Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013

FATMAGUL - ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ: Περιλήψεις επεισοδίων 57, 58, 59, 60, 61.Περιλήψεις επεισοδίων 57 - 61


Επεισόδιο 57: Για να αποδείξει την αγάπη του στη Φατμαγκιούλ, ο Κερίμ τα ρισκάρει όλα και πάει στην αστυνομία για να ομολογήσει όλη την αλήθεια. Αυτό θα είναι η αρχή για μια πολύ δύσκολη περίοδο για τη Φατμαγκιούλ. Μάλιστα, για να ξεκινήσουν οι νομικές διαδικασίες, θα πρέπει και η ίδια να καταθέσει μήνυση. Η Φατμαγκιούλ, παρόλο που ξέρει ότι όταν θα την ανακρίνουν θα είναι πολύ ψυχοφθόρο για κείνη, αποφασίζει να ξεκινήσει τον αγώνα της. Εξαιτίας αυτής της εξέλιξης, η Μουκάντες ανησυχεί ότι η συμφωνία που είχε κάνει με τους Γιασαράν πρόκειται να αποκαλυφθεί. Προκειμένου να μην προλάβει να τους ειδοποιήσει σχετικά με την ομολογία του Κερίμ, όλη η οικογένεια την έχει υπό στενή παρακολούθηση στο σπίτι. Η Εμπέ Νινέ, για να τους βοηθήσει, αρχίζει να ψάχνει για έναν καλό δικηγόρο. Προσπαθεί να βρει τον Καντίρ, έναν δικηγόρο που είχε προτείνει κάποτε στον Κερίμ ο μαστρο-Γκαλίπ από το χωριό. Ο Καντίρ είναι σε κακό χάλι μετά από το χαμό της γυναίκας του, η οποία πάλευε χρόνια με μια ανίατη ασθένεια. Εντωμεταξύ, στο νοσοκομείο συνεχίζεται η αναμονή για την κρίσιμη κατάσταση του Βουράλ, ενώ ο Σελίμ και ο Ερντογάν έχουν κολλήσει στο ατύχημα και στο πώς έγινε. Ο Ερντογάν πιστεύει ότι πριν από το ατύχημα ο Βουράλ είχε πάει στη Φατμαγκιούλ και γι’ αυτό θέλει να ακολουθήσει από εκεί τα ίχνη του συμβάντος.

Δες εδώ  :  video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 58: Η Φατμαγκιούλ για άλλη μια φορά αναγκάζεται να αντικρίσει τους εχθρούς της κι αυτό την κάνει ακόμη πιο σίγουρη για να ξεκινήσει το δικαστικό της αγώνα. Συνειδητοποιεί ότι πήρε τη σωστή απόφαση που κατέθεσε μήνυση. Όταν ο Καντίρ μαθαίνει την ιστορία από την πλευρά της Φατμαγκιούλ αποφασίζει να ταχθεί στο πλευρό της και να την στηρίξει. Η Φατμαγκιούλ νιώθει τώρα ακόμη πιο δυνατή. Με το να σώσει την Ασού, ο Ερντογάν αφήνει τον Μουσταφά ακόμη πιο υποχρεωμένο απέναντί του και φαίνεται να το απολαμβάνει. Τα χαρτιά που κάποτε ήταν υπέρ του Ρεσάτ Γιασαράν τώρα έχουν αλλάξει υπέρ του Ερντογάν και τώρα περιμένουν δύσκολες μέρες τον Ρεσάτ. Οι Γιασαράν που δεν έχουν ιδέα τι τους περιμένει, βλέπουν ξαφνικά μπροστά τους την αστυνομία. Τώρα πλέον ήρθε ο καιρός για να λογοδοτήσουν.

Δες εδώ :  video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 59: Εντελώς απρόσμενα οι Γιασαράν βλέπουν να εισβάλει στην εταιρεία η αστυνομία και να συλλαμβάνει τον Σελίμ και τον Ερντογάν. Μετά τον τακτικό ανακριτή τούς μεταφέρουν στην Ασφάλεια της Σμύρνης κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να εμποδίσει ο θείος και δικηγόρος τους, Μιουνίρ. Η Φατμαγκιούλ, κατά την ανάκριση, προσπαθεί να ξεπεράσει τους φόβους της, ενώ η αγωνία της μεγαλώνει συνέχεια σχετικά με το τι θα απογίνει ο Κερίμ. Οι Γιασαράν είναι τώρα αναγκασμένοι να εξηγήσουν στη Μελτέμ και την οικογένειά της την απουσία του Σελίμ και δεν τους μένει άλλος δρόμος παρά να πούνε την αλήθεια, παραποιημένη βέβαια κατά της Φατμαγκιούλ.

Δες εδώ :  video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 60: Η Μελτέμ δεν αντέχει και τηλεφωνεί στη Φατμαγκιούλ και όταν ακούει από το στόμα της για άλλη μια φορά την αλήθεια, τότε κόβει τις γέφυρες μεταξύ του Σελίμ και της οικογένειάς του. Όλο αυτό το διάστημα, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Ρεσάτ ήταν ο συμπέθερός του, Τουρανέρ, ο οποίος τώρα σκέφτεται τις επιπτώσεις που θα έχει όλο αυτό στην πολιτική του καριέρα. Η Μελτέμ, που βλέπει ότι το θέμα διαπραγματεύεται μεταξύ του πατέρα της και του Ρεσάτ, αποφασίζει με ποιανού το μέρος θα είναι σ’ αυτή τη δίκη και φωνάζει ότι θα συνταχθεί με τη Φατμαγκιούλ. Ο Μουσταφά, που πιστεύει ότι η αλήθεια δεν θα αποκαλύπτονταν ποτέ, κάνοντας εκ νέου απολογισμό των επιλογών του, βρίσκεται σ’ ένα νέο σταυροδρόμι στη ζωή του. Μετά από την απόρριψη της έφεσης του Σελίμ και του Ερντογάν, ζητείται και η κατάθεση της Φατμαγκιούλ και την καλούνε να παρουσιαστεί στη Σμύρνη. Η Φατμαγκιούλ βιώνει για άλλη μια φορά τον ίδιο πόνο, αλλά αποφασίζει πως όποιο κι αν είναι το τίμημα, αυτή τη φορά δεν θα κάνει πίσω. Ο Σελίμ, ο Ερντογάν και ο Κερίμ βρίσκονται ενώπιον του δικαστή. Η απόφαση που λαμβάνεται σε πρώτο στάδιο είναι κάτι που θα επηρεάσει σημαντικά όλους. Ο Κερίμ αφήνεται προς το παρόν ελεύθερος, ενώ ο Σελίμ και ο Ερντογάν θα φυλακιστούν μέχρι την έναρξη της επίσημης δίκης.

Δες εδώ :  video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 61: Μέχρι να αποφασιστεί το τι θα γίνει με την κράτηση του Σελίμ και του Ερντογάν, ανοίγει ένας νέος μεγάλος δρόμος αναταραχών για την οικογένεια Γιασαράν. Έχουν όλοι τους καταλάβει ότι και το παραμικρό λάθος μπορεί να ανατρέψει την έκβαση του αποτελέσματος της δίκης, γι’ αυτό και η κατάθεση του Μουσταφά είναι τώρα ακόμη πιο ζωτικής σημασίας. Ο Μουσταφά, που θέλει να επωφεληθεί αυτής της κατάστασης, για να ξεκαθαρίσει τη θέση του ζητά ως μοναδικό όρο το να πάρει πίσω το όπλο του, που του το έχει κρύψει ο Ερντογάν. Η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ θα πρέπει να μείνουν στο χωριό για δυο μέρες τουλάχιστον, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Αυτό το χωριό, που κάποτε ήταν όλος ο κόσμος της Φατμαγκιούλ, την κάνει τώρα να νιώθει σαν ξένη. Όπου κι αν κοιτάζει, νιώθει τις πληγές της να αιμορραγούν ξανά. Παρ’ όλα αυτά, όμως, το μέλλον της Φατμαγκιούλ και του Κερίμ είναι γεμάτο ελπιδοφόρα σημάδια. Ο Βουράλ, λόγω της κατάστασης της υγείας του, δεν έχει καταθέσει ακόμη, ωστόσο κρίνεται ως πολύ σημαντικός μάρτυρας και για τις δύο πλευρές.

Δες εδώ :  video 1     video 2     video 3Υπόθεση:

Η Φατμαγκουλ είναι αρραβωνιασμένη με το νεαρό ψαρά Μουσταφά, ο οποίος λόγω της δουλειάς του φεύγει συχνά από το χωριό.Στη διάρκεια μιας από αυτές τις απουσίες του, η Φατμαγκούλ πέφτει θύμα βιασμού από τέσσερις νεαρούς άνδρες σε μια από τις απομακρυσμένες παραλίες του χωριού.
Το γεγονός αυτό αλλάζει εντελώς τη ζωή της καθώς και ο αρραβωνιαστικός αρνείται να συνεχίσει μαζί της και θα πρέπει να καλύψει το βιασμό, καθώς μετά από λίγο προχωρά σε γάμο με έναν από τους βιαστές της. Μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη για να φύγει μακριά από το παρελθόν όμως η ζωή που προσπαθεί να φτιάξει από την αρχή ανατρέπεται ξανά όταν έρχεται να τη βρει μετανιωμένος ο Μουσταφά...
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Beren Saat (Φατμαγκιούλ Κετενσί)), Engin Akyurek (Κερίμ Ιλγκάζ), Frat Celik (Μουσταφά Ναλκανί), Murat Daltaban (Μονίρ Τελτσί), Bugra Gulsoy (Βουράλ Ναμλί), Kaan Tasaner (Ερντογάν Γιασαράν), Engin Ozturk (Σελίμ Γιασαράν), Esra Dermacioglu (Μουκάντες Κετενσί), ο Musa Uzunlar (Ρεσάτ Γιασαράν) και η Sumru Yavrucuk (Μεριέμ Ακσόυ-Εμπέ Νινέ)
Σενάριο: Ece Yorenc, Melek Gencoglu
Σκηνοθεσία: Hilal Saral
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...