Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ : Περιλήψεις επεισοδίων 240, 241, 242, 243, 244.



Περιλήψεις επεισοδίων 240 -244.



Επεισόδιο 240: Η Βίκυ βρίσκει τον Δημήτρη, και αφού του εκμυστηρευτεί τις υποψίες της για τον Άρη, του ζητά να τον κάνει να ομολογήσει το παιχνίδι που έπαιξε στον Σταύρο. Ο Θεόφιλος λέει επίμονα στη Νάνσυ πως τη θεωρεί πλέον δικιά του. Ο Μακρής επισκέπτεται τον Βολιώτη και τον προειδοποιεί αυστηρά να κρατηθεί μακριά από τη Μαντώ και τη φάρμα, αλλιώς θα έχει να κάνει μαζί του. Ο Σάκης ζητάει επίμονα τα λεφτά του από τον Άρη και τον αποκαλεί κομπλεξικό που προσπαθεί να εκδικηθεί με τέτοιους ύπουλους τρόπους τον Σταύρο. Ο Ρώσος λέει στη Χρύσα τις υποψίες του για τον Άρη και την ανάμειξή του στη ληστεία που δήθεν αποδόθηκε στον Σταύρο. Η Χρύσα δεν το δέχεται αρχικά, αλλά με τα πολλά πείθεται να μιλήσει στον Άρη και να μάθει ποιοι ήταν οι συνεργοί του…


Επεισόδιο 241: Η Άννα προσπαθεί να πείσει τη Φαίη και τον Σταύρο να παραδοθούνε, αλλά ο Σταύρος αρνείται να το κάνει χωρίς πρώτα να έχει κάτι σταθερό στα χέρια του, που να αποδεικνύει τη σκευωρία του Άρη. Η Νατάσα προσπαθεί να αποφύγει μία συνάντηση με τον Άρη, μπροστά στην επιμονή του, όμως, ενδίδει. Η Νάνσυ προσπαθεί να πείσει τη Σάννυ για τις καλές προθέσεις του Θεόφιλου απέναντί τους και η Σάννυ πείθεται να του δώσει άλλη μία ευκαιρία. Η Μάρω εκμυστηρεύεται στη Χρύσα πως οι γονείς της χωρίζουν και ότι η ίδια έχει πρόβλημα με τη μητέρα της που παλιμπαιδίζει έντονα. Η Αλεξάνδρα αποφασίζει να μιλήσει στον Άρη για την κλοπή των χρημάτων από το Ίδρυμα, και τον μαλώνει σε αυστηρό ύφος. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης λαμβάνει ξανά μήνυμα από τη Λένα και υποψιάζεται πως κάποια συγγενής της του κάνει φάρσα.


Επεισόδιο 242: Ο Μπίλυ ζητάει επίμονα από τον Μηνά να του φέρει τον Μαλτέζο και αρνείται να συνεχίζει το οτιδήποτε προτού μιλήσει μαζί του. Η Λίνα βλέπει στον ύπνο της τον Γιάννη και ξυπνάει ταραγμένη. Η Μαντώ προσπαθεί να καταπιεί τον πόνο της και να παρηγορήσει τη μικρή της αδερφή. Στο μεταξύ, η Χρύσα πιέζει τη Βίκυ να πει στον Δημήτρη την αλήθεια για τον Σταύρο, που είναι γιος του. Ο Δημήτρης αποφασίζει να παρακολουθεί με κάμερες τον χώρο του Μπίλυ. Ο Σταύρος ζητάει συγγνώμη από τη Φαίη για την ένταση που δημιουργήθηκε και της κάνει μια ρομαντική έκπληξη. Η Αλεξάνδρα μιλάει με τον Κίμωνα για το θέμα του Άρη και καταλήγουν πως μάλλον τους λέει ψέματα για το θέμα της συγκατοίκησης…


Επεισόδιο 243: Ένας νέος σπουδαστής, ο Μάρκος, γράφεται στο Κολέγιο και τραβάει την προσοχή της Μάρως. Η Στέφη βρίσκεται νεκρή από υπερβολική δόση στην τουαλέτα ενός μπαρ. Η αστυνομία βρίσκει στην τσάντα της τα κλοπιμαία από τη ληστεία στο βενζινάδικο και την περούκα που χρησιμοποίησε. Ο Δρόσος εξηγεί στη Βίκυ πως με τα νέα στοιχεία, τα παιδιά θα απαλλαγούν από την κατηγορία της ληστείας. Η Βίκυ, όμως, φοβάται πως ο Σταύρος δεν θα δεχτεί να ξαναμπεί στο κελί. Ο Δημήτρης λαμβάνει ένα ακόμα απειλητικό μήνυμα και αυτή τη φορά του ζητάνε 2 εκ. ευρώ. Η Άννα μεταφέρει τα νέα στον Σταύρο και τη Φαίη και τους παρακαλάει να παραδοθούν για να ελαφρύνουν τη θέση τους. Το ζευγάρι βρίσκεται μπροστά στο δίλημμα της απόφασης. Ο Άρης, όμως, πάνω στο θυμό του, τηλεφωνεί ανώνυμα και ενημερώνει την αστυνομία για το κρησφύγετό τους.


Επεισόδιο 244: Ο Μάρκος πάει να γραφτεί στο Κολέγιο και φλερτάρει έντονα τη Νάνσυ, η οποία φαίνεται να διασκεδάζει με το ύφος του. Η Βίκυ πάει στην Ασφάλεια να δει από κοντά τον Σταύρο και τη Φαίη. Μάνα και γιος αγκαλιάζονται και ανταλλάζουν συγκινητικές κουβέντες και έπειτα η Τάνια παίρνει τα παιδιά για να τα οδηγήσει στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο μάρτυρας. Η Αλεξάνδρα καλεί τον Άρη στο γραφείο της και του ζητάει να τις γνωρίσει άμεσα την κοπέλα του, προκειμένου να πειστεί ότι πήρε τα λεφτά για τον λόγο που της είπε. Ο μάρτυρας δεν αναγνωρίζει τη Φαίη και τον Σταύρο ως δράστες της ληστείας και έτσι τα παιδιά αθωώνονται Ο Δρόσος, όμως, είναι αποφασισμένος να δει ποιος τους την έστησε και όλα τα στοιχεία οδηγούν στον Σάκη… Η Σάννυ βλέπει τον καυγά του Θεόφιλου με τη Νάνσυ και προειδοποιεί τη μητέρα της πως ο Θεόφιλος είναι επικίνδυνος.






Περιγραφή

Στον 2ο κύκλο της σειράς, οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με νέα δεδομένα αλλά και το παρελθόν και θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους:
O Δημήτρης Μαλτέζος θα προσπαθήσει να ξεφύγει από τον ασφυκτικό κλοιό του αστυνόμου Μακρή. Παράλληλα, γοητεύεται όλο και περισσότερο από τη Βίκυ. Η Αλεξάνδρα θα καταλάβει ότι τα θεμέλια του γάμου της δεν είναι τόσο στέρεα όσο πίστευε. Η αντίδρασή της θα είναι καταλυτική για όλους... Ο 'Αρης, βαθιά σημαδεμένος από την περιπέτεια της απαγωγής του, δυσκολεύεται να διαχειριστεί τη σχέση του με τη Φαίη. Εκείνη κάνει υπομονή αλλά, παράλληλα, καταλαβαίνει ότι τα συναισθήματά της φθίνουν, ενώ ο Σταύρος κυριαρχεί στο μυαλό της όλο και περισσότερο... Η επαναπροσέγγιση Φαίης-Σταύρου θα έχει μοιραίες συνέπειες στη ζωή της Μαρίας. Οι απρόβλεπτες εξελίξεις στη ζωή του Σταύρου κάνουν τη Χρύσα να χάσει την ψυχραιμία της και να στήσει μία πλεκτάνη που θα αλλάξει τα δεδομένα. Μία δραματική ανακάλυψη, όμως, θα αρχίσει να ξετυλίγει το μπερδεμένο κουβάρι των καλά κρυμμένων μυστικών του παρελθόντος που θα έρθουν σιγά-σιγά στην επιφάνεια, ανατρέποντας τις ζωές των ηρώων μας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος ('Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), 'Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου) και η 'Αννα Αδριανού ('Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαΐνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου ('Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Εύα Γαλάνη ('Ελσα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.
Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: 'Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων: Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...