Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Το κορίτσι που αγάπησα: Δείτε τα επεισόδια 60, 61, 62, 63, 64 με ελληνικούς υπότιτλους & Περιλήψεις Επεισοδίων




Το κορίτσι που αγάπησα - Επεισόδιο 60 με ελληνικούς υπότιτλους

Δες το επεισόδιο εδώ

Περίληψη: Ο Σινάν αποφασίζει να κάνει επίσημη πρόταση γάμου στη Μινέ και θέλοντας να της κάνει έκπληξη την επισκέπτεται, μαζί με τους γονείς του. Η έκπληξη παγώνει το αίμα όλων, καθώς αποκαλύπτεται ο παράνομος δεσμός της Εμινέ με τον Μπεκίρ.



Το κορίτσι που αγάπησα - Επεισόδιο 61 με ελληνικούς υπότιτλους

Δες το επεισόδιο εδώ

Περίληψη: Η Εμινέ, καταρρακωμένη, τριγυρίζει στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης. Η Μινέ, συντετριμμένη, προσπαθεί να πλησιάσει τον Τιμούρ καθώς συνειδητοποιεί πως σε αυτή τη δύσκολη στιγμή τον έχει ανάγκη, εκείνος, όμως, απομακρύνεται από κοντά της όλο και περισσότερο. Ο Τουράν μαθαίνει για την κρυφή νυχτερινή ζωή της Εμινέ και συνειδητοποιεί πως είχε εγκαταλείψει πλήρως την οικογένειά του για τα μάτια της Σαμπαχάτ.



Το κορίτσι που αγάπησα - Επεισόδιο 62 με ελληνικούς υπότιτλους

Δες το επεισόδιο εδώ

Περίληψη: Ο Τουράν και η Σαμπαχάτ έχουν διαρκώς προβλήματα και ανάμεσά τους υπάρχει ένταση. Ο Σινάν προσπαθεί να στηριχτεί στις δικές του δυνάμεις, καθώς αποποιήθηκε την πατρική του περιουσία. Η Μινέ αναζητά δουλειά προκειμένου να φύγει από το πατρικό της σπίτι.


Το κορίτσι που αγάπησα - Επεισόδιο 63 με ελληνικούς υπότιτλους

Δες το επεισόδιο εδώ

Περίληψη: Η Εμινέ πηγαίνει στο γάμο της θείας της και γκρεμίζει την ευχάριστη και γιορτινή ατμόσφαιρα. Ο Τιμούρ προσπαθεί να ξεπεράσει τη Μινέ αλλά δεν τα καταφέρνει, ενώ την ίδια στιγμή ο Σινάν και η Μινέ προσπαθούν να καλύψουν το μεγάλο διάστημα που έζησαν χωριστά.


Το κορίτσι που αγάπησα - Επεισόδιο 64 με ελληνικούς υπότιτλους

Δες το επεισόδιο εδώ

Περίληψη: Ο Τιμούρ έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο, η απώλεια της Μινέ και του Χασάν τον έχει μεταμορφώσει και ξεσπά διαρκώς στη Μερβέ, η οποία στις δύσκολες στιγμές βρίσκει καταφύγιο στη Μινέ.



Περιγραφή:

Περιγραφή: 'Ενας νέος έρωτας έρχεται να μας συγκλονίσει από την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012 στις 16:50. Μετά από την επιτυχημένη σειρά «Μοιραίος 'Ερωτας», μία νέα δραματική σειρά τούρκικης παραγωγής προστίθεται στο απογευματινό πρόγραμμα του Mega με τίτλο «Το Κορίτσι που Αγάπησα» (Bir ocuk Sevdim). Η σειρά θα μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:50.
Η Μινέ είναι το νεότερο μέλος μιας μεσοαστικής οικογένειας που ζει στην Κωνσταντινούπολη. Ο Σινάν είναι ο μοναχογιός μιας μεγαλοαστικής οικογένειας επιχειρηματιών. Μόλις αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο και ετοιμάζεται για τις μεταπτυχιακές σπουδές του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Μινέ και ο Σινάν, παρά τις ταξικές τους διαφορές, έχουν δώσει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.
Η αγάπη της Μινέ και του Σινάν έρχεται αντιμέτωπη με προκαταλήψεις και παραδόσεις αιώνων αλλά και με την οργή και το μίσος των δικών τους ανθρώπων. Ο πατέρας της Μινέ, Τουράν, είναι πιστός οικογενειάρχης, αγαπά πολύ και φροντίζει τη γυναίκα του, τον γιο του και τις δύο κόρες του, είναι, όμως, ευλαβικά προσκολλημένος στα αυστηρά ήθη και έθιμα της συντηρητικής τουρκικής κοινωνίας. Η τιμή και η υπόληψή του, αλλά και των μελών της οικογένειάς του, είναι πάνω και πέρα από όλα. Οι δύο νέοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις οικογένειές τους, οι οποίες θα προσπαθήσουν να ρυθμίσουν τη ζωή τους.
Η αγάπη της Μινέ και του Σινάν θα σταθεί αφορμή για μια σειρά δραματικών γεγονότων που θα μετατρέψουν τις ζωές όλων σε εφιάλτη. Μπορούν να τα καταφέρουν ή θα μπλεχτούν στα γρανάζια των αυστηρών ηθών και εθίμων της πατριαρχικής οικογένειας;
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Glcan Arslan (Μινέ), Hakan Kurta (Σινάν), Blent nal (Τιμούρ), etin Tekindor (Τουράν), efika mit Tolun (Εσμαχάν), Onuryay Evrentan (Εμινέ), Arzu Gamze Kilin (Σουρεγιά), Ula nan Torun (Ερντάλ), Ezgi elik (Αϊτέν), Cansu Ko (Φουντά), layda Alian (Μερβέ), Glin Santirciolu (Σαμπαχάτ), Uur Demirpehlivan (Σεβίμ), Songl Bayolu (Νουρκιάν), Saydam Yeniay (Μπεκίρ, πατέρας Σινάν), Mine Tfekioglu (μητέρα Σινάν), κ.ά.
Σκηνοθεσία: Cevdet Mercan
Σενάριο: Gaye Boraliolu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...