Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

Βαλς με 12 θεούς - Δείτε τα επεισόδια 36,37,38,39,40Επεισόδιο 36: Η Νάσια βάζει ντετέκτιβ για να πάρει πληροφορίες για τον Νικήτα και τη ζωή του. Η Ελπίδα γυρίζει στο σπίτι και βλέπει τα πράγματα του Λευτέρη κι αναπολεί τις ευτυχισμένες στιγμές τους στεναχωρημένη. Ο Νίκος μαθαίνει στη Λίζα να οδηγεί και της λέει ότι υπάρχει κάτι μέσα της που την κάνει να φέρεται έτσι και πρέπει να το ανακαλύψουν. Η Μαρίνα με τη Ναταλία τρώνε γλυκό στο σπίτι της Ναταλίας, όταν μπαίνει ο Κωστής που τα βάζει με τη Ναταλία γιατί το χρώμα στο δωμάτιο της Σοφίας δε στέγνωσε. Αρχίζουν να μαλώνουν σα ζευγάρι μπροστά στην έκπληκτη Μαρίνα. Ο Δημήτρης πάει στο διαμέρισμα της Μίνας για να της πει να χωρίσουν, αλλά εκεί τον περιμένει μα έκπληξη, ενώ η Αντιγόνη προσπαθεί να βρει τρόπο να δεχτεί η Σοφία το Μηνά. Η παρέα βγαίνει έξω και οι τρεις προσπαθούν να καταλάβουν γιατί ο Λευτέρης έφυγε απ΄ το σπίτι της Ελπίδας, ενώ η Κλαίρη τηλεφωνεί στον Νικήτα και του λέει ότι, αν δεν πάει στο σπίτι της απόψε, θα τα πει όλα στη Μαρίνα για τη Ναταλία.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 37: Ο Νικήτας, ανυποψίαστος, πέφτει στην σατανική παγίδα που του έχει στήσει η Κλαίρη, ενώ την ίδια στιγμή, η ανακοπή καρδιάς που παθαίνει η Κατερίνα αναβάλλει προς το παρόν την αποκάλυψη του ένοχου μυστικού της Ελπίδας. Και καθώς η Νάσια περιμένει συγκινημένη να γιορτάσει για πρώτη φορά μαζί με τη Ναταλία τα γενέθλιά της, το ποτό αλλά και οι μνήμες της μέρας που βρέθηκε παρατημένη στο ίδρυμα, θα φέρουν τη Ναταλία πολύ πιο κοντά στον Κωστή. Ένα φιλί στο στόμα, θα ολοκληρώσει αυτό τους το πλησίασμα… Την ίδια στιγμή η Ελπίδα αγωνιά για τη ζωή της Κατερίνας και ο Νικήτας προσπαθεί απεγνωσμένα να κρύψει την αλήθεια από τη Μαρίνα, αγνοώντας πως ο κλοιός στενεύει γύρω του επικίνδυνα.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 38: Η Ναταλία αναρωτιέται, γιατί η μητέρα της, της έστειλε την κούκλα για τα γενέθλια της, ενώ έχουν τόσον καιρό να μιλήσουν. Όταν, όμως, η μητέρα της τηλεφωνεί για να της ευχηθεί, της λέει ότι δεν έστειλε αυτή την κούκλα. Στο μεταξύ, η Νάσια ετοιμάζει μια τούρτα για τη Ναταλία στο σπίτι της. Η Κατερίνα συνέρχεται, αλλά είναι στην εντατική κι η Ελπίδα είναι στο πλευρό της. Η Μαρίνα πάει στο νοσοκομείο και λέει στην Ελπίδα να πάρει τηλέφωνο το Λευτέρη και να του ζητήσει να γυρίσει στο σπίτι. Η Ναταλία πάει στα γραφεία της Πρόνοιας και ρωτάει να μάθει για την υπάλληλο