Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Βάσω Λασκαράκη : Η γλυκιά "Φαίη" από τα κλεμμένα όνειρα.




Η Βάσω Λασκαράκη, γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη,στις 19 Οκτωβρίου 1979 και είναι απόφοιτος του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.Τα τελευταία χρόνια είναι σύντροφος του ηθοποιού Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Στο θέατρο έχει παίξει σε διάφορες παραστάσεις όπως "Η πεντάμορφη και το τέρας", "Το άνθος του κάκτου", "Ο φίλος μου ο Λευτεράκης" και την καλλιτεχνική περίοδο 2010-2011 πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Σεσουάρ για δολοφόνους" στον ρόλο της "βοηθού πιστολάκι" Σόφη.
Επίσης στις τηλεοπτικές σειρές "Έρωτας","Ίχνη",για τρεις σεζόν πρωταγωνιστούσε στην σειρά "Η Πολυκατοικία" στον ρόλο της Λουκίας Ασημάκη και από την τηλεοπτική περιόδο 2011-2012 πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά "Κλεμμένα Όνειρα" στον ρόλο της Φαίης Σαββίδη.


Σε συνέντευξή της έχει μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν κατέβηκε στην Αθήνα και αποκάλυψε πως το πρώτο διάστημα έπαιρνε 4 φορές την εβδομάδα το τρένο για να ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη, ενώ τώρα δεν θα μπορούσε πλέον να ζήσει στην συμπρωτεύουσα. Η πρώτη της δουλειά ήταν σερβιτόρα, και δούλευε στην γκαρνταρόμπα στο νυκτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν οι ONIRAMA, πριν γίνουν γνωστοί.
Οι γονείς της καθαρίζουν σκάλες σε πολυκατοικίες και όπως έχει αποκάλυψει έχει τύχει και η ίδια να τους βοηθήσει και έχει καθαρίσει πολύ σκάλα.

Πηγή: www.ishow.gr











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...