Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

FATMAGUL - ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ : Δείτε τα επεισόδια 1,2,3,4,5 με ελληνικούς υπότιτλους
Επεισόδιο 1: Δραματική σειρά Τούρκικης παραγωγής.


Επεισόδιο 2: Δραματική σειρά Τούρκικης παραγωγής.


Επεισόδιο 3: Η επόμενη μέρα είναι σκοτεινή στην καρδιά όλων. Η Εμπέ Νινέ βρίσκει σε άθλια κατάσταση τη Φατμαγκιούλ εξαιτίας του βιασμού και την πηγαίνει αμέσως στο νοσοκομείο. Επηρεασμένη από την τραγωδία που πέρασε, η Φατμαγκιούλ βιώνει ένα μεγάλο ψυχολογικό τραύμα. Ο Σελίμ, ο Ερντογάν και ο Βουράλ συνειδητοποιούν σιγά-σιγά την κτηνωδία που διέπραξαν. Οι τύψεις του Κερίμ ολοένα και μεγαλώνουν και μέσα του ο πόνος τον κατατρώει. Η Μουκάντες, που δεν έχει νέα της Φατμαγκιούλ, στέλνει τον Ραχμί στο χωριό να την βρει, ωστόσο οι προσπάθειές του δεν φέρνουν αποτελέσματα. Χάρη στη Μουκάντες, ο Μουσταφά γυρίζοντας από το ψάρεμα μαθαίνει για την εξαφάνιση της Φατμαγκιούλ. Η Φατμαγκιούλ, που δεν μπορεί να μιλήσει από το σοκ, δεν μπορεί να δώσει κατάθεση. Η Εμπέ Νινέ υποδεικνύει ένα σημαντικό στοιχείο στους αστυνομικούς που προσπαθούν να συγκεντρώσουν πληροφορίες σχετικά με την εξαφάνιση της Φατμαγκιούλ. Το στοιχείο αυτό οδηγεί την ομάδα έρευνας της αστυνομίας ως την έπαυλη των Γιασαράν. 


Επεισόδιο 4: Ο Ερντογάν μαθαίνει ότι το συμβάν ερευνάται και συγκεντρώνει όλους τους ενόχους. Η ανέμελη ζωή τους έχει μόλις τελειώσει. Η αστυνομία είναι κοντά στα ίχνη τους. Ο Σελίμ και ο Ερντογάν φοβούνται να μην συλληφθούν και προκειμένου να σωθούν επιλέγουν ως μόνη λύση να στραφούν στον θείο του Σελίμ, τον δικηγόρο Μινίρ. Η Φατμαγκιούλ περνάει δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο, ενώ ο Μουσταφά μαθαίνει την αλήθεια για την τραγική νύχτα. Το μεγαλύτερο πειστήριο για την τραγωδία της Φατμαγκιούλ το βρίσκει η Μουκάντες στον τόπο του εγκλήματος. Είναι αποφασισμένη να αξιοποιήσει αυτή την ευκαιρία με τον καλύτερο τρόπο για τη ζωή της. Η Φατμαγκιούλ, έχοντας πια στη ζωής της τις μαύρες σκιές τεσσάρων ατόμων, ελπίζει ότι θα την επισκεφτεί ο Μουσταφά.


Επεισόδιο 5: Ο Μουσταφά βρίσκει τη Φατμαγκιούλ στο νοσοκομείο. Η Εμπέ Νινέ, που βοήθησε χωρίς να το ξέρει τη νεαρή τραυματισμένη κοπέλα, μαθαίνει πως ο Κερίμ ήταν ένας απ' αυτούς που την πόνεσαν. Απογοητευμένη και γεμάτη οργή, η Εμπέ Νινέ αποφασίζει να παραδώσει στην αστυνομία τον Κερίμ. Ο Μουσταφά ετοιμάζεται να τιμωρήσει με τα ίδια του τα χέρια το άτομο που βίασε τη Φατμαγκιούλ και όταν μαθαίνει ότι πρόκειται για περισσότερους από έναν, η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο. Η οικογένεια Γιασαράν αναζητά τρόπο για να κλείσει το θέμα προτού αναμειχθεί το όνομά της και έτσι ο δικηγόρος Μινίρ πλευρίζει αμέσως τον Κερίμ. Ο Κερίμ πρέπει να πάρει μία απόφαση. Θα καλύψει τους φίλους του και θα πάρει ο ίδιος όλη την ευθύνη της αποτρόπαιης πράξης;Υπόθεση:


Η Φατμαγκουλ είναι αρραβωνιασμένη με το νεαρό ψαρά Μουσταφά, ο οποίος λόγω της δουλειάς του φεύγει συχνά από το χωριό.Στη διάρκεια μιας από αυτές τις απουσίες του, η Φατμαγκούλ πέφτει θύμα βιασμού από τέσσερις νεαρούς άνδρες σε μια από τις απομακρυσμένες παραλίες του χωριού.

Το γεγονός αυτό αλλάζει εντελώς τη ζωή της καθώς και ο αρραβωνιαστικός αρνείται να συνεχίσει μαζί της και θα πρέπει να καλύψει το βιασμό, καθώς μετά από λίγο προχωρά σε γάμο με έναν από τους βιαστές της. Μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη για να φύγει μακριά από το παρελθόν όμως η ζωή που προσπαθεί να φτιάξει από την αρχή ανατρέπεται ξανά όταν έρχεται να τη βρει μετανιωμένος ο Μουσταφά...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...