που πήγε στο πατρικό της, χωρίς να ξέρει ότι πρόκειται για τη Νάσια. Ο Νίκος ρωτάει τη Λίζα γιατί του είπε ψέματα ότι δεν ξέρει να οδηγεί. Ο Κωστής λέει στην Αντιγόνη ότι θέλει να πάει η Σοφία σπίτι του το Σαββατοκύριακο, αλλά η Αντιγόνη διαφωνεί. Τελικά, συμφωνούν ν΄ αφήσουν τη Σοφία ν΄ αποφασίσει μόνη της τι θέλει να κάνει. Η Ναταλία πάει στη Νάσια και της λέει ότι την ψάχνει η αληθινή της μητέρα.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 39: Η Ναταλία αποκαλύπτει στην Νάσια τις υποψίες της ότι την αναζητεί η βιολογική της μητέρα. Η Νάσια αποφασίζει να αντιμετωπίσει ευθέως την Ναταλία και να της αποκαλύψει την αλήθεια. Η Αλίκη σοκάρεται βλέποντας στο κλαμπ την Μίνα αλλά αδυνατεί να συγκρουστεί μαζί της. Η Μαρίνα όμως παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και επιτίθεται. Η Αλίκη καταφεύγει και πάλι στο αλκοόλ. Καθώς όμως πίνει στο μπαρ, την προσεγγίζει ο Γιάννης ο οποίος την φλερτάρει. Ο Κωστής αγωνιά για την ολοκλήρωση του παιδικού δωματίου της Σοφίας καθώς πλησιάζει η ώρα που αυτή θα έρθει στο σπίτι του. Η Ευγενία υποψιάζεται ότι η σχέση του Νίκου με την Λίζα δεν είναι απλώς φιλική. Ο Νίκος αισθάνεται αμήχανα και αρνείται τις υπόνοιες της. Όταν όμως εμφανίζεται η Λίζα, αρχίζει κι αυτός να αμφιβάλει για τις προθέσεις της.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 40: Μετά το πάρτι- έκπληξη που η παρέα ετοίμασε για τα γενέθλια της Ναταλίας, η Νάσια προσπαθεί μάταια να ανιχνεύσει τα συναισθήματά της κόρης της απέναντι στην χαμένη φυσική της μητέρα. Την ίδια στιγμή κι ο Κωστής προσπαθεί να κερδίσει ξανά την αγάπη της κόρης του, ενώ ο Πρόεδρος, αρχίζει να υποψιάζεται ότι πίσω απ’ την αλλόκοτη συμπεριφορά της Λίζας, κρύβεται ένα ερωτικό ενδιαφέρον στο οποίο δε μπορεί και δεν θέλει να επιτρέψει στον εαυτό του ν’ ανταποκριθεί γι’ αυτό και προσπαθεί να την καθοδηγήσει σε παρέες συνομηλίκων της. Ταυτόχρονα ο Νικήτας, παγιδευμένος στην ερωτική αγκαλιά της Κλαίρης, βουλιάζει χωρίς να το καταλαβαίνει όλο και πιο πολύ σ’ έναν δρόμο που δεν θα του προσφέρει καμία δυνατότητα διαφυγής, ενώ η Μαρίνα ανησυχεί κι αυτή για τη νυχτερινή εξαφάνιση της μητέρας της, που έχει υποκύψει στην αγκαλιά του Γιάννη. Μάταια ο πατέρας της Μαρίνας προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει – η αντεπίθεση της Αλίκης που τον κατηγορεί για τις δικές του εξωσυζυγικές σχέσεις θα ’ναι αμείλικτη. Ενώ, έρχεται η ώρα και για την Ελπίδα, να αποκαλύψει στην Κατερίνα το φοβερό μυστικό της...

Δες το επεισόδιο εδώ

Περιγραφή

 Ο Κωστής (Μάνος Παπαγιάννης), η Μαρίνα (Αντωνία Χαραλάμπους), η Ελπίδα (Μαρίνα Βρόντη) και η Ναταλία (Χρυσή Ανδρέου) γνωρίζονται μετά από μια καραμπόλα. Ο καθένας κουβαλά ένα παρελθόν, έντονο και οδυνηρό.

Ο Κωστής, έχει προσπαθήσει δέκα χρόνια να τα καταφέρει επαγγελματικά, και τη στιγμή της επιβράβευσης, η γυναίκα του, ζητά διαζύγιο. Μένει χωρίς σπίτι, χωρίς οικογένεια, νιώθει να μην έχει κανένα λόγο ύπαρξης. Ο Κωστής πρέπει να ξαναφτιάξει τη ζωή του, πρακτικά και ουσιαστικά, να κερδίσει τη σχέση του με την κόρη του, να ξεπεράσει την απιστία της γυναίκας του, να νιώσει ξανά τη δυνατότητα να αγαπήσει.

Η Μαρίνα, παντρεμένη με ένα όμορφο και συμφεροντολόγο σύζυγο, προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια. Δεν έχει ακόμα ξεπεράσει τον νεανικό της έρωτα, που την ακολουθεί από τα φοιτητικά της χρόνια. Όταν ο πατέρας της καταστρέφεται οικονομικά, ο σύζυγός της, την εγκαταλείπει κι αυτή αποφασίζει να εργαστεί και να αλλάξει ζωή. Προχωρά στο διαζύγιο με τον άντρα της, ενώ την ίδια στιγμή, ανακαλύπτει πως έχει μείνει έγκυος μαζί του. Ξαναβλέπει τον παλιό της έρωτα, το Φίλιππο, και μετά από δισταγμούς και φόβους παραδίνεται ξανά στην αγάπη του, ξεπερνώντας ακόμα και το γεγονός ότι το παιδί που θα γεννήσει ανήκει σε κάποιον άλλον. Αυτός όμως δεν έχει ξεπεράσει την απόρριψη που δέχτηκε κάποτε από αυτήν και με τη σειρά του την τιμωρεί… Μέχρι να αποδεχτεί ότι η αγάπη είναι ισχυρότερη από κάθε εγωισμό και ανάγκη για εκδίκηση.

Η Ελπίδα, νοσοκόμα στο αντικαρκινικό, διατηρεί ερωτικούς δεσμούς, μόνο και μόνο για να μην την διαλύει η μοναξιά. Δεν αγαπά και δεν δένεται με κανέναν απ’ αυτούς. Έχει χωρίσει τον άντρα που παντρεύτηκε στα δεκαοκτώ γιατί δεν είχε καμιά ουσιαστική σχέση μαζί του. Νιώθει έντονα τη μάχη με το θάνατο, που ζουν οι ασθενείς της και λειτουργεί στη σχέση με τους τρεις, σαν ο καταλύτης, που τα καταλαβαίνει όλα και παρεμβαίνει την κατάλληλη στιγμή. Διατηρεί μια σχέση με το Λευτέρη που την βάζει σε διαδικασία να σκεφτεί μια διαφορετική ζωή με παιδιά και οικογενειακή ευτυχία, αλλά οι δαίμονες από το παρελθόν δεν την αφήνουν να προχωρήσει. Νέα είχε εμπλακεί σε ένα δυστύχημα με θύμα ένα δωδεκάχρονο κοριτσάκι… Ζητά την εξιλέωση μέσα από τη δουλειά της νοσοκόμας, αλλά παράλληλα αποφασίζει να βρει τους γονείς του. Βρίσκει τον πατέρα του κοριτσιού – που είναι ο πρόεδρος της εταιρείας που εργάζεται ο Κωστής – τον Νίκο Κυριακίδη (Στράτος Τζώρτζογλου) και τον ερωτεύεται πραγματικά… Το δίλημμά της είναι αν θα αποκαλύψει το ποια είναι και τι ρόλο έχει παίξει στη ζωή του…

Ο Νίκος Κυριακίδης είναι ένας δίκαιος άνθρωπος, ένα σημαντικό στέλεχος της εταιρείας, αυτός που εμπιστεύεται τον Κωστή και του δίνει τη θέση του διευθυντή. Είναι μοναχικός και ζει με τις μνήμες της τραγικής κατάληξης της οικογένειας του. Έχασε τη δωδεκάχρονη κόρη του και η γυναίκα του έφυγε μακριά, προσπαθώντας να γλιτώσει από την κατάθλιψη που τύλιγε τον ίδιο… Ερωτεύεται την Ελπίδα χωρίς να γνωρίζει ποια είναι. Όταν έρχεται η αποκάλυψη, το δίλημμα του ανάμεσα στην αγάπη και την απόδοση δικαιοσύνης είναι μεγάλο…

Η Ελπίδα στο τέλος – αφού βιώνει το μεγάλο έρωτα – νοσεί και η ίδια, και οδηγείται γενναία στη μάχη με το δικό της πεπρωμένο. Μόνη στην αρχή, όπως – εκτός απ’ αυτούς τους δώδεκα μήνες – έζησε. Μετά, με τη συμπαράσταση των φίλων και του Νίκου που με την αγάπη του προσπαθεί να νικήσει το θάνατο…

Η Ναταλία, έχει μια αλυσίδα αποτυχημένων δεσμών. Ενώ είναι όμορφη, γλυκιά, με κατανόηση, όλοι της οι εραστές την παρατούν, την βαριόνται. Η σχέση με την οικογένεια της περίεργη, απαιτεί λύση. Είναι υιοθετημένη και έχει εισπράξει απόρριψη αντί για στοργή και αγάπη. Η σχέση της με τη θετή της μητέρα και την αδερφή της είναι πολύ κακή. Η μόνη που στέκεται σαν άγγελος γι αυτήν είναι η Νάσια Αγραφιώτου (Κάτια Δανδουλάκη), διάσημη συγγραφέας, της οποίας τα βιβλία επιμελείται. Η Νάσια γίνεται φίλη και μέντορας της Ναταλίας, ενώ αποκαλύπτει σιγά-σιγά την αληθινή της ταυτότητα προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις στη σχέση τους… Όταν η Ναταλία νιώθει πως ερωτεύεται τον Κωστή, αισθάνεται φόβο. Αισθάνεται ανεπαρκής και αρνείται να μπει στη διαδικασία μιας παραπάνω απόρριψης, που θα της στερήσει ένα σημαντικό φίλο. Την πονά να τον βλέπει με άλλες γυναίκες. Σιγά-σιγά όμως, με την αγάπη των άλλων, η προσωπικότητα της ανθίζει και αποκαλύπτεται, εκδηλώνει τον έρωτα της και κερδίζει την αγάπη του Κωστή, αλλά και της κόρης του, της Σοφίας.

Οι ιστορίες των τεσσάρων προχωρούν παράλληλα, με συνεχείς ανατροπές, τους δώδεκα μήνες που κρατά η φιλία τους. Επιδρούν και στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Συμπάσχουν αλλά και ορθώνουν το ανάστημα τους σε όποιον βλάψει ή πληγώσει, κάποιον από τους τέσσερεις.

Παίζουν: Κάτια Δανδουλάκη, Μάνος Παπαγιάννης, Στράτος Τζώρτζογλου, Αντωνία Χαραλάμπους, Μαρίνα Βρόντη, Χρυσή Αντρέου,  Κωνστάντια Παύλου, Γιώργος Τζωρτζής, Έλενα Ευσταθίου, Αγγελική Φιλιππίδου, Κώστας Καζάκας, Βίβιαν Νικολαϊδου, Μιχάλης Μακρής, Άλκης Χρήστου, Ελένη Οδυσσέως,  Γιάννης Ιωάννου, Τζούλη Τσόλκα, Μαρία Μπεγιάζη, Γιώργος Σοφοκλέους, Κώστας Σχοινιού, Αστέρω Κυπριανού, Ίρια Ψαρά, Αρετή Θεοδώρου

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Γεωργίου, Δημήτρης Δεμοιράκος

Σενάριο: Μαρία ΓεωργιάδουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...