Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ : Περιλήψεις επεισοδίων 250, 251, 252, 253, 254.



Περιλήψεις επεισοδίων 250 -254


Επεισόδιο 250: Η Σάνυ ψάχνει μανιωδώς να βρει στο internet στοιχεία για τον Θεόφιλο, ενώ η Φρύνη τής λέει να φέρει την κουβέντα στην πρώην γυναίκα του το βράδυ, στο τραπέζι όπου την κάλεσε η Νάνσυ. Ο Ρώσος μαθαίνει τυχαία από τον Σταύρο πως η Χρύσα τού την είχε πέσει κάποτε. Η Φαίη παροτρύνει τη Μαντώ να μην παραιτηθεί εύκολα από την αναζήτηση του παππού της. Ο Δρόσος εξομολογείται στον Μακρή πως νιώθει ερωτευμένος με τη Βίκυ, αλλά εκείνος τον συμβουλεύει να μην της μιλήσει προτού σιγουρευτεί για τα αισθήματά της. Η Βίκυ, ανήσυχη από το θράσος και το μίσος του Άρη, ζητάει από τον Σταύρο να φύγει από το κολέγιο, προκειμένου να αποφύγει μελλοντικά μπλεξίματα. Ο Σταύρος τής δηλώνει πως δεν πρόκειται να το βάλει κάτω και πως η ίδια τον έμαθε να αντιμετωπίζει τη ζωή χωρίς φόβο.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 251: Ο Ρώσος επιμένει να μάθει από τη Χρύσα γιατί φέρεται έτσι στον Σταύρο, ενώ βαθιά  μέσα του υποψιάζεται ότι η Χρύσα ακόμα τρέφει αισθήματα για εκείνον. Η Μαντώ προσπαθεί να παρηγορήσει τη Λίνα, που στεναχωριέται πολύ στο ενδεχόμενο πώλησης της φάρμας τους. Στο μεταξύ, ο Βολιώτης αποφασίζει να πάρει πίσω τα λεφτά τα οποία έχασε εξαιτίας της Μαντούς… Η Βίκυ λέει στην Άννα πως φοβάται πολύ ένα πιθανό νέο χτύπημα του Άρη στον Σταύρο και της εκμυστηρεύεται πως θέλει να απομακρύνει τον Σταύρο από το κολέγιο. Η Λένα προσπαθεί να ψαρέψει την Αλεξάνδρα και να μάθει σε τι σημείο βρίσκεται η σχέση της με τον Δημήτρη. Ο Άρης εκφράζει στη Νατάσσα τη δυσαρέσκειά του για την επιστροφή του Δημήτρη στο σπίτι και την παρακαλεί να μετακομίσει στο σπίτι της.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 252: Ο Ρώσος νιώθει τύψεις που δεν έχει μιλήσει στον Σταύρο για τη σχέση του με τη Χρύσα και αποφασίζει να του τα πει όλα. Η Σάννυ τρώει μαζί με τον Θεόφιλο και τη Νάνσυ μέσα σε μια καλή ατμόσφαιρα και η Νάνσυ εκφράζει την ελπίδα πως η Σάννυ θα επιστρέψει στο σπίτι. Η Μάρω βγαίνει ραντεβού με τον Μάρκο, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως τα περίμενε… Η Σάννυ λέει στη Φρύνη όσα κατάφερε να μάθει στο τραπέζι με τον Θεόφιλο και τα δύο κορίτσια αναρωτιούνται μήπως ο Θεόφιλος έχει τελικά κάποια σχέση με το φόνο της γυναίκας του. Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να μιλήσει στον Δημήτρη και να τον πείσει να φύγει από το σπίτι, αλλά εκείνος προφασίζεται ότι επέστρεψε γιατί τον χρειάζονται τα παιδιά του, γι’ αυτό και δεν σκοπεύει να ξαναφύγει. Μπροστά στην επιμονή της Λίνας, η Μαντώ αναγκάζεται να συμφωνήσει και να της υποσχεθεί πως τελικά θα ψάξουν τον παππού τους…

