακρής, Άλκης Χρήστου, Ελένη Οδυσσέως,  Γιάννης Ιωάννου, Τζούλη Τσόλκα, Μαρία Μπεγιάζη, Γιώργος Σοφοκλέους, Κώστας Σχοινιού, Αστέρω Κυπριανού, Ίρια Ψαρά, Αρετή Θεοδώρου

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Γεωργίου, Δημήτρης Δεμοιράκος

Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...