Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Το κορίτσι που αγάπησα: Δείτε τα επεισόδια 55, 56, 57, 58, 59 με ελληνικούς υπότιτλους & Περιλήψεις Επεισοδίων





Το κορίτσι που αγάπησα - Επεισόδιο 55 με ελληνικούς υπότιτλους



Περίληψη: Η Μινέ και ο Τιμούρ αποφασίζουν να πάρουν διαζύγιο. Η Μινέ επισκέπτεται τον Σινάν στη φυλακή και του ανακοινώνει πως όταν αποφυλακιστεί κανένας και τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία τους. Η Ντερίν, όμως, δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της κουβέντα.
Δες επεισόδιο εδώ.


Το κορίτσι που αγάπησα - Επεισόδιο 56 με ελληνικούς υπότιτλους



Περίληψη: Περίληψη: Η Ντερίν επισκέπτεται τον Σινάν και του ανακοινώνει τον μοναδικό όρο που θέτει για να αλλάξει την κατάθεσή της και να τον αθωώσει. Ο Σινάν συνειδητοποιεί πως έχει εγκλωβιστεί σε μια κατάσταση που δεν έχει καμία επιλογή. Ο Τιμούρ και η Μινέ ανακοινώνουν σε όλη την οικογένεια την απόφασή τους να χωρίσουν.
Δες επεισόδιο εδώ.



Το κορίτσι που αγάπησα - Επεισόδιο 57 με ελληνικούς υπότιτλους



Περίληψη: Η Μινέ και ο Σινάν είναι ξανά μαζί μετά από αρκετά χρόνια. Η Ντερίν ανακαλύπτει τον κρυφό δεσμό του Μπεκίρ με την Εμινέ και συνεχίζει τους εκβιασμούς. Εντωμεταξύ, η Σαμπαχάτ προσπαθεί να διοργανώσει μια μικρή έκπληξη στον Τουράν για τα γενέθλιά του, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως επιθυμεί.
Δες επεισόδιο εδώ.


Το κορίτσι που αγάπησα - Επεισόδιο 58 με ελληνικούς υπότιτλους



Περίληψη: Το δικαστήριο αποφασίζει την έκδοση του διαζυγίου της Μινέ και του Τιμούρ. Ο Σινάν τούς περιμένει στο καινούργιο τους σπίτι, αλλά η Μινέ τού ανακοινώνει πως επιστρέφει στο πατρικό της. Η Ντερίν στέλνει ένα e-mail στη μητέρα του Σινάν, Σεντά, αναστατώνοντας για άλλη μια φορά τη ζωή τους.
Δες επεισόδιο εδώ.


Το κορίτσι που αγάπησα - Επεισόδιο 59 με ελληνικούς υπότιτλους


Περίληψη: Ο Τιμούρ δεν μπορεί να αποδεχθεί πως η Μινέ και ο Χασάν δεν υπάρχουν πια στη ζωή του και ο Χασάν, όμως, τον αναζητά διαρκώς. Εντωμεταξύ, η Μερβέ αρχίζει να αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση με τη Μινέ και μέρα με τη μέρα δένεται μαζί της ολοένα και περισσότερο. Ο Τουράν και η Σαμπαχάτ διοργανώνουν τα εγκαίνια του καινούργιου συνεργείου αυτοκινήτων, την ίδια στιγμή, όμως, η ξαφνική λιποθυμία της Εσμαχάν γκρεμίζει την εορταστική ατμόσφαιρα.
Δες επεισόδιο εδώ.


Περιγραφή:

Περιγραφή: 'Ενας νέος έρωτας έρχεται να μας συγκλονίσει από την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012 στις 16:50. Μετά από την επιτυχημένη σειρά «Μοιραίος 'Ερωτας», μία νέα δραματική σειρά τούρκικης παραγωγής προστίθεται στο απογευματινό πρόγραμμα του Mega με τίτλο «Το Κορίτσι που Αγάπησα» (Bir ocuk Sevdim). Η σειρά θα μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:50.
Η Μινέ είναι το νεότερο μέλος μιας μεσοαστικής οικογένειας που ζει στην Κωνσταντινούπολη. Ο Σινάν είναι ο μοναχογιός μιας μεγαλοαστικής οικογένειας επιχειρηματιών. Μόλις αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο και ετοιμάζεται για τις μεταπτυχιακές σπουδές του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Μινέ και ο Σινάν, παρά τις ταξικές τους διαφορές, έχουν δώσει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.
Η αγάπη της Μινέ και του Σινάν έρχεται αντιμέτωπη με προκαταλήψεις και παραδόσεις αιώνων αλλά και με την οργή και το μίσος των δικών τους ανθρώπων. Ο πατέρας της Μινέ, Τουράν, είναι πιστός οικογενειάρχης, αγαπά πολύ και φροντίζει τη γυναίκα του, τον γιο του και τις δύο κόρες του, είναι, όμως, ευλαβικά προσκολλημένος στα αυστηρά ήθη και έθιμα της συντηρητικής τουρκικής κοινωνίας. Η τιμή και η υπόληψή του, αλλά και των μελών της οικογένειάς του, είναι πάνω και πέρα από όλα. Οι δύο νέοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις οικογένειές τους, οι οποίες θα προσπαθήσουν να ρυθμίσουν τη ζωή τους.
Η αγάπη της Μινέ και του Σινάν θα σταθεί αφορμή για μια σειρά δραματικών γεγονότων που θα μετατρέψουν τις ζωές όλων σε εφιάλτη. Μπορούν να τα καταφέρουν ή θα μπλεχτούν στα γρανάζια των αυστηρών ηθών και εθίμων της πατριαρχικής οικογένειας;
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Glcan Arslan (Μινέ), Hakan Kurta (Σινάν), Blent nal (Τιμούρ), etin Tekindor (Τουράν), efika mit Tolun (Εσμαχάν), Onuryay Evrentan (Εμινέ), Arzu Gamze Kilin (Σουρεγιά), Ula nan Torun (Ερντάλ), Ezgi elik (Αϊτέν), Cansu Ko (Φουντά), layda Alian (Μερβέ), Glin Santirciolu (Σαμπαχάτ), Uur Demirpehlivan (Σεβίμ), Songl Bayolu (Νουρκιάν), Saydam Yeniay (Μπεκίρ, πατέρας Σινάν), Mine Tfekioglu (μητέρα Σινάν), κ.ά.
Σκηνοθεσία: Cevdet Mercan
Σενάριο: Gaye Boraliolu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...