Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

FATMAGUL - ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ : Περιλήψεις επεισοδίων 46, 47, 48, 49, 50Περιλήψεις επεισοδίων 46 - 50Επεισόδιο 46: Για τους Γιασαράν φαίνεται ότι κίνδυνος έχει περάσει, αλλά οι υποψίες του Βουράλ δεν έχουν τελειώσει. Οι τύψεις της συνείδησής του τον φέρνουν με κάθε ευκαιρία στο κατώφλι της Φατμακγιούλ. Το γεγονός ότι η Φατμαγκιούλ φορά το δαχτυλίδι που της πήρε ο Κερίμ, αναπτερώνει τις ελπίδες του. Θέλει περισσότερο από κάθε τι να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Φατμαγκιούλ και γι’ αυτό θα αξιοποιήσει κάθε ευκαιρία, προκειμένου να μειώσει την απόσταση που υπάρχει μεταξύ τους. Η Μουκάντες πλησιάζει ένα άντρα που πριν από χρόνια είχε αλλάξει τη ζωή της. Είναι πλέον αποφασισμένη για το τι θα κάνει μαζί του…

Δες εδώ

Επεισόδιο 47: Οι λογαριασμοί, που είχε αναγκαστεί να κλείσει πριν χρόνια η Μουκάντες, ανοίγουν ξανά. Η γυναίκα που στέκεται τώρα απέναντι στον πρώτο της έρωτα, τον Σαλίχ, δεν είναι η παλιά Μουκάντες. Αυτή τους η συνάντηση θα είναι το σημείο δίχως γυρισμό για εκείνη. Από την άλλη, η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ είναι βέβαιοι ότι η Μουκάντες κάτι τους κρύβει, καθώς σκαρφίζεται κι ένα ψέμα για κάθε περίσταση. Όσο και να το κρύβει όμως, τραβά την προσοχή όλων. Οι Γιασαράν φαίνεται να έχουν επιστρέψει σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Και το μέλλον του γάμου της Μελτέμ με τον Σελίμ και η εταιρεία φαίνεται να δυναμώνουν. Όσο όμως ο Ρεσάτ Γιασαράν ισχυροποιείται τόσο ο Ερντογάν ενοχλείται. Για να εξασφαλίσει τον εαυτό του ο Ερντογάν παίζει απέναντι στον Ρεσάτ τον πιο μεγάλο του άσσο.

Δες εδώ

Επεισόδιο 48: Ένα γράμμα ανοίγει μια μικρή πόρτα στο παρελθόν του Κερίμ, την οποία προσπαθούσε μέχρι σήμερα να αγνοήσει. Η Φατμαγκιούλ μαθαίνει ένα μικρό μέρος της ιστορίας του Κερίμ με τον πατέρα του. Και για τους δυο υπάρχει ένα ερώτημα που περιμένει απάντηση: «Είναι πιο δύσκολο να συγχωρέσεις ή να περιμένεις να σε συγχωρέσουν;» Η Μουκάντες, που ονειρεύεται τώρα μια νέα ζωή, όταν πάει ν’ αποκαλύψει στον Σαλίχ το μυστικό της δεν έχει αντιληφθεί ότι κάποιος την παρακολουθεί. Η Εμπέ Νινέ, που παρακολουθεί τη Μουκάντες επειδή νομίζει ότι πάει να κάνει καινούργιες συμφωνίες με τους Γιασαράν, σοκάρεται μ’ αυτά που βλέπει. Αυτό το μυστικό δεν θα μείνει κρυφό για πολύ.

Δες εδώ

Επεισόδιο 49: Ο Κερίμ και η Φατμαγκιούλ νιώθουν απέχθεια μόλις μαθαίνουν το μυστικό που κρύβει επί χρόνια η Μουκάντες. Η Μουκάντες προσπαθεί να εξηγήσει την κατάσταση στην Εμπέ Νινέ κι αμέσως μετά τηλεφωνεί στον Σαλίχ. Την ακούνε όμως ο Κερίμ κι η Φατμαγκιούλ. Ο Κερίμ προσπαθεί να ηρεμήσει τη Φατμαγκιούλ και συνειδητοποιεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους έρχονται τόσο κοντά. Η Φατμαγκιούλ νιώθει τεράστια οργή προς τη Μουκάντες και δεν μπορεί να πιστέψει την αλήθεια. Ο ανιψιός της ο Μουράτ δεν είναι βιολογικό παιδί του αδερφού της. Η Εμπέ Νινέ και ο Κερίμ πείθουν τη Φατμαγκιούλ να μην μιλήσει μέχρι να βρεθεί μια λύση και να σκεφτεί το τραύμα που θα υποστεί ο Ραχμί και ο Μουράτ μαθαίνοντας την αλήθεια. Στο μεταξύ, η Μουκάντες, μέχρι να την αποδεχτεί ο Σαλίχ, είναι υποχρεωμένη να το παίζει καλή σύζυγος στο σπίτι. Ο Κερίμ υποστηρίζει τη Φατμαγκιούλ, που δεν μπορεί να αντέξει την ψεύτικη συμπεριφορά της Μουκάντες και χωρίς να το καταλάβουν κάνουν βήματα ο ένας προς τον άλλον.

Δες εδώ

Επεισόδιο 50: Στους Γιασαράν, η αντιπαλότητα μεταξύ του Ερντογάν και του Ρεσάτ κορυφώνεται. Ο Ρεσάτ από τη μια προσπαθεί να βάλει χέρι στον άσσο που κρύβει ο Ερντογάν και από την άλλη προσπαθεί να ηρεμήσει τον Βουράλ, του οποίου η ψυχολογία έχει διαταραχθεί πολύ εξαιτίας της μαύρης εκείνης νύχτας. Ο Μουσταφά, σε μια στιγμή που δεν το περιμένει καθόλου, πέφτει στην παγίδα που του στήνει ο Ερντογάν. Η επικίνδυνη κίνηση του Ερντογάν είναι προάγγελος συνταρακτικών γεγονότων. Η Φατμαγκιούλ περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να αντιπαρατεθεί στη Μουκάντες και στο τέλος τη βρίσκει. Όταν όμως η αλήθεια ξεχύνεται από το στόμα της, ο Ραχμί τυχαίνει να την ακούσει. Ο Κερίμ κι η Φατμαγκιούλ δεν ξέρουν πώς να παρηγορήσουν τον Ραχμί που καταρρέει. Η Μουκάντες, που έχει μείνει πλέον ευάλωτη κι ανυπεράσπιστη, θα πάρει μια απόφαση και τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο.

Δες εδώ


Υπόθεση:

Η Φατμαγκουλ είναι αρραβωνιασμένη με το νεαρό ψαρά Μουσταφά, ο οποίος λόγω της δουλειάς του φεύγει συχνά από το χωριό.Στη διάρκεια μιας από αυτές τις απουσίες του, η Φατμαγκούλ πέφτει θύμα βιασμού από τέσσερις νεαρούς άνδρες σε μια από τις απομακρυσμένες παραλίες του χωριού.

Το γεγονός αυτό αλλάζει εντελώς τη ζωή της καθώς και ο αρραβωνιαστικός αρνείται να συνεχίσει μαζί της και θα πρέπει να καλύψει το βιασμό, καθώς μετά από λίγο προχωρά σε γάμο με έναν από τους βιαστές της. Μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη για να φύγει μακριά από το παρελθόν όμως η ζωή που προσπαθεί να φτιάξει από την αρχή ανατρέπεται ξανά όταν έρχεται να τη βρει μετανιωμένος ο Μουσταφά...


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Beren Saat (Φατμαγκιούλ Κετενσί)), Engin Akyurek (Κερίμ Ιλγκάζ), Frat Celik (Μουσταφά Ναλκανί), Murat Daltaban (Μονίρ Τελτσί), Bugra Gulsoy (Βουράλ Ναμλί), Kaan Tasaner (Ερντογάν Γιασαράν), Engin Ozturk (Σελίμ Γιασαράν), Esra Dermacioglu (Μουκάντες Κετενσί), ο Musa Uzunlar (Ρεσάτ Γιασαράν) και η Sumru Yavrucuk (Μεριέμ Ακσόυ-Εμπέ Νινέ)
Σενάριο: Ece Yorenc, Melek Gencoglu
Σκηνοθεσία: Hilal Saral


1 σχόλιο:

  1. Πως μπορούμε να δούμε τα επεισόδια 46-50 ολόκληρα και με ελληνικούς υπότιτλους χωρίς να τα κατεβάσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...