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 253: Η Φρύνη συμβουλεύει τη Μαντώ να βάλει αγγελία για τον παππού της σε διάφορα site στο internet. Ο Σταύρος συναντά την Αλεξάνδρα στο κολέγιο και δεν παραλείπει να εκφράσει την πικρία και την απογοήτευσή του που ο Άρης τη γλίτωσε, χάρη στην παρέμβασή της και έμεινε ατιμώρητος μετά από όσα έκανε. Ο Κίμωνας βλέπει την ταραχή της και προσπαθεί να την ηρεμήσει. Η Σάννυ αποφασίζει να βρει τη φίλη της Ελισάβετ Θέμελη, στην προσπάθειά της να μάθει περισσότερα για τον Θεόφιλο. Στο μεταξύ, ο Κίμωνας πηγαίνει στο γραφείο του Δημήτρη και του ζητά να αφήσει ήσυχη την Αλεξάνδρα και βέβαια να παραδεχτεί ότι ο γάμος του τελείωσε.

Δες το επεισόδιο εδώ

Επεισόδιο 254: Η Αλεξάνδρα δηλώνει στη Χρύσα πως θα κάνει αίτηση διαζυγίου, προκειμένου να κάνει τον Δημήτρη να φύγει από το σπίτι. Η Αλεξάνδρα αποφασίζει να καταθέσει αγωγή διαζυγίου και η Χρύσα τής δηλώνει πως θα σταθεί πλάι της σ’ αυτή τη διαδικασία. Ο Μαλτέζος κερώνει καθώς ανακαλύπτει πως ο Μπίλυ είναι θείος της Βάσως Παπαναστασίου. Η Φαίη παρατηρεί μια αλλαγή στον τρόπο εμφάνισης της Φρύνης, μα δεν υποψιάζεται ότι πηγαίνει και επισκέπτεται τον Σάκη στις φυλακές. Ο Ρώσος ζητάει από τη Χρύσα να συγκατοικήσουν μα εκείνη δείχνει να το σκέφτεται. Ο Σταύρος εξομολογείται στη Φαίη για τη σχέση του Ρώσου και της Χρύσας ενώ ο Άρης έχει συνέχεια τα μάτια του καρφωμένα πάνω τους. Ο Δρόσος ζητάει από τη Βίκυ να του εκμυστηρευτεί την ιστορία της ζωής της και να του επιτρέψει να την κάνει βιβλίο. Η Λουίζα επισκέπτεται το κολέγιο για το γύρισμα της εκπομπής της και έρχεται αντιμέτωπη με την Μάρω που νιώθει ότι την ρεζιλεύει.

Δες το επεισόδιο εδώ



Περιγραφή

Στον 2ο κύκλο της σειράς, οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με νέα δεδομένα αλλά και το παρελθόν και θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους:
O Δημήτρης Μαλτέζος θα προσπαθήσει να ξεφύγει από τον ασφυκτικό κλοιό του αστυνόμου Μακρή. Παράλληλα, γοητεύεται όλο και περισσότερο από τη Βίκυ. Η Αλεξάνδρα θα καταλάβει ότι τα θεμέλια του γάμου της δεν είναι τόσο στέρεα όσο πίστευε. Η αντίδρασή της θα είναι καταλυτική για όλους... Ο 'Αρης, βαθιά σημαδεμένος από την περιπέτεια της απαγωγής του, δυσκολεύεται να διαχειριστεί τη σχέση του με τη Φαίη. Εκείνη κάνει υπομονή αλλά, παράλληλα, καταλαβαίνει ότι τα συναισθήματά της φθίνουν, ενώ ο Σταύρος κυριαρχεί στο μυαλό της όλο και περισσότερο... Η επαναπροσέγγιση Φαίης-Σταύρου θα έχει μοιραίες συνέπειες στη ζωή της Μαρίας. Οι απρόβλεπτες εξελίξεις στη ζωή του Σταύρου κάνουν τη Χρύσα να χάσει την ψυχραιμία της και να στήσει μία πλεκτάνη που θα αλλάξει τα δεδομένα. Μία δραματική ανακάλυψη, όμως, θα αρχίσει να ξετυλίγει το μπερδεμένο κουβάρι των καλά κρυμμένων μυστικών του παρελθόντος που θα έρθουν σιγά-σιγά στην επιφάνεια, ανατρέποντας τις ζωές των ηρώων μας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος ('Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), 'Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου) και η 'Αννα Αδριανού ('Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαΐνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου ('Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Εύα Γαλάνη ('Ελσα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.
Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: 'Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων: Